Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kereszteslovagból Bond

2005.04.08. 00:05 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Lehet-e kalózból kereszteslovag? Orlando Bloom pályája azt bizonyítja, hogy az ámenet, ha ritka is, sikerülhet. Miután A Karib-tenger kalózai-ban beállt a tengeri vagányok közé, legújabb filmjében Ridley Scott hatalmas vállalkozásában, a keresztesháborúkat megidéző Mennyei királyság-ban (Kingdom of Heaven, hazai bemutató: május 5.) kapott főszerepet.
- Egy XII. századi történet díszletei között tölteni egy fél évet, olyan, mint egy mesebeli kirándulás a múltba – mondta Orlando Bloom, aki a történetben egyszerű falusi kovácsból lovag, majd rövid időre Jeruzsálem királya lesz. – De nekem ez a világ szinte természetes: Canterburyben születtem, a gyerekkoromnak természetes része volt, hogy körülvesznek a középkori emlékek. Lehet, hogy James Bondot játszanom furcsább érzés lenne.
Orlando Bloom-nak hamarosan alkalma lehet kipróbálni, mi izgalmasabb, karddal vagy különleges kémcuccokkal a kézben küzdeni: ugyanis minden valószínűség szerint, ő játszhatja el a 007-es ifjúkoráról szóló film főszerepét: ez a szuperkém etoni diákéveiről és első kalandjairól szól majd. Addig is marad a keresztesek páncélinge. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló