Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

American Truck Simulator

American Truck Simulator videoteszt

Fedezzük fel Amerikát – 18 keréken!

2016.02.04. 08:50 | szerző: Sityi | Ismertető/teszt

Azt hiszem, itt az ideje egy coming-outnak a részemről: bolondulok a Euro Truck Simulator 2-ért, simán benne van a minden idők legjobb játékai listámon (ráadásul eléggé magas pozícióban) – de igazából nem nagyon tudom megmondani miért. Sokszáz lóerős szörnyetegeket kell terelgetni, ebben hasonlít a többi autós játékra, de itt egyrészt soktíz tonna is társul ehhez, másrészt Európában 90 km/h-ra vannak elektronikusan korlátozva a nyergesvontatók, ergo olyan nagyon száguldozni sem lehet velük. Viszont van valamiféle zen nyugalom, ahogy falom a kilométereket Európa útjain ezeket a nagyvasakat terelgetve. Szép tájak, kellemes zene, nyugis vezetési élmény, világot látok – hát kell ennél több?

előző
következő
American Truck Simulator videoteszt
American Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videotesztAmerican Truck Simulator videoteszt

értékelés

American Truck Simulator

American Truck Simulator
Pozitívumok
  • Kamionozni jó az USÁ-ban is.
  • A fejlesztőket ismerve hosszú ideig támogatni fogják a játékot.
  • Magyar feliratokat kapott a játék.
Negatívumok
  • Lehetne benne több tartalom is kezdetnek.
Minimális rendszerigény: 2,4 GHz-es kétmagos processzor, 4 GB RAM, GeForce GTS 450 vagy hasonló videokártya, 3 GB HDD, 64 bites Windows 7
Ajánlott konfiguráció: 3 GHz-es négymagos processzor, 6 GB RAM, GeForce GTX 760 vagy hasonló videokártya 2 GB memóriával, 3 GB HDD, 64 bites Windows 7/8.1/10
American Truck Simulator
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
American Truck Simulator

hozzászólások (7)

Sityi
Sityi 2016.02.04. 12:11
Csak az úgy már nem realisztikus. ;-)
somesz83
somesz83 2016.02.04. 13:17
Engem kb. ugyanez fog meg a Train Simulatorban is. Mész, nézed a tájat, de közben azért megy a szimuláció rendesen. Van valami megnyugtató benne. (Kivéve ha belefutsz egy ordas bugba. :D)

Ezen felbuzdulva szerintem újra hozzá is fogok az ETS 2-nek, az legalább nincs szétbarmolva, mint a TS. Ez az amcsi vonal viszont nem nekem való, de 19 EUR nem sok érte. Na, majd egyszer.
CSognor
CSognor 2016.02.04. 20:05
Na végre visszatérnek a Hard Truck-os idők? :D már vártam erre egy ideje :D
Bomc.
Bomc. 2016.02.05. 12:50
Csak szarul számolja a távolságokat meg az időket, 90 km/h-val megyek, 90 km van hátra, aztán 1,5 órát ír ki hátralévő időnek + néhol túl keskeny az út, alig lehet befordulni.
Sityi
Sityi 2016.02.05. 16:30
Lehet, hogy tényleg rosszul számolja (mert mondjuk az idő múlása és a terep mérete nem arányosan lett felgyorsítva-lekicsinyítve), de az is lehet, hogy nem tudsz végig 90 km/h-val csapatni. Na meg amúgy is csak egy becslést ad.
És a valóságban sem alkalmas minden út kamionoknak, és befordulni sem tudnak mindenhova. Vagy megoldod, vagy kerülsz. ;-)
ajánlott olvasnivaló