Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Így fest a félbehagyott Whore of the Orient

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a KMM Interactive játéka valaha elkészül-e, még nem találtak kiadót a fejlesztés befejezéséhez.

2013.08.05. 10:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A KMM Interactive nem csupán abban a tekintetben nevezhető a Team Bondi leszármazottjának, hogy a volt munkatársak alapították, hanem abban is, hogy legalább annyira hányattatott a stúdió sorsa, mint volt az L.A. Noire fejlesztőié. A csapat tavaly novemberben jelentette be, hogy dolgozik első játékán, amely a Whore of the Orient címet kapta és elkészítéséhez ugyanazt a technológiát alkalmazzák, amely az L.A. Noire-t is egyedivé tette. Ugyanakkor alig fél évvel később, idén áprilisban már arról érkeztek a hírek, hogy a stúdió komoly anyagi gondokkal küzd, a fejlesztők jelentős részét el kellett küldeni, a játék fejlesztése pedig leállt. A legújabb hírek szerint végül az ausztrál kormány egy szervezete húzta ki átmenetileg a bajból a projektet, amely azonban továbbra is kiadó nélkül van.
Hogy végül mi lesz a sorsa a játéknak, egyelőre nem lehet tudni, a fejlesztők folyamatosan keresik a megoldást. A napokban kiszivárgott egy videó, amelyen a játék egy korai változata látható. A videón egy üldözési, majd egy verekedős és lövöldözős jelenetet nézhetünk meg, amelyeken nagyon látszik, hogy még kezdeti stádiumban vannak.
A Whore of the Orient, ha elkészül, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, leghamarabb 2015-ben. ■

Whore of the Orient
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Whore of the Orient

hozzászólások (7)

gregmerch
gregmerch 2013.08.05. 11:33
+1
Lacko
Lacko 2013.08.05. 12:17
Oké, lehet, hogy te fogalmaztál jobban: nem az irányítás volt nehézkes, hanem a főhős mozgása. Na de képzeld el Ezio-t Cole mozgásával! Meg mondjuk a vidóban látható pisztolypárbajt: lő rád a kínai, te meg 3-4 másodperc alatt tudod csak ráhúzni a célkeresztet.
GeryG
GeryG 2013.08.05. 12:32
Ezzel nem is vitatkozom. :) Az nagyon látszik a videón, hogy valami prealfa verzió lehet, nem csak az animációk darabosak, az irányítás is nehézkes és még ráadásul lagol is. :D
Ezzel együtt én sem örülnék, ha kukában landolna a projekt, hiszen az LA Noire-t is nagyon szerettem. Ha sikerülne azzal a technológiával egy jóféle akciójátékot készíteni, azzal mindenki csak nyerne. :)
davkar9
davkar9 2013.08.05. 12:51
Bár gombokat nem látni én ezt inkább a kontrolleres irányításra fognám.

Hmm, lehet, hogy ezt is hanyagolnom kéne megjelenés utánig. LA Noireról tudtam, hogy készül, "aha van ilyen is" aztán tavaly az egyik steam akcióban lecsaptam rá és hát bizony kiderült, hogy az elmúlt évek egyik legjobb játéka. Viszont ez a SH Noire egyelőre karatézós átskinezett LAN, látványosan rosszabb irányítással (oké, korai verzió). Mindegy, negyed szemem azért rajta tartom, az "első rész" sikere miatt.
Lacko
Lacko 2013.08.05. 13:26
Az LA Noire PC-s verziója hivatalosan, beépített módon laggolt. Azaz mindegy volt, hogy az én kis béna PC-men vagy egy atomreaktoron fut, (ha jól emlékszem) 30 fps volt a max.

Az LA Noire egyértelműen az évtized egyik játéka. Szerintem is. De azért a tapasztalatom mégis a nehézkes irányítás volt. De egy csomó játék ilyen: pl a Mafia 1 akkora bughalmaz volt, mint egy hegy, mégis megunhatatlan volt. És bár véresre anyáztam a cseh fejlesztőket, amikor egy piszok nehéz üldözés után már majdnem elértem a mentési pontot, amikor az autóm átesett két poligon között és lezuhantam a város alatti végtelen pokolba. :) Az én véleményem szerint a Noire nem volt ennyire bugos, de a nehézkes irányításra azért emlékeznek kevesen, mert ROHADT JÓ játék volt. És mert a játékmenet olyan, hogy nem számított: azaz nem volt baj, hogy nehézkes az irányítás, mert nem azon múlott, hogy kitalálod-e, hogy hazudott-e a nagykövet vagy sem. ;)
ajánlott olvasnivaló