Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Leadfoot

5836 levél
Válasz 01.06.19. 12:08 #11
Dino
Az a baj, hogy a hülye gyorsposta fogta magát és elhagyta a csomagot, így még csak nem is láttam a játékot. Lehet, hogy Amerikában más a játék, pl. a Dirt Track Racingnek is volt ausztrál változata, de nem tudom, nem hallottam erről még a Leadfoot esetében
3553 levél
Válasz 01.06.19. 01:24 #10
The Lord
/me-nek is teccett a demo, be is akartam szerezni de a kontakom asszonta hogy 3 féle vanneki és mind1ik más!!!!!! Hogy lehet ez Dino bácsi? Kontinensmegjelenés különbözik esetleg?
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
5836 levél
Válasz 01.06.02. 22:16 #9
Dino
Igazad van, grafikai hibák tényleg jócskán vannak a programban, pl. amikor a kerekek simán átmennek egymáson, de én ennek ellenére élveztem a versenyzést.
417 levél
Válasz 01.06.02. 21:07 #8
Dauby
Dino, én imádom a jó autós játékokat, legyen az szimulátor, vagy akár arcade kategória. Imádom a minőségi autós játékokat, számomra a Leadfoot nemhogy nem ütötte meg a mércét, de még alulról sem verdesi.

...ha nosztalgiázni akarok, akkor arra előveszem az NFS első részét és megtaláltam, amit kerestem.

Mindkét járgánnyal mindkét pályát kipróbáltam és a Powerslide gyermekbetegségei még mindig megvannak, holott a programozó atyaúristenbácsiknak több, mint két évük lett volna azokat gyökerestül kiirtani...a játék még poénnak sem jó, sajnos a manapság oly divatos tucatkategória egyik tagja (Offroad, Redneck Racing, E-Racer, European Racer, ésatöbbi). Szerintem a teljes verzió megegyezik a demo színvonalával. Az előzetes képek és infok alapján én sokkal, de sokkal jobb játékot vártam
Még valami: a Powerslide nekem is nagy kedvencem volt!

Nem vagyok PR-os
2328 levél
Válasz 01.06.02. 20:14 #7
PoCoK
Demó kipróbálva és teccik a game..
stufumofo™
5836 levél
Válasz 01.06.02. 20:05 #6
Dino
Na, mentem egy versenyt az egyik pályán a kettő közül, és továbbra is fenntartom az állításomat, hogy tetszik a játék
(Most nem felejtettem el bekapcsolni az anti-aliast se, így már sokkal szebb is volt
189 levél
Válasz 01.06.02. 19:58 #5
andi
Én egyetértek Dino-val szerintem a játék
marhára jó melesleg nem ojan mint a
Dirt Track Racing Australia hogy ha felborulunk azzal vége a játéknak.
5836 levél
Válasz 01.06.02. 19:47 #4
Dino
Látom, abszolút nem egyezik az ízlésünk vagy az elvárásunk. Tény, hogy grafikailag nem igazán változott a Powerslide-hoz képest a program, de nekem ettől függetlenül a demo alapján tetszett. Szerintem a Dirt Track Racing volt az, amit ki lehetett volna hagyni, lehetett volna ez helyette, bár abban igazad van, hogy tényleg nem feltétlenül a mai játékok színvonalához méltó. Viszont azt vártam tőle, hogy játsszak egy jót a Powerslide-hoz hasonló arcade stílusban, és ezt a demoval meg is kaptam, én élveztem a játékot (Tényleg, betöltöm megint . De én a végső következtetéssel még megvárnám a teljes verziót.

Én továbbra is tartanám magam ahhoz, hogy aki szerette a Powerslide-ot, az próbálja ki ezt is...

PR-os vagy a Renault-nál?
417 levél
Válasz 01.06.02. 19:19 #3
Dauby
NNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM!

Szerintem ne töltsetek vele el időt, felesleges, a játék egy nagy kalap kaka!!! Olyan mélyen bűzlik belőle, hogy Ratbagék azt hitték, hogy a Powerslide engineről lehúzhatják a negyedik bőrt is, de nagyon nagyot tévedtek, Tasival együtt téptük a hajunkat két percig és következett az uninstall. Ilyen szemetet kiadni 2001 közepén (tudnám ki fog ezzel játszani), ez hihetetlen, pofátlan és arcátlan egyszerre.

-A méret nem lényeg (Renault Clio TV-spot szlogen)-

Ui: Ez nem ellened szólt, Dino!
3553 levél
Válasz 01.06.01. 19:24 #2
The Lord
Énnem szeretem az autóversenyeket de lehet hogy megkukkantom
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
5836 levél
Válasz 01.06.01. 18:56 #1
Dino
Nem nagyon szoktam mostanában demókkal játszani, mert nem jut rá időm, de amint megláttam a Leadfoot demóját, úgy döntöttem, ezt nem hagyhatom ki, tekintve, hogy a Ratbag csapat első játéka, a Powerslide máig egyik kedvenc arcade versenyprogramom. A Dirt Track Racing igen nagy csalódás volt, de azért bizakodva vártam az újabb játékot, és a demo alapján úgy látom, megérte. A mai világban már az se semmi, hogy egy demo csak 8 MB, és ebben ráadásul két pálya és két autó van, tehát elég jó ízelítő.
A játékról: a demo alapján úgy érzem, nagyjából sikerült visszahozniuk a Powerslide hangulatát, igaz, a zene hiányzik belőle (majd meglátjuk, mi lesz a teljes változatnál). A stadionokban kialakított földes, dombos pályák elég változatosak (nem úgy, mint a DTR béna körpályái), több helyen elágazások is vannak. Szóval nekem igencsak tetszik, kíváncsian várom a teljes verziót, ha minden jól megy, jövő héten megérkezik a tesztverzió, így hamarosan ismertető is lesz a játékról.
Összefoglalva: aki szereti az arcade autóversenyeket, az nagy valószínűséggel nem fogja megbánni a demo letöltését.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.