Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» OPSYS-al kapcsolatban bármi!!!

3553 levél
Válasz 01.06.16. 15:33 #6
The Lord
Te kertész pajti neked a Dracula mér gagyi? Te huje, nálam az a no1 (utána naturally myst). Az egyik legjobb kalandjáték a világon bazze, mindenütt elismersét nyert, és a minap olvastam az egyik külföldi oldal E3 beszámolóján, hogy a legjobb Adventure játékokat kiadó cég a WANADOO lett!!!! Tod ő csinálta a Draculát is, írták, hogy 12hónap/12játék! Azér ez nem semmi pl.: Dracula: Resurrection, Dracula: The last sanctuary, Genesys, Haloween, Loch Ness stb. Ezekről Dino bácsi ti mér nem írtok?
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
6295 levél
Válasz 01.06.16. 15:30 #5
J. Dávid
A jó játék kifejezést ne értsétek úgy hogy jó játék hanem úgy hogy azért nem a leggagyibbak közé tartozik SZERINTEM. Egyébként már én is letöröltem a game-et azért mert már untam hogy mindig azokat a köcs*g pénz érméket kellett összegyűjtenem, és sose találtam meg őket. Hogy ne csak rosszat mondjak egy pozitívumot is mondok: Legalább KICSI A GÉPigénye. Én specia nem tudom melyik mai játék indulna el egy P233,32Mb Ram, és 3D nélküli gépen a worms-on kívül.

Tudnátok küldeni egy képet a Draculáról??? Csak azért mert azt a game-et nem ismerem.

Dino: Ti szoktatok írni a készítőknek hogy ti egy ingyenes netes game újság vagytok és jó lenne egy példány a game-ből???? Csak kiváncsi vagyok honnan szerzitek ti a game-eket.

Tudnátok nekem jó kalandjáték címeket adni?? Olyan kéne amiben van tárgyhasználat és azért 2-3hónap alatt végig lehessen vinni.
54 levél
Válasz 01.06.15. 13:44 #4
Bobo
Te kertesz... az opsys tényleg gagyi, de a draculához ne hasonlitsd.. a draculába volt tárgyhasználat meg beszélgetés... az opsysba semmi ilyen nincs nekem a dracula tetszett, a lényeg, hogya két játék között nagy külömbsét van.
Piros lézer tyutyutyutyu!
497 levél
Válasz 01.06.15. 09:14 #3
kertesz
Nekem már megvan teljes verziósban. Tényleg nem nagy szám. Úgy is mondhatnám, hogy gagyi. Olyan mint a Dracula.
PC/PS2/XBOX
5672 levél
Válasz 01.06.15. 08:38 #2
Dino
Nem tudok róla, hogy lenne magyar forgalmazója a játéknak, a készítőkkel meg nem állunk kapcsolatban, de írok nekik, és ha küldenek a játékból, természetesen írunk róla.
(Belelapoztam a GameStarba, 55%-ot adtak erre a játékra... Biztos, hogy olyan jó ez? Egy kalandjátékokban igencsak otthon lévő illető - Berrr - tesztelte...)
6295 levél
Válasz 01.06.15. 05:33 #1
J. Dávid
Hellosztok! Állítólag ezt a game-et már tesztelték a GameStar-ban. A PCDOME-on mikor fogjátok tesztelni??? Magyarországra mikor fog megérkezni????Csak azért mert most a rip van meg, de ha bejön Magyarországra a játék akkor megveszem, mert szerintem megérdemel ennyit egy jó játék. Nem?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.