25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Végigjátszás

Warcraft III - Reign of Chaos végigjátszás - Ember kampány

Vortób a tavalyi év népszerű stratégiai játékáról írt.

Írta: vortób 7 hozzászólás

1. küldetés

Warcraft III - Reign of Chaos végigjátszás - Ember kampány

Uther paladin találkozik Arthas herceggel Uther megy legyőzni az ork bázist. Arthas meg a közeli falut megvédeni mennyünk az úton majd le a faluba. A két férfihoz, aki csatlakozik hozzánk. Majd tovább az úton, míg el nem érünk a faluig. Ahol egy ork megöl egy embert, mi öljük meg őt. Mielőtt követnénk a Slave Mastert, keressük meg a faluba a 2 katonát, majd induljunk el a Slave Master után, győzzük le. Vége a küldetésnek.

2. küldetés

Találkozunk Utherrel, ő védi a bázist. Építsük fel a bázist, képezzük ki az 5 footmant, majd a bázistól nem messze találunk egy sárkányvadászt. Nekünk adja 5 riflemanjét és győzzük le a sárkányt. Majd kész az 5 footman támadjuk meg az orkokat az összes katonánkkal, de ne a bázisukat, hanem a mellette lévő Blademaster táborát, ha legyőztük a Blademastert vége a küldetésnek.

3. küldetés

Új hős Jaina. Induljunk el, amíg el nem érünk a leszakadt hídhoz. Az ott álló férfi mutat egy másik utat, ott menjünk át és győzzük le a banditákat. A másik oldalon 1 torony van, 3 footman harcol a csontvázak ellen. Segítsünk nekik, akik hozzánk álnak menjünk fel a élettöltőhöz. Ott meggyógyulunk, aztán lent intézzük el az összes élőholtat. Míg meg nem találjuk a necromancert, aki feltámaszt 4 élőholtat, győzzük le őket és a házat. Vége a küldetésnek!

4. küldetés

Képezzünk ki pár footmant és riflemant, majd induljunk el az élőhalott bázis felé, de ne támadjunk, hanem keljünk át rajta! Itt van Kel’thuzad győzzük le őt és ogre-jait. Vége a küldetésnek!

5. küldetés

Egy falut kell megvédeni, 30 percig kell tartani, amíg Uther visszatér. Kezdjük el képezni az egységeket, amíg meg nem érkezik az első támadás. Védjük ki. 30 perc letelténél az utolsó percben elindul az egész sereg. Vigyázzunk, ne engedjük őket a főépülethez! 30 perc letelténél megjelenik Uther és vége a küldetésnek!

6. küldetés

Meg kell védeni egy egész várost a zombiktól, 100 embert kell megölnünk, úgy, hogy leromboljuk a házukat mielőtt az élőholtak gyűjtenének össze 100 embert. Néha az élőholtakat is megölhetjük de nem fontos, ha összegyűlik a 100 vége a küldetésnek.

7. küldetés

Először meg kell találnunk a Törp bázist az erdőben. Ott új hős van, egy törp személyében, aki elmondja, hogy van egy erősebb bázisa. Azt azonben egy élőhalott bázis veszi körül. Ha sikeresen a földdel egyenlővé tettük, akkor miénk a bázis. Egy másik élőhalott bázis is van, azt kell még lerombolnunk. Vége a küldetésnek!

8. küldetés

Arthassal kell lerombolnunk a hajókat fentről. Ahol 4 élőhalott van, győzzük le őket. Utána sétagalopp következik. 2 nehezebb rész van, az egyik, amikor egy csomó őrtorony van, ami lő. Ezen rohanjunk át. A másik az, amikor fák zárják el az utat, ezt az ágyús törpékkel törhetjük át.

9. küldetés

A küldetés első részében meg kell találni egy mágikus kardot. Induljunk el, míg meg nem találjuk Guardiant, és győzzük le. Ezután miénk a kard, és Arthas herceg megöli a törpét. Miután visszajutunk a bázisra, jön a B terv, földdel egyenlővé tenni Mal’ganis bázisát. Ha megtettük, vége a küldetésnek és a kampánynak.

A végigjátszás olvasónk alkotása.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Warcraft III - Reign of Chaos

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Vivendi Universal Publishing

Forgalmazó: N-Tec

Megjelenés: 2002. július 5.

Minimális rendszerigény: Pentium II 400, 128 MB RAM, 8 MB-os 3D kártya, 700 MB HDD, 4xCD-ROM

Ajánlott konfiguráció: Pentium III 600, 256 MB RAM, 32 MB-os 3D kártya

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

csuroach
csuroach [4262]
Szerintem már probáljátok leirni a FT végigjátszását:-):-)

ui:a végigjátszásokrol annyit nagy baromság:-)
Peeter
Peeter [5697]
Az ember kampánnyal már én is végeztem,de sztem ha ezt a guide-t használtam volna,akkor gázos lett volna.De szerintem nemcsak ebből áll egy guide,hogy leírjuk a küldetések célját.Mert akkor máris nyitok egy guide oldalt:D
Mondjuk ha én belekezdenék egybe,az se lenne nagy cuuc:(De próba szerencse....
csuroach
csuroach [4262]
Mikor irodott ez a cikk???????mer hát meg kell vallani a W3-mat már igen sok ember kivitte...........
Dino
Dino [5959]
A visszajelzések alapján a következő a javaslatom: Vortób vagy bővítse tovább a kikerült cikket, vagy valaki más vállalja el, hogy bővíti :-)
xeLaR
xeLaR [4243]
Igazad van...csak elmondtad volna, hogy mi nem tetszik benne, mert ebből nem biztos, hogy megértik a fórumos emberkék...
Én nekem az nem tetszik, hogy a mellékküldetéseket nem írta le, vagy csak kihagyott néhányat. Emellett egy kis segítséget is leírhatott volna. Az hogy nem színvonalas az nem annyira érdekes...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)