Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Viva Football

1999.01.15. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A Virgin új reménysége lesz a márciusra várható Viva Football, melynek készítői minden eddiginél jobb futball szimulációt ígérnek.

Viva Football

Az egyik legfontosabbnak talán a program irányítását tartották. A játékosok irányításával minden szükséges mozgáskombinációt egyszerűen végrehajthatunk majd, az egyszerű passzolásoktól kezdve a különböző cselezésekig.

A grafika nagyfelbontású és természetesen 3D-s lesz. A készítők a játékosok motion-capture-üléséhez nem csak egy focistát használtak, hanem egy egész csapatot, akikkel összesen mintegy 5400 mozgásfázist rögzítettek. Külön felvették támadó és védőjátékosok mozgását, így sokkal realisztikusabb látványban lesz majd részünk.

Viva Football

A programban összesen 1035 csapat lesz, 16544 játékossal. A csapatok azonban nem mind a ma létezők közül lesznek, több régebbi, 40-50 évvel ezelőtti, vagy még régebbi csapat közül is választhatunk majd.

323 stadion lesz a játékban, melyek között az ismertebbektől, mint például a Wembley Stadion, a kevésbé ismertebbekig, mint például a Mauritiusi Ruganth Stadion, rengeteg futballpályát találunk majd meg.

Viva Football

A hangok terén is újítást ígérnek a készítők. A PlayerChat névre(tm) keresztelt technológia segítségével a játékosok mérkőzés közben társalogni fognak egymással, azaz jeleznek, hogy merre rúgják a labdát, kinek passzolják. A közönség viselkedése is alkalmazkodni fog a játékhoz, mesterséges intelligenciájuknak köszönhetően a valósághoz hasonlóan örülnek majd egy-egy szebb lövésnek vagy gólnak. ■

Viva Football
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Viva Football

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló