Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Garfield Kart Furious Racing

Garfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskával

Tényleg szükség volt hat év után egy felújításra?

2020.01.22. 23:40 | szerző: Dino | Ismertető/teszt

Garfieldot, a lusta, lasagne-kedvelő duci macskát valószínűleg mindenki ismeri, akárcsak gazdáját, Jont, valamint kutyus haverját, Odie-t (magyarban Ubul, de ezzel nem tudtam kiegyezni). A képregényekből, pontosabban képsorokból, no és az inkább borzalmasnak nevezhető rajzfilmekből és élőszereplős moziból ismert karakterek 2013-ban kaptak egy gokart játékot, amelynek kiadója, a Microids most úgy gondolta, hogy 6 esztendő elteltével érdemes ismét megfuttatni egy kicsit a programot. Így megbízták az eredeti változatot is készítő Artefacts Studiost – akik ezen kívül például a Moto Racer 4-et és az Agatha Christie: The ABC Murderst készítették –, hogy kicsit turbózzák fel a játékot.

Garfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskával

Az eredmény a Garfield Kart Furious Racing címet kapta (véletlen egybeesés talán, hogy pont tavaly nyáron kapott új epizódot a Fast & Furious sorozat?), és a grafikai ráncfelvarrás mellett igazából a legnagyobb újítást az osztottképernyős és az online multiplayer megjelenése jelenti. Előbbiben egyszerre maximum 4, míg utóbbi esetén legfeljebb 8 játékos vehet részt a futamokon.

Garfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskával

Már ha valakinek van kedve részt venni a játékban. Merthogy sajnos a Garfield Kart Furious Racing igazából csak egy kicsivel képvisel magasabb színvonalat, mint a 2018-as Nickelodeon Kart Racers. A grafika egyszerű, karakterekből pedig mindössze 8 van (jó, Garfield világában sokkal több ismert szereplő igazából nincs is). Autóból is nyolc közül választhatunk, pályát pedig összesen 16-ot kapunk – ezek szerencsére mind elérhetőek már kezdettől fogva, nem kell a feloldásukkal küszködnünk.

Garfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskával

Nincs go-kart játék power-upok nélkül, így természetesen ebből se maradtak ki a különböző felvehető cuccok. Annyi kavar van, hogy minden esetben meglepetés, hogy mit kapunk, ha áthajtunk a pályákon elszórt cukorkákon. Pár másodpercet várnunk is kell, mire kipörög nyereményünk, amit aztán előre vagy hátra hajíthatunk, attól függően, hogy kinek szeretnénk rosszat. Némelyik extra nekünk ad előnyt, például nagyobbat ugrat, hogy felszedhessünk a magasabbra helyezett tárgyakat. Feloldhatunk új spoilereket és sapkákat is, amelyek közül az utóbbiak kicsit továbbturbózzák némelyik power-upot.

Garfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskával

Mivel Garfield általános iskolás korom óta nagy kedvencem (szigorúan képregények terén), kíváncsian vetettem be magam a Garfield Kart Furious Racingbe, de sajnos inkább ért csalódás, mint egy felejthetetlen játékélmény. Nem éreztem benne semmi extrát vagy különlegességet, inkább egy teljesen átlagos gokartjátékot kaptunk, amely a Garfield-rajongókat célozza meg. ■

Garfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskával
Garfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskávalGarfield Kart Furious Racing teszt – Gokartozás a dagi macskával

A tesztpéldányt a játék kiadója biztosította.

Garfield Kart Furious Racing
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Garfield Kart Furious Racing

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló