Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Battlefield: Hardline Battlefield: Hardline

Battlefield: Hardline béta (Dome Egyperces #6)

Zsaruk és bűnözők csapnak össze a Visceral játékában - már fut a béta!

2014.06.16. 11:55 | szerző: Dino | Előzetes

Szakít a háborús témától az EA Battlefield szériája: az ősszel érkező Hardline epizódban rendőrök és bűnözők küzdelmébe csöppenünk bele.

A Battlefield sorozatban jókora változásnak lehetünk szemtanúi. Az ősszel megjelenő, Hardline alcímet viselő epizód ugyanis szakít a megszokott háborús témával, és ezúttal a bűnözők és a rendőrség közti harcba szállhatunk be. Az E3-on ráadásul váratlan fordulat volt, amikor az alig két héttel korábban bejelentett játéknak Los Angelesben el is indították a bétáját, amelybe a PC-s és PlayStation 4-es játékosok kapcsolódhatnak be. Egyelőre egyetlen pálya érhető el, de azon kétféle módban küzdhetnek a maximum 16 fős csapatok. A Heistben zsákmánnyal teli csomagokat kell kijuttatnunk a pályáról, vagy rendőrként megvédeni azokat, így a célpont helyzete folyamatosan változik. A Blood Money-ban a középen lévő pénzkupacból kell minél többet saját szállítójárművünkbe helyezni, de a másik fél zsákmányát is megdézsmálhatjuk.
Négyféle kaszt közül választhatunk, fegyvereinket a játék során gyűjtött pénzből cserélhetjük és tuningolhatjuk, emellett pedig számos jármű is vár ránk, segítve a terepen való közlekedést. Látványos elemként pedig itt is megjelenik a Battlefield 4-ből megismert Levolution rendszer: a pálya felépítését egy-egy felrobbantott híd vagy ledőlő daru jelentősen meg tudja változtatni. Van még valaki, aki nem kapott kedvet a béta kipróbálásához?

előző
következő
Battlefield: Hardline béta (Dome Egyperces #6)
Battlefield: Hardline béta (Dome Egyperces #6)Battlefield: Hardline béta (Dome Egyperces #6)Battlefield: Hardline béta (Dome Egyperces #6)Battlefield: Hardline béta (Dome Egyperces #6)Battlefield: Hardline béta (Dome Egyperces #6)Battlefield: Hardline béta (Dome Egyperces #6)Battlefield: Hardline béta (Dome Egyperces #6)Battlefield: Hardline béta (Dome Egyperces #6)Battlefield: Hardline béta (Dome Egyperces #6)

Kulcsszavak: Dome Egyperces

Battlefield: Hardline
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield: Hardline

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2014.06.16. 12:09
Igen, én!:D
Nem is tudom.
Továbbra is tartom, hogy DLC.

A képek, videók alapján megjelennek (végre) a színek is a játékban.

A kampány miatt várom elsősorban.
McCl@ne
McCl@ne 2014.06.16. 12:26
Nekem nagyon tetszik.
Lehet, hogy DLC, csak nekem akkor az alapjáték sincs meg, mert a BF4 kimaradt, pedig a 3. részt elég sokat nyüstöltem. Úgyhogy szerintem most beújítok egy olyan gépet, mint Crea, és rá is tenyerelek a cuccra keményen :)
Skorpio90
Skorpio90 2014.06.16. 14:06
Derék dolog, hogy itt nem hadarsz, Dino, szerintem így élvezhetőbb is a videó.
Dino
Dino 2014.06.16. 14:22
Skorpio90: Köszi, az előző visszajelzések alapján megpróbáltam inkább rövidebbre venni a szöveget. :-)
ajánlott olvasnivaló