Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Assassin's Creed - Desmond kiszáll (Hírek)

Assassin's Creed III

Assassin's Creed III
A legutóbbi Assassin's Creed III cikkek, hírek
10589 levél
Válasz 12.07.23. 13:28 #14
Dark Archon
Én is remélem, hogy nem lesz AC4, se Desmond, hanem véget ér ez a történet. Hogy aztán rebootolják, mint a Prince of Persia-t, nem számít. Én bízom bennük, mert a PoP trilógiát is remek egésszé kanyarintották.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
10589 levél
Válasz 12.07.23. 13:24 #13
Dark Archon
A Mass Effect jutott nekem is eszembe, a fene se emlékszik már, kivel, mi történt, miket választottam, van akit tök el is felejtettem (pl. Thane).

Emlékek ide vagy oda, attól még Desmond-ról szól a játék, akinek meg kellene állítani a Templomosokat. Hogy aztán az AC4-ben esetleg ő is már csak egy DNS-emlék marad, más kérdés.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
63 levél
Válasz 12.07.23. 08:37 #12
keesz
Nem tudom mi ez a felháborodás, ha jól emléxem a 4 részben összesen nincs 4óránál több játékidő Desmonddal. Sztem csak egy kellék volt, amivel megmagyarázzák az átvezető effekteket 2 fejezet között kb. Hát ha ez most kimarad, engem különösen nem hat meg. Történetileg lehet Desmondot akarták főszereplőnek rakni, de nagyon nem lett az. Remélem nem lesz másik vki a "jövőből" a helyére, mert az olyan lenne, mintha lecserélnék egy autót egy ugyan olyanra, ami most nem zöld, hanem piros.
61 levél
Válasz 12.07.22. 19:39 #11
shatana
Meg még annyit hozzátennék hogy szerintük nem várható el az embertől hogy több évnyi kiadott játék történetére emlékezzen, miért Desmond nélkül másképp van úgy mindenkinek hiper memóriája lenne ( lesz ) hol élnek ezek vagy 10x kivittem a Mass Effect egyet de így is alig emlékszem a történetre ezért volt jó hogy a második rész elején volt emlékeztető
61 levél
Válasz 12.07.22. 19:10 #10
shatana
Jó az persze megint egy más dolog hogy ha rendesen lezárják Desmond sztorijának szálát ... megtalálja amit keresnek , vagy ép hogy nem , legyőzi ezt v. legyőzi azokat ... vagy tudom is én de nekem úgy jött le a hírből (gondolom nem ez volt a teljes hír) hogy egyszerűen kihagyják ezek után. Mint ha ott sem lett volna.
207 levél
Válasz 12.07.22. 19:09 #9
VeteranHUNTurul
Szó sincs róla, hogy a az AC III-ban nem lesz benne Desmond, csak azt mondták, hogy az AC III-al véget ér a története. Mivel csak ő mentheti meg a Földet az újbóli pusztulástól, érdekes lenne ha nem szerepelne a trilógia lezáró részében.
14264 levél
Válasz 12.07.22. 18:51 #8
balays82
Nem is beszélve a Brotherhoodról, ahol még többet lehetett őt irányítani, sőt még a római Colosseumot is megmászta. De akkor ennyit arról, hogy kap egy önálló részt is, pedig sokan erre számítottak. Így persze még izgalmasabb lesz a harmadik rész, mert vége választ kapunk azokra a kérdésekre, amelyekre régóta várunk. Ez szerintem jó dolog, tényleg fölösleges lenne még évekig nyújtani ezt a történetszálat.
3486 levél
Válasz 12.07.22. 18:06 #7
Sucee
Pénz terén nem hinném, hogy félteni kell őket. Mellesleg a hír alapján az jön le - legalábbis nekem -, hogy a későbbi AC játékokban nem jelenik meg, nem az AC3-ban, ami teljesen elfogadható.
61 levél
Válasz 12.07.22. 17:47 #6
shatana
Van egy olyan érzésem hogy valójában nincs elég zsetonjuk hogy kibővített történetet csináljanak ezért kidobják Desmond-ot pedig vele volt teljes a sztori.
Remélem hogy ezt a rajongók nem fogják csak úgy hagyni és aláírást gyűjtenek majd vagy tudom is én.
1678 levél
Válasz 12.07.22. 16:56 #5
GeryG
Én egy Assassin's Creed IV-nek simán el tudnék képzelni egy olyan részt, amiben mindenféle gép nélkül Desmondot irányítjuk a jelenben.
Ha jól emlékszem, a II-ben volt olyan rész, ahol vele kellett valami raktárépületben mászkálnunk a polcokon. Szóval elvileg ő is képes arra, amire az ősei...

Tök vicces lenne mondjuk lakóházak tetején szaladgálni New Yorkban, vagy a föld alatt a régi metró alagutakban, esetleg megmászni az Empire State Buildinget, ilyesmi. Nekem nagyon tetszene, dehát ugyebár Desmond nem kell... :/
4102 levél
Válasz 12.07.22. 13:44 #4
xeLaR
Ez most komoly? Tényleg? Ehh
Szóval...az egy dolog, hogy kiírják a karakterét, azzal nincs igazán gondom. Az írók biztosan képesek lesznek normálisan lezárni Desmond történetét. Azzal már kevésbé, hogy úgy beszélnek róla, mintha nem ő lenne a sorozat főszereplője. Mert történetileg ő az, és ezt nehezen lehetne cáfolni. Alex Hutchinson bizonyos szinten jól mondja, hogy az első Altair, a második és társai Ezio történetét mesélték el, de azt ne próbálja bemesélni, hogy érthetőek Desmond története nélkül (pl. a második rész vége "biztosan" érthető lett volna Desmond nélkül). Desmondé a sorozat sztorijának főszála, aminek célja megmenteni a világot. Az emlékek Altair és Ezioról csak arra kellenek, hogy olyan nyomokat és tárgyakat találjanak, amivel a fő cél megvalósítható. És ha normálisan belegondolunk, akkor azt is ki lehet jelenteni, hogy egész végig Desmonddal játszol. Elvégre a részekben Desmonddal ülsz be a gépbe, és elvileg ő irányítja az aktuális őst. Desmond a játékos karakter, ergo a főszereplő is. Az pedig, hogy maga a játék kreatív igazgatója nem tudja ezt, az elég elszomorító. Az ilyen kijelentések úgy tudnak idegesíteni.
Remélem azért Desmond szála méltó befejezést fog kapni.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
3486 levél
Válasz 12.07.22. 13:06 #3
Sucee
Ha jól emlékszem, már akkor mondták, hogy Desmond történetét ezzel zárják le.
Amúgy én se örülök neki, bírtam a karakterét (és persze Nolan North FTW ). Most még reménykedek, hogy azért a 3-ban kicsit több szerepet kap.
2745 levél
Válasz 12.07.22. 12:54 #2
cygary
Én nem tudtam Viszont sajnálom Desmondot, mert még mindig érdekel az egész történeti szál, és nem mintha olyan túl sok dologra kéne emlékezni. Körülbelül a második részben történt érdemleges dolog vele, illetve a Brotherhood végén egy darab fordulat. Ez nem hiszem hogy megerőltető
Beg that I succeed, for I have seen the throne of the gods, and it was empty
3486 levél
Válasz 12.07.22. 11:26 #1
Sucee
Hát, ha már lezárják, remélem, hogy normálisan csinálják. Amúgy ez nem volt már az AC3 bejelentése óta köztudott?
766 levél
Válasz 12.07.22. 11:26
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Assassin's Creed - Desmond kiszáll (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.