Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Így fest a félbehagyott Whore of the Orient [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Így fest a félbehagyott Whore of the Orient
Egyelőre nem lehet tudni, hogy a KMM Interactive játéka valaha elkészül-e, még nem találtak kiadót a fejlesztés befejezéséhez.

Whore of the Orient

Whore of the Orient
A legutóbbi Whore of the Orient cikkek, hírek
11029 levél
Válasz 13.08.05. 13:26 #7
Lacko
Az LA Noire PC-s verziója hivatalosan, beépített módon laggolt. Azaz mindegy volt, hogy az én kis béna PC-men vagy egy atomreaktoron fut, (ha jól emlékszem) 30 fps volt a max.

Az LA Noire egyértelműen az évtized egyik játéka. Szerintem is. De azért a tapasztalatom mégis a nehézkes irányítás volt. De egy csomó játék ilyen: pl a Mafia 1 akkora bughalmaz volt, mint egy hegy, mégis megunhatatlan volt. És bár véresre anyáztam a cseh fejlesztőket, amikor egy piszok nehéz üldözés után már majdnem elértem a mentési pontot, amikor az autóm átesett két poligon között és lezuhantam a város alatti végtelen pokolba. Az én véleményem szerint a Noire nem volt ennyire bugos, de a nehézkes irányításra azért emlékeznek kevesen, mert ROHADT JÓ játék volt. És mert a játékmenet olyan, hogy nem számított: azaz nem volt baj, hogy nehézkes az irányítás, mert nem azon múlott, hogy kitalálod-e, hogy hazudott-e a nagykövet vagy sem.
9107 levél
Válasz 13.08.05. 12:51 #6
davkar9
Bár gombokat nem látni én ezt inkább a kontrolleres irányításra fognám.

Hmm, lehet, hogy ezt is hanyagolnom kéne megjelenés utánig. LA Noireról tudtam, hogy készül, "aha van ilyen is" aztán tavaly az egyik steam akcióban lecsaptam rá és hát bizony kiderült, hogy az elmúlt évek egyik legjobb játéka. Viszont ez a SH Noire egyelőre karatézós átskinezett LAN, látványosan rosszabb irányítással (oké, korai verzió). Mindegy, negyed szemem azért rajta tartom, az "első rész" sikere miatt.
Simple. Eternal. Beige.
1678 levél
Válasz 13.08.05. 12:32 #5
GeryG
Ezzel nem is vitatkozom. Az nagyon látszik a videón, hogy valami prealfa verzió lehet, nem csak az animációk darabosak, az irányítás is nehézkes és még ráadásul lagol is.
Ezzel együtt én sem örülnék, ha kukában landolna a projekt, hiszen az LA Noire-t is nagyon szerettem. Ha sikerülne azzal a technológiával egy jóféle akciójátékot készíteni, azzal mindenki csak nyerne.
11029 levél
Válasz 13.08.05. 12:17 #4
Lacko
Oké, lehet, hogy te fogalmaztál jobban: nem az irányítás volt nehézkes, hanem a főhős mozgása. Na de képzeld el Ezio-t Cole mozgásával! Meg mondjuk a vidóban látható pisztolypárbajt: lő rád a kínai, te meg 3-4 másodperc alatt tudod csak ráhúzni a célkeresztet.
3084 levél
Válasz 13.08.05. 11:33 #3
gregmerch
+1
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
1678 levél
Válasz 13.08.05. 11:31 #2
GeryG
Furcsállom, mindenkitől azt hallom, hogy az LA Noire irányítása rossz volt. Nekem sem PS3-on, sem PC-n nem tűnt annak egyáltalán. Az tény, hogy a részletes animációk miatt picit talán lassabbnak, körülményesebbnek tűnhet a karakterek mozgása, de az irányítással nekem nem volt bajom. Sem az akciójelenetek, sem a navigálás, sem pedig a nyomozás esetében.
11029 levél
Válasz 13.08.05. 11:26 #1
Lacko
Nagyon sajnálnám ha nem jelenne meg, de azért lássuk be, tanulságos ez a videó: ha még a fejlesztők sem tudják irányítani a játékot, akkor hogyan várhatják el a játékosoktól. Az LA Noire irányítása is nehézkes volt, de azért az nem egy akciójáték (amennyire akciójáték, annyira azért irányítható volt), de ha itt ilyen akciók lennének, mint amit láttunk, akkor azért ahhoz komolyabb irányítás is járna. Amúgy az első benyomásom a videóról, hogy az LA Noire-t kicsit bénán keresztezték az Assassins Creeddel...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.