25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Viva Football

Írta: Dino

A Virgin új reménysége lesz a márciusra várható Viva Football, melynek készítői minden eddiginél jobb futball szimulációt ígérnek.

Az egyik legfontosabbnak talán a program irányítását tartották. A játékosok irányításával minden szükséges mozgáskombinációt egyszerűen végrehajthatunk majd, az egyszerű passzolásoktól kezdve a különböző cselezésekig.

A grafika nagyfelbontású és természetesen 3D-s lesz. A készítők a játékosok motion-capture-üléséhez nem csak egy focistát használtak, hanem egy egész csapatot, akikkel összesen mintegy 5400 mozgásfázist rögzítettek. Külön felvették támadó és védőjátékosok mozgását, így sokkal realisztikusabb látványban lesz majd részünk.

A programban összesen 1035 csapat lesz, 16544 játékossal. A csapatok azonban nem mind a ma létezők közül lesznek, több régebbi, 40-50 évvel ezelőtti, vagy még régebbi csapat közül is választhatunk majd.

323 stadion lesz a játékban, melyek között az ismertebbektől, mint például a Wembley Stadion, a kevésbé ismertebbekig, mint például a Mauritiusi Ruganth Stadion, rengeteg futballpályát találunk majd meg.

A hangok terén is újítást ígérnek a készítők. A PlayerChat névre(tm) keresztelt technológia segítségével a játékosok mérkőzés közben társalogni fognak egymással, azaz jeleznek, hogy merre rúgják a labdát, kinek passzolják. A közönség viselkedése is alkalmazkodni fog a játékhoz, mesterséges intelligenciájuknak köszönhetően a valósághoz hasonlóan örülnek majd egy-egy szebb lövésnek vagy gólnak.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Viva Football
  • Viva Football
  • Viva Football

Viva Football

Platform:

Fejlesztő: Crimson

Kiadó: Virgin Interactive Entertainment

Minimális rendszerigény: Pentium 166+3D gyorsító, vagy Pentium 200, 32 MB RAM, 8xCD-ROM

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!