Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü+hardver

Epson EH-TW480 projektor

Hordozható projektor játékokhoz és filmnézéshez.

2013.01.05. 12:10 | szerző: Dino | Kütyü+hardver

Az Epson a weboldalán videojátékokhoz és filmnézéshez ajánlja az EH-TW480 típusjelű hordozható projektorát, lássuk, mit is tud ez a készülék!
A 3LCD technológiájú berendezés 2800 lumen fényerőt és 3000:1 kontrasztarányt ígér, ami nappali fény mellett is megfelelő lehet egy szobában, de természetesen besötétítve, teljes sötétben nyújtja a legjobb képminőséget. Felbontása HD Ready, egész pontosan egy 1280*800 pixeles panelt szereltek bele.
A tetején találjuk a kezelőszerveket, de egy távirányító is jár hozzá, amelyen valamivel több funkció érhető el közvetlenül. A vízszintes trapézkorrekcióhoz is itt találunk csúszkát (a függőleges automatikus), és a lencsénél itt állíthatjuk a fókuszt is manuálisan.
Kábelnek egy hagyományos (D-Sub) monitorkábelt és egy RGB-D-Sub átalakítót mellékelnek hozzá, de emellett S-Video, kompozit és természetesen HDMI bemenetet is találunk a hátoldalon. Kapunk sztereó audiobemenetet is, amely akkor hasznos, ha megelégszünk a 2 wattos beépített hangszóróval (mert például nincs más a közelben). Az USB csatlakozáson akár pendrive-ot is ráköthetünk a projektorra, amelyről képeinket nézegethetjük (igaz, fura módon a progresszív-JPEG formátumot nem támogatja a készülék).
Gazdaságos módban 29 dB a zajszint, az izzóélettartam pedig 5000 órás (normál vetítés mellett ez utóbbi 4000-re csökken). Ez azt jelenti, hogy napi átlag 3-4 óra használat mellett akár 3-4 évig is bőven kibírja az izzó. Ha pedig hordozni is szeretnénk a készüléket, az se baj, mert mindössze 2,3 kg a tömege a projektornak. ■

Epson EH-TW480 projektor

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló
ADATA SD600 külső SSD ADATA SD600 külső SSD
HyperX Pulsefire FPS gamer egér HyperX Pulsefire FPS gamer egér
Genesis GX58, Xenon 200 egerek és M12 Maxi  mousepad Genesis GX58, Xenon 200 egerek és M12 Maxi mousepad