Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed - Desmond kiszáll

A készítők kiírják Desmondot a sorozatból.

2012.07.22. 11:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft egyik legjobban jövedelmező sorozat az Assassin's Creed. Ebben a közeljövőben egy fiatal férfit, Desmondot egy speciális gép segítségével arra kényszerítenek, hogy DNS-éből kinyert információk alapján újra átélje ősei tetteit, akik mind a titokzatos orgyilkos klán mesterei voltak. Így Desmond először Altair, majd Ezio, később pedig Connor bőrébe bújhat. Persze mindennek oka van, és a videojátékok során Desmond története is érdekes fordulatokat vesz, bár tény, hogy egyik játéknak sem ő volt a főszereplője. Éppen ezért a Ubisoft úgy döntött, hogy a jövőben nem lesz szükség Desmondra.
"A túl sokáig húzott dolgok elveszítik értéküket. Az embereket arra kérjük, emlékezzen hét év történetére. Ez olyan, mintha az érettségi után arra kérnénk, hogy emlékezz, mi minden történt veled az általános iskolában. Úgy érzem, Desmondnak mennie kell." - nyilatkozta Alex Hutchinson, kreatív igazgató, aki így folytatta - "Ugyanez van az Alkonyzóna sorozattal is. Ott minden rész elején van egy narrátor, aki felkonferálja az összes epizódot, melyek mind önálló történetek. Az Assassin's Creed első része Altair története volt. Majd Ezio jött és ment. Ezeket a történeteket anélkül is tökéletesen meg lehet érteni, hogy ismernénk Desmond történetét. Ezért le kell zárnunk azt."
Érdekes párhuzam, hogy a játék alapján készült regénysorozatban Desmond kezdettől fogva nem szerepelt. Továbbá a Ubisoft szándékát támasztja alá az is, hogy a PlayStation Vitára készülő Assassin's Creed III: Liberationben már nem találkozhatunk Desmonddal, valamint ebben a játékban debütál először női főszereplő is. ■

Assassin's Creed III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III

hozzászólások (14)

shatana
shatana 2012.07.22. 19:10
Jó az persze megint egy más dolog hogy ha rendesen lezárják Desmond sztorijának szálát ... megtalálja amit keresnek , vagy ép hogy nem , legyőzi ezt v. legyőzi azokat ... vagy tudom is én de nekem úgy jött le a hírből (gondolom nem ez volt a teljes hír) hogy egyszerűen kihagyják ezek után. Mint ha ott sem lett volna.
shatana
shatana 2012.07.22. 19:39
Meg még annyit hozzátennék hogy szerintük nem várható el az embertől hogy több évnyi kiadott játék történetére emlékezzen, miért Desmond nélkül másképp van úgy mindenkinek hiper memóriája lenne ( lesz ) hol élnek ezek vagy 10x kivittem a Mass Effect egyet de így is alig emlékszem a történetre ezért volt jó hogy a második rész elején volt emlékeztető
keesz
keesz 2012.07.23. 08:37
Nem tudom mi ez a felháborodás, ha jól emléxem a 4 részben összesen nincs 4óránál több játékidő Desmonddal. Sztem csak egy kellék volt, amivel megmagyarázzák az átvezető effekteket 2 fejezet között kb. Hát ha ez most kimarad, engem különösen nem hat meg. Történetileg lehet Desmondot akarták főszereplőnek rakni, de nagyon nem lett az. Remélem nem lesz másik vki a "jövőből" a helyére, mert az olyan lenne, mintha lecserélnék egy autót egy ugyan olyanra, ami most nem zöld, hanem piros.
Dark Archon
Dark Archon 2012.07.23. 13:24
A Mass Effect jutott nekem is eszembe, a fene se emlékszik már, kivel, mi történt, miket választottam, van akit tök el is felejtettem (pl. Thane).

Emlékek ide vagy oda, attól még Desmond-ról szól a játék, akinek meg kellene állítani a Templomosokat. Hogy aztán az AC4-ben esetleg ő is már csak egy DNS-emlék marad, más kérdés.
Dark Archon
Dark Archon 2012.07.23. 13:28
Én is remélem, hogy nem lesz AC4, se Desmond, hanem véget ér ez a történet. Hogy aztán rebootolják, mint a Prince of Persia-t, nem számít. Én bízom bennük, mert a PoP trilógiát is remek egésszé kanyarintották.
ajánlott olvasnivaló