Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

CSMOVIE.HU filmkészítő verseny

2005.11.22. 18:53 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A CSMOVIE.HU 2004 május óta olvasható, több mint másfél éve rendez filmkészítő versenyeket, most zajlik éppen a 6. verseny, amiben Counter-Strike:Source filmet kell készítni a World Cyber Games 2005 magyarországi selejtezője alapján, ez előtti versenyeken azonban csak Counter-Strike 1.5 és 1.6-os versenyeket hirdetett meg. Már rendelkezik a portál csapata annyi tapasztalttal, rutinnal, hogy egy komolyabb fába vágják fejszéjüket, és megtörték a saját határaikat, a Counter-Strike-os filmek korlátozását, és bármilyen játékkal kapcsolatban lehet filmet készíteni! A GameStar, eSPORT.HU és a CS2.HU portálcsoport szerkesztői pedig segítenek a zsűrizésben, adminisztrálásban, hogy minden játékban legyen rutinos, tapasztalt játékos, hogy meg tudják ítélni profi szinten az alkotást. Tehát a zsűri a GameStar magazin, CSMOVIE.HU, CS2.HU és eSPORT.HU szerkesztői lesznek.
Tehát a mostani versenyre bármilyen számítógépes játék által készült filmet be lehet küldeni! Aki ismeri az előző CSMOVIE-s versenyeket, az tudja, hogy mindig volt nyeremény, a hírnéven felül.
A verseny fődíja:

  • 27 darab DVD lemezt tartalmazó rajzfilm kollekció a Tower.hu felajánlásával
  • fél éves GameStar DVD előfizetés
  • GameStar póló
  • GameStar baseball sapka
   A verseny közönségdíja:
  • 12 darab DVD lemezt tartalmazó rajzfilm kollekció a Tower.hu felajánlásával
  • GameStar póló
  • GameStar baseball sapka
   Ez a filmkészítő verseny emléket állít 2005. Szeptember 27.-én tragikus körülmények között elhunyt Feworkh-nek, Szeri Istvánnak, aki a GameStar TV-t szerkesztette, és a World Cyber Games, EarthQuake szervezői közé tartozott, valamint a hivatalos filmek elkészítésében is részt vett.(Bővebb információ)
   Verseny indulása: 2005. November. 18. péntek
   A filmek leadási határideje: 2005. December 31. szombat, éjfél.
   Szavazás indulása: 2006. Január 12. csütörtök
   Szavazás lezárulása: 2006. Február 9. csütörtök

  Eredményhirdetés, díjátadás: 2006. Február 17. péntek A nevezési feltételek és a versenyről további információk a CSMOVIE.HU portálon olvashatóak. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló