25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

INFOmarket-INFOtrend

Írta: Madrac

Minden eddiginél több játék és vetélkedés várja kilenc napon át a 4. Információtechnológiai és telekommunikációs vásár látogatóit. Az idei INFOmarket-INFOtrend az informatikai újdonságok mellett számítógépes bajnokságok színtere: virtuális vadászpilóták, focisták, valódi Counter-Strike-osok érezhetik otthon magukat szeptember 17. és 25. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
A vadászpilóták légi harca a legmodernebb gépeken zajlik a „B” pavilonban. A kihelyezett Lock On és IL-2 Sturmovik szimulátoros játékok valóságos „égi” környezetet teremtenek. Az INFOmarket-INFOtrend közönsége idén először kísérheti figyelemmel az országos III. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokság előselejtezőit szeptember 17-19. között, a döntőt 23-25. között.
A szeptember 17-i hétvégén mindenki szurkolhat a World Cyber Games – Counter-strike offline selejtezők versenyzőinek. A játékról bővebb tájékoztatást ad a hu.worldcybergames.com weboldal. A focirajongók cselezhetnek a FIFA 2005 játékban, részesei lehetnek a FIFA 2005 Bajnokság szoros mérkőzéseinek a 23-i hétvégén. Nevezni a www.fifahungary.com honlapon lehet.
A 4. Magyar Tuning és Modding Kiállítás és Verseny először kerül megrendezésre az INFOmarket-INFOtrend-en. A computer designerek paradicsoma egyedi építésű számítógépekkel várja a nagyközönséget.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!