Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 2 LAN Party

2005.06.23. 18:40 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Arts Magyarország 2005. július 2-án nagyszabású, pénzdíjas Battlefield 2 LAN Party-t szervez a Budapesti Corvinus Egyetem (Közgáz) épületében.
Az egész napos LAN Party keretein belül Magyarországon első ízben kerül bemutatásra az Electronic Arts legújabb programja, a Battlefield 2. Az összesen 200.000 forint fődíjú verseny, teljesen nyitott mind versenyzők, mind látogatók számára.
A belépés előfeltétele versenyzők számára a regisztrációs oldalon történő nevezés, valamint a helyszínen egy eredeti Battlefield 1942 – vagy valamelyik kiegészítője -, Battlefield Vietnam, vagy Battlefield 2 felmutatása.
A regisztrációs oldalon a csapatoknak már végleges felállásukban kell szerepelniük. A versenyen kizárólag regisztrált csapatok vehetnek részt. Az Electronic Arts kizárólag 10 fős csapatok nevezését tudja elfogadni. A nevezett csapatok a nyolcad-döntőkig a versenyszabályzatban meghatározott pályán fognak egymással csoportmérkőzésekben megküzdeni, melyeket egyenes kieséses rendszerben folytatott mérkőzések követnek.
A versenyzők számára a helyszínen 60 darab Intel Pentium 4 processzorral szerelt munkaállomás áll rendelkezésre, melyekhez Microsoft játékvezérlők és billentyűzetek csatlakoznak. ■

Battlefield 2
A legutóbbi Battlefield 2 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Porker
Porker 2005.06.24. 21:51
Megy valaki?De jó lenne ott lenni....
további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.