25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü+hardver

Epson EH-TW480 projektor

Hordozható projektor játékokhoz és filmnézéshez.

Írta: Dino

Az Epson a weboldalán videojátékokhoz és filmnézéshez ajánlja az EH-TW480 típusjelű hordozható projektorát, lássuk, mit is tud ez a készülék!
A 3LCD technológiájú berendezés 2800 lumen fényerőt és 3000:1 kontrasztarányt ígér, ami nappali fény mellett is megfelelő lehet egy szobában, de természetesen besötétítve, teljes sötétben nyújtja a legjobb képminőséget. Felbontása HD Ready, egész pontosan egy 1280*800 pixeles panelt szereltek bele.
A tetején találjuk a kezelőszerveket, de egy távirányító is jár hozzá, amelyen valamivel több funkció érhető el közvetlenül. A vízszintes trapézkorrekcióhoz is itt találunk csúszkát (a függőleges automatikus), és a lencsénél itt állíthatjuk a fókuszt is manuálisan.
Kábelnek egy hagyományos (D-Sub) monitorkábelt és egy RGB-D-Sub átalakítót mellékelnek hozzá, de emellett S-Video, kompozit és természetesen HDMI bemenetet is találunk a hátoldalon. Kapunk sztereó audiobemenetet is, amely akkor hasznos, ha megelégszünk a 2 wattos beépített hangszóróval (mert például nincs más a közelben). Az USB csatlakozáson akár pendrive-ot is ráköthetünk a projektorra, amelyről képeinket nézegethetjük (igaz, fura módon a progresszív-JPEG formátumot nem támogatja a készülék).
Gazdaságos módban 29 dB a zajszint, az izzóélettartam pedig 5000 órás (normál vetítés mellett ez utóbbi 4000-re csökken). Ez azt jelenti, hogy napi átlag 3-4 óra használat mellett akár 3-4 évig is bőven kibírja az izzó. Ha pedig hordozni is szeretnénk a készüléket, az se baj, mert mindössze 2,3 kg a tömege a projektornak.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Epson EH-TW480 projektor
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!