Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jessica Simpson megváltozott

2005.09.08. 19:01 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Jessica Simpson nem volt mindig az a dögös, kacér, platinaszőke színésznő, aminek ismerjük. Szigorú, keresztény nevelésben részesült, és első sikereit a keresztény zene egyik énekeseként aratta – apja, aki baptista lelkész, nagyon támogatta is ebben. Valószínűleg az sem volt ellenére, hogy lánya arról is közismert volt, hogy nem ért egyet a házasság előtti szexszel.
Aki Jessica Simpson-t most a Hazárd megye Lordjai (Dukes of Hazard, hazai bemutató: október 13.) című vad komédiában kis pólóban, forrónadrágban látja egy kocsmai verekedésben, az valószínűleg nehezen ismeri fel benne az Amerika Biblia-övezetéből származó ártatlan lánykát. Mostani hollywoodi élete kissé átformálta a sikeres énekes-színésznőt.
- Amióta Los Angelesbe költöztünk, az egész családom másképp gondolkozik. De nem arról van szó, hogy romlottabbak lennénk. Én biztos nem vagyok az. Csak itt annyiféle hittel és életformával találkoztam, hogy nehezebben ítélek el, sőt, kipróbálok olyasmiket, amiktől régen féltem volna - nyilatkozta. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.