Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

INFOmarket-INFOtrend

2005.08.15. 23:18 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Minden eddiginél több játék és vetélkedés várja kilenc napon át a 4. Információtechnológiai és telekommunikációs vásár látogatóit. Az idei INFOmarket-INFOtrend az informatikai újdonságok mellett számítógépes bajnokságok színtere: virtuális vadászpilóták, focisták, valódi Counter-Strike-osok érezhetik otthon magukat szeptember 17. és 25. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
A vadászpilóták légi harca a legmodernebb gépeken zajlik a „B” pavilonban. A kihelyezett Lock On és IL-2 Sturmovik szimulátoros játékok valóságos „égi” környezetet teremtenek. Az INFOmarket-INFOtrend közönsége idén először kísérheti figyelemmel az országos III. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokság előselejtezőit szeptember 17-19. között, a döntőt 23-25. között.
A szeptember 17-i hétvégén mindenki szurkolhat a World Cyber Games – Counter-strike offline selejtezők versenyzőinek. A játékról bővebb tájékoztatást ad a hu.worldcybergames.com weboldal. A focirajongók cselezhetnek a FIFA 2005 játékban, részesei lehetnek a FIFA 2005 Bajnokság szoros mérkőzéseinek a 23-i hétvégén. Nevezni a www.fifahungary.com honlapon lehet.
A 4. Magyar Tuning és Modding Kiállítás és Verseny először kerül megrendezésre az INFOmarket-INFOtrend-en. A computer designerek paradicsoma egyedi építésű számítógépekkel várja a nagyközönséget. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.