Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Ház a tónál DVD

Keanu és Sandra 12 év után újra együtt - ezúttal egy romantikus filmben.

2007.01.05. 00:00 | szerző: Dino | DVD

Sandra Bullock és Keanu Reeves 12 évvel a Féktelenül (Speed) után újból közös filmben szerepelt. A tavaly bemutatott új alkotás kis túlzással akár romantikus sci-finek is nevezhető, összességében pedig egy könnyed szórakoztató mozival van dolgunk.

Ház a tónál DVD

A film elején láthatjuk, ahogy egy tóparti – pontosabban a tó szélén, cölöpökön a víz fölé épített – házból Kate Forster (Sandra Bullock) épp kiköltözik, hogy munkájához közelebb kerülve nagyvárosi életet kezdjen. Előbb-utóbb aztán megjelenik Alex Wyler (Keanu Reeves), aki szépen beköltözik a házba. A fordulat akkor következik be, amikor Kate egy levelet helyez a postaládába a következő lakó számára: kiderül ugyanis, hogy a doboz egyfajta időkapuként üzemel, és Alex két évvel korábban költözött oda... Ennél többet nem lőnék le, jópofa fordulatok adódnak az egészből, és persze a két fiatal hamarosan szerelmes is lesz egymásba. Ha nem nézzük a kisebb logikai furcsaságokat, és azt, hogy a film közepe felé kissé talán túlzottan nyálassá is válik egy időre a sztori, igazán kellemes kikapcsolódást nyújt ez az egyszer nézhető kategóriájú film. A többi szereplő között 24 rajongók felfedezhetik a negyedik évad Dináját (Shohreh Aghdashloo), Alex apját pedig Christopher Plummer alakítja.

Ház a tónál DVD

A lemezen magyar, angol és cseh hang közül választhatunk, Dolby Digital 5.1-es kódolással. A kép- és hangminőséggel nincs gond, ahogy ez a mostanában mozikba került filmek esetében már általánosságban elmondható. Extrákban nem bővelkedik a DVD kiadás: kapunk néhány törölt vagy alternatív jelenetet és egy kis bakigyűjteményt, valamint megnézhetjük a film előzetesét. Nem vitték túlzásba ezzel a nézők kényeztetését.

Ház a tónál DVD

A Ház a tónál DVD-t talán a romantikus filmek rajongóinak lehet leginkább ajánlani, de egy kölcsönzést talán másoknak is megér. ■

Ház a tónál DVDHáz a tónál DVDHáz a tónál DVDHáz a tónál DVDHáz a tónál DVDHáz a tónál DVD

hozzászólások (2)

berbatov
berbatov 2007.06.15. 20:54
Ez a film kellene nekem is!Komoly!
ajánlott olvasnivaló