Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Beépített szépség – nagy hanggal

2005.04.08. 00:03 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Beépített szépség 2. – Csábítunk és védünk (Miss Congeniality 2 – Armed and Fabulous, hazai bemutató: április 21.) magyar változata igazi különlegesség. Már csak azért is, mert Liptai Claudia szinkronizálta Sandra Bullock partnerét, a kemény öklű, goromba rendőrnőt, akit Regina King játszik.
- Nagyon szeretem Sandra Bullock-ot – mondta Liptai Claudia. – Vicces asszony, nagy gázsival. A Beépített szépség első része nagyon jó volt, és a második is az, de persze a szinkronizálás elrontja a moziélményt: én a munka miatt apró részekre bontva láttam a filmet. Persze, azért így is jól mulattam; volt egy pár jelenet, amit azért kellett sokszor újravenni, mert szinkronizálás közben mindig beleröhögtem a felvételbe.
Claudia amiatt sem szomorkodik, hogy csupán a kettes számú főszereplőnek adhatta hangját a Beépített szépség 2-ben.
- Igaz, a poénok főleg Sandra Bullock-nál vannak, de én azért nagyon örültem a szerepemnek. Egy dologban sokkal jobb nekem: amikor a homokos bárban játszódó részben énekelni kell, én vagyok Tina Turner, nem ő. Az éneklésen kívül a két nő közti bunyókat is élveztem, pedig az életben nem ilyen vagyok - én inkább elszaladok, mint hogy pofozkodnom kelljen. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló