Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Max Payne 3 videó? (Hírek)

Max Payne 3

Max Payne 3
A legutóbbi Max Payne 3 cikkek, hírek
9368 levél
Válasz 09.10.11. 09:27 #32
Kanduhrka
Bár ez már nagyon off, de a T4 jó film lett.
horrorgeeks.blogspot.com
719 levél
Válasz 09.10.10. 20:13 #31
Razor 911
Amúgy a 2. részt ki élte túl ? Max, Bravura (és ha a 2. részt legnehezebb módon is átvitted akkor Mona is túlélte) ? Ennyi ? Hát tény, hogy Maxnek már nincs sok keresnivalója NY-ban, de hát az igazi hangulatot azért mégis csak NY havas utcái, sikátorai adták A második rész már egy picit más világ, de az is hasonlóan hangulatos volt. Ezzel a Brazília dologgal szerintem az egész hangulatot megölik.
Tucsok
6665 levél
Válasz 09.10.10. 14:27 #30
GustyX
Ez egy nagyon semmitmondó video volt, de az ilyen teaser videoktól mit várunk?
Ami engem illet, várom ezt a játékot. Pörgős, bullet-time-os vetődős, sokat lövöldözős TPS-t várok elsősorban.
Azt viszont nem értem, minek gondolják sokan, hogy MP karaktere ki lesz/lett csinálva? Azért mert szakállas, kopasz, atlétában van és "brazil partizik"? Ilyen alapon a 2. részben szereplő MP sem az igazi.
Végülis lehet, mivel annyit lehet tudni már a sztoriról, annyi videot/képet láttunk már. Mellesleg miért olyan nagy baj, hogy a fejlesztők változtattak a karakter külsején és más helyszínen zajlanak majd az események(sok esetben meg rinyálnak, hogy "...pfúúú de szemetek, eladják ugyanazt 2. részként" vagy "...semmi újdonság sincs benne, semmi eredeti ötlet")? Szerintem ez mindig jobb, mintha kapnánk egy 3. részt, ugyanazokon a helyszíneken, ugyanolyan ellenfelekkel, csak szebb grafikával.
Mindenesetre én nagyon várom és szerintem egy nagyszerű akciójátékkal leszünk gazdagabbak.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
330 levél
Válasz 09.10.10. 13:50 #29
RUSSIANBOY
szerintem ugyanolyan sorsa lesz mint a Terminator 4-nek köszönhetően hogy nem a Schwarzi volt benne akár jo akár gonosz oldalon.Az egy dolog hogy csak kb egy perce volt a végén de ittis volt egy jol csengő név ami megannyi embernek volt a kedvence s kik azokon a filmeken nőttek fel mint én is erre a negyediknél senki nem volt ugyanaz a szereplő pl a 3bol és ez igy jelentősen SZAR lett és akkor még csak finoma fogalmaztam.Elvégre is csak a történet volt ami ekte tovább haladt de az is kicsit félresiklott a jol megszokott várt sztoritol ugyanis az emberek arra számitottak hogy végre a jövőbéli világ harcait fogják látni ahogy a gépek és az embere háboruznak erre (jo nem volt rossz ötlet)de belerakták azt az idősávot mikor a Skynet még a kezdeti gépeknél tart nem a T800asoknál.Itt is ugyanaz a szitu.Van egy jol csengő név amely megannyi embernek volt a kedvence vagy még az is(nekem is)és más karakter.A helyszin még nem is baj hogy más mivel persze uncsi lenne ha mindig NY-ban üldözné a gonoszt és szorná az ellent de a karakter formáját meg kellett volna hagyni olyannak amilyen....
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
14264 levél
Válasz 09.10.10. 01:28 #28
balays82
"Persze a sok kis vérpistikének biztos hogy tetszeni fog majd,meg a sok emo-s pöcsnek."

Meg nekem is, pedig nem sorolom magam egyik fenti kategóriába sem, ráadásul a Max Payne első két része mai napig előkelő helyet foglal el a kedvenc játékaim listáján. Tetszeni fog, feltéve, ha egy jó játékot hoz össze a Rockstar, amiből egyébként idáig egyetlen másodpercnyi mozgóképet, sőt egyetlen ingame állóképet sem láttunk. Ennek fényében az a kijelentés, hogy "a játékélmény szerintem szar lesz", finoman fogalmazva is nélkülöz minden alapot. Lehet, hogy nem a Max Payne játékok kőbe vésett hagyományainak szellemében fog készülni a "harmadik rész", de nem hinném, hogy ez nagy gondot fog okozni játék közben, amennyiben ennek ellenére véletlenül mégis egy zseniális játékról lesz majd szó. Elhiszem, hogy sokaknak nem tetszik, hogy nem a hagyományokhoz hű folytatás készül, de talán nem kellene rögtön negatívan minősíteni azokat, akik könnyebben átlépnek ezen a problémán, és nem ortodox Max Payne hívők. Valószínűleg ez is olyan vita, amiben a szembenálló felek nem tudják meggyőzni egymást, de ettől függetlenül még célszerű lenne kultúrált hangnemben vitatkozni, hiszen csak egy játékról van szó.
1087 levél
Válasz 09.10.09. 23:29 #27
richy25
Sajnos igazad van... Oké az h NY-t elhagyja (mer hát nem épp szép dolgok történtek vele ott) még elmegy, de Brazília... ha meg már Brazília, akkor ruházat is változik... rendben.. de h kopasz szakállas Rambo lett, aki semennyire se hasonlít a régi Max-re annak semmi értelme... az első két rész hangulatát már Brazília is kellőképpen ellehetetleníti, hátmég ez az új külső. Úgy néz ki mint vmi nyugdíjas drogdíler. ez nem nevezhető Max Payne 3-nak.. tudniillik egy folytatásnak vmennyire hasonlítania is kéne az elődjéhez.
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
126 levél
Válasz 09.10.09. 22:06 #26
JimmyHD
Ez a játék egy pofáraesés lesz.New York-ból átteszik brazíliába,na ne már,előttem is volt már róla szó hogy épp az "olyan" new york-i esték ,a kabát,bullettime,nappal nem is volt a játékban,ami tetszett,ezek adták a max payne hangulatát,ja meg a zene,néhol pörgös valamikor meg lassabb,meg persze tél is volt benne,az 1-be legalább is.
Ez az új rész inkább a Kane and Lynch-re fog hasonlítani nagyjából,azon belül is a dzsungeles részekre.
Ezt inkább valami teljesen más címmel kéne eladni,ezt is csak 1 nagy név alatt akarják lenyomni mások torkán,meg persze ma már a pénz a legfontosabb,a játékélmény szerintem szar lesz.
És persze egyáltalán nem hasonlít a karakter a korábbira.
Nem tudom hogy ebben a részben hány éves lesz,de durva lesz hogyha ennyi évesen is úgy tud majd ugrálni bullettime-ban vagy anélkül mint az első 2-ben.
Persze a sok kis vérpistikének biztos hogy tetszeni fog majd,meg a sok emo-s pöcsnek.
12 levél
Válasz 09.10.09. 21:55 #25
pedoc
Hat ha itt mindenkinek a haj meg a kabát számít, akkor szeritem valami fanboy fog csinálni valami haj modot, meg kabát modot, azt jó lesz...
Én amúgy nagyon várom
uff..
5028 levél
Válasz 09.10.09. 09:49 #24
Gump
Eddigiek alapján akkor is elvész minden, amitől egy Max Payne játék az ami.
Amúgy meg a C&C kapcsán... ami változtatás volt, hogy pörgősebb lett, több harcoló biszbasz egyszerre, lépegető faszomok kerültek bele, az nálam mind csak rontott az egészen.
9368 levél
Válasz 09.10.09. 00:01 #23
Kanduhrka
Csak átalakítják.
horrorgeeks.blogspot.com
2011 levél
Válasz 09.10.08. 23:54 #22
Corvus5
"Ja, te már tudod a történetet. Meséld már el"


???
9083 levél
Válasz 09.10.08. 23:50 #21
davkar9
Kiveszik azokat az elemeket amik híressé tették a karaktert, onnantól lehet akár jó is, de nem lesz Max Payne.
Simple. Eternal. Beige.
9368 levél
Válasz 09.10.08. 23:49 #20
Kanduhrka
"A lelki dolgokba meg ne menjünk bele, h mit kezd magával egy kiégett zsaru. Kétlem h brazílba megy igazságosztót játszani."

Ja, te már tudod a történetet. Meséld már el
horrorgeeks.blogspot.com
9368 levél
Válasz 09.10.08. 23:48 #19
Kanduhrka
Legjobb példa a rosszra: Command & Conquer széria

Az 1995-ös első rész óta szinte semmi egetrengető újítás nem került bele, 2007-ben pedig képes voltak ugyanazt eladni. Pedig nem volt rossz, de mégis megbukott(persze konkrét bukás nem volt, de nem is értékelték túl sokra). Vajon miért?
horrorgeeks.blogspot.com
2011 levél
Válasz 09.10.08. 23:46 #18
Corvus5
Most miért akadtál fenn azon, h Max öregszik? Öregítsék, azzal semmi probléma, de ha az öregedés ilyen változásokkal jár, akkor én 60 évesen néger leszek. Ergo ez nem Max, max a névrokona. A lelki dolgokba meg ne menjünk bele, h mit kezd magával egy kiégett zsaru. Kétlem h brazílba megy igazságosztót játszani.
9368 levél
Válasz 09.10.08. 23:42 #17
Kanduhrka
Jó, akkor most olvasd el mégegyszer, és értelmezd, amit írtam.
horrorgeeks.blogspot.com
9368 levél
Válasz 09.10.08. 23:41 #16
Kanduhrka
Csak az a probléma, hogy Freemannek nulla egyénisége van, nincs semmi "arca". A feszítővassal pózolás egyértelmű önreklámozás(hogy milyen cool, mert másról sajnos nem lehet felismerni szegényt)
A Half life-ot nem a karakter viszi el, hanem az események. Így aztán nem is igazán lehet váltatni.
Maxben több a potenciál ilyen téren.

2. Egyelőre még alig tudni valamit az egészről, várjuk ki a végét.
horrorgeeks.blogspot.com
2011 levél
Válasz 09.10.08. 23:40 #15
Corvus5
Most megkérdezed azt, amit az előző hsz-ben már leírtam? Ha leírnám megint, akkor most megértenéd? Olvasd el újra, amit írtam, mert minden mostani felvetésedre benne van a válasz.
9368 levél
Válasz 09.10.08. 23:35 #14
Kanduhrka
És miért fáj az neked, hogy kreatívak a fejlesztők és nem akarják az orrod alá tolni harmadszorra is ugyanazt a Max Payne sablont?
A Fifáknál egy év alatt nem sok újításra lehet számítani, de 6 év távlatából egy játék ne legyen már ugyanaz 2009-ben. Én is örülnék egy felújított Command & Conquernek, vagy Doomnak, de az meg nem lenne ugye folytatás. Egyszer végig tolná az ember, azt kész.
Ha a jellegzetes motívumok megmaradnak egy folytatásban, az már félsiker, nem kötelező lemáslni az egészet újra. Sőt, bizonyos esetekben ezeknek a motívumoknak a tökéletes ellentétje is alkalmazható.
A Max Payne játéknál a film-noir csak egy körítése a mondanivalónak, s ha beskatulyázzák, egy a sok közül folytatás lenne a végeredmény(persze nem feltétlenül)

Ennyi. Eltelt X év, Max öregebb, tapsztaltabb, kicsit változott a stílus, de erre szükség van.
horrorgeeks.blogspot.com
9083 levél
Válasz 09.10.08. 23:34 #13
davkar9
Ez kb olyan mintha Freemantől elszednék a pajszert, leborotválák kopaszra az egész fejét, Alyx helyett meg kapnánk egy 13 éves néger kisfiút segítőnek. És mivel Maxnek pont a Ny-i éjszakák, bulettime, dualberetta, bőrkabát adta a hangulatát ezért a 'kopasz izomkolosszus brazílliai gettókban lövöldözik a dílerekre' nem más mint a név meggyalázása és a karakter kiherélése. Jogosan háborodik fel mindenki aki a régi Maxet akarja. Csinálják ezt a szart de akkor ne Max Payne 3 néven...
Simple. Eternal. Beige.
283 levél
Válasz 09.10.08. 23:17 #12
afro
Szóval azt mondod, hogy May Payne karakterében nem rejlik további potenciál? Akkor talán pont annak mondanál ellent, hogy mennyire jól kidolgozott a hangulat+karakter. Ahogy előttem is írták mások, az ember változik, főleg ennyi idő alatt, és nekem nagyon beleillik a képbe egy környezetváltás, hiszen így tudta maga mögött hagyni a keserű múltját. Ami persze kísérti, de ez már más...

Az, hogy ki mikor játszott vele, hát nem hiszem hogy a 14 évesekre alapoznak a készítők, ha csak a játék besorolását megnézem...
afro
2011 levél
Válasz 09.10.08. 23:06 #11
Corvus5
"A trailer valóban semmitmondó, de nekem tetszik"

Látva a trailert: Létezik olyan, ami neked nem tetszik?

Az újításnak azért nem látom értelmét, mert a 6 év az már egy generációváltás a gamerek körében. 2003-ban még gyerek voltam, mostmár felnőtt, ritkán játszom. A mostani 13-14 évesek többsége pedig tuti nem játszott Max Payne 1-et (alapozva a sok kis grafbuzira), ergo nekik rohadtul mindegy, h Max Payne 3 vagy "Junglefighter"-ként jön ki a játék. Gyanítom Kanduhrkanak is rohadtul mindegy, hiszen egy évente megjelenő nfs, fifa... esetében várja az ember az újítást, de aki azt mondja 6 év távlatában, h tré lenne ha a játék a gyökereinél maradna, annak semmivel sem több a Max Payne egy ma megjelenő tucatjátéknál. Ezért is rinyálunk sokan. Ha már egyszer úgy döntöttek, h 2003 után ismét legyen Max Payne, akkor az maradjon is Max Payne és mindenki boldog, de ha szakítanak mindennel, akkor felesleges ez a cím. Nekem az is simán bejönne, ha az 1-et csinálnák meg újra mai graffal, pusztítható környezettel, a korábbi bugok kiírtásával. Én tuti előrendelném.... Szóval a lényeg, h aki unja a korábbit, az csak egy jó akciójátékot akar, neki mindegy mi a cím. Viszont aki nosztalgiázna (első tps-em), annak ez pofáraesés lesz.
283 levél
Válasz 09.10.08. 22:09 #10
afro
Kövezzetek meg, de én nagyon várom az új részt. Jó az eredeti karakter nagyon, de mint tudjuk minden nőnél van jobb nő, szóval ki tudja. Én spec. örülök, hogy adtak az egésznek egy kis "pofont".
A trailer valóban semmitmondó, de nekem tetszik
afro
330 levél
Válasz 09.10.08. 21:25 #9
RUSSIANBOY
bocsi nem fikázni akarom egyik játékot se és a kvöetkező hozzászolásom se ennek a célnak szentelem.


És a Call of Duty meg az ilyen második világháborus játékokban meg az autoversenyes játékokban mi a különbség akkor?Mindegyik majdnem ugyanazt adja csak más a küldetés vagy több benne a kocsi azoknál mégse gáz.Akkor nem értem hol itt a probléma?Mondom nekem nem azzal van bajom hogy milyen ruhában van és hol mert ebben egyetértek veled hogy az emberek változnak mind külsőleg mind belsőleg de AZ a baj hogy ezen a karakteren nem látok semmit se külsőleg se belső tulajdonságilag ami Max Payne-re emlékeztetne és ez azér kicsit gáz mivel akkor hogy cseng ide a jol ismert név egy tök más karakterhez aki még arcra se hasonlit az elődjéhez......
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
9368 levél
Válasz 09.10.08. 20:31 #8
Kanduhrka
Nyomozásra NY-ban? Ahol mindenki elárulta?
Eltelt tizenvalahány év, nem tudom ti hogy vagytok vele, de ennyi idő alatt szerintem rohadtul meg lehet változni, negatív és pozitív irányban is. Max már bekattant, elege van mindenkiből, mindenből, és már nem az a sármos nyomozó, mint régen. Minek adjon a külsőre?

Az lett volna tré, ha harmadszorra is ugyanazt tolják elénk, mint 2003-ban.
horrorgeeks.blogspot.com
2011 levél
Válasz 09.10.08. 20:23 #7
Corvus5
Bazzz ez de komoly volt! De nyugi a játék ennél csak szarabb lehet!


(Szvsz kár erőltetni a dolgot. Brazília??? Miért nem már Afganisztán? Turbánban kergethetné Bin Ladent, mert közben kiderült, h valójában ő a felelős a családja haláláért. Micsoda baromság! Ha ki akarták herélni Max Paynet, akkor ezzel az új résszel sikerült. Igaz, h nem jelent még meg, de a szokott környezet, a zene, a hosszú fekete ballonkabát... ezek adják Max Paynet. Nem lehetett volna vmi büntény nyomozására rávenni NY-ban? Muszáj virágmintás ingben és rövidgatyában, verőfényes nappal helyretenni az amigokat a beachen? Szomorú vagyok.)
11699 levél
Válasz 09.10.08. 19:52 #6
.:[Kain]:.
hát ezért még a billentyűzetet is kár volt koptatni, semmi jelentősége nincsen abszolúte. komolyan, változtat ez bármit is a Max Payne 3-al kapcsolatban? ez akár az első kettőnek is lehetne a "teaser" trailere...

(ó te jó ég, most eszembe jutott az első trailere, az a tipikus zene, és Max narrációi... beszarás, milyen hangulata volt az első kettőnek... biztosan nem fogják megközelíteni sem az új résszel, akármit is csinálnak...)
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
330 levél
Válasz 09.10.08. 18:05 #5
RUSSIANBOY
Nem az a baj hogy más változtatnak rajta.De a MAX PAYNE név kultuszt teremtett és a karaktert minden formában meg kellett volna hagyni olyannak amilyen.Mondom most hogy Braziliában játszodik a játék jo a ruháján tény hogy változtatni kellett mivel hülyén nézne ki hogy ballonkabátban ott szorja az áldást a 30fok feletti Braziliában....de ez most pont olyan minthogy Wesley Snipes-ot Denzel Washington-hoz hasonlitanánk holott nem.Mind a két személy egyedülállo személyiség nem lehet mással összekeverni és ahogy a Max Payne 3at nézem itt pont ez lesz.Azért várom a játékot és kiváncsi leszek rá...Nemtudom nekem speciel már a Die Hard 4 se jött be csupán azért mert BRÚSZI kopasz volt.Nálam már eleve ez rontotta a film élményét.Persze utána megnéztem még párszor és kicsit változott a véleményem de elsőre nagyon gyengének találtam a filmet és jelen esetben igy vagyok a Max Payne 3al is....Majd meglátjuk
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
9368 levél
Válasz 09.10.08. 16:08 #4
Kanduhrka
Nemrég újra felraktam a régi részeket, toltam őket, és az a véleményem, hogy jót fog tenni a változtatás a sorozatnak.
horrorgeeks.blogspot.com
330 levél
Válasz 09.10.08. 16:06 #3
RUSSIANBOY
hát nekem is elment a kedvem tőle.Nem értem hogy a karaktert mért nem lehetett meghagyni olyannak amilyen csak mivel most Braziliában lesz mondjuk nem ballonkabátban lenne hanem más ruházatban de a karaktert mindenképpen meg kellett volna tartani olyannak amilyen nem pedig ujat csinálni....én egyáltalán nem látom hogy haosnlitana az 1-2ben lévő csávora....ugyhogy én is kiváncsian várom - ettől függetlenül - hogy mit fog letenni az asztalra a játék
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
558 levél
Válasz 09.10.08. 15:48 #2
Drukala
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Nekem elvette a kedvem az amit csináltak vele, de őszintén érdekel, hogyan fog teljesíteni a teljes közönség számára.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
574 levél
Válasz 09.10.08. 15:42 #1
munszu
Hát nem egy nagy durranás a videó.
Eddigiek alapján a játék se fog akkorát szólni, mint régen az 1-2. része.
766 levél
Válasz 09.10.08. 15:42
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Max Payne 3 videó? (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.