Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Mass Effect: Andromeda

7045 levél
Válasz 19.01.05. 15:03 #784
GustyX
Én is most kezdtem el vele játszani (11%-nál tartok, most telepítettem tudósokat az EOS-ra), de nekem eddig tetszik a légkör, hangulat, átjön a Mass Effect érzés. De játékmenet, meg körítés, technikai oldal szempontjából akadnak kifogásolni valóim.

- Bugos, leginkább grafikailag. De az irányítás is az, only billentyűzet+egér párossal nem ment, maradt a kontroller.
- A célzásrásegítéstől többet vártam, más játékban jobban működik, mint itt. Fedezékrendszerrel alapjáraton nincs bajom, szerintem működik, de lehetett volna mit csiszolni rajta. Ráadásul az egész mozgás, animációk olyan lomhának tűnnek.
- Nem emlékszem már ilyen részletekre az elődökből, de ez 2017-ben egy ekkora projektől ultragáz. Az ún. NPC-k csak be vannak rakva a képbe, hogy ott legyenek, álló képen jól mutassanak. Mozgás közben viszont...NPC-nek álcázott élettelen tereptárgyak.
- a Nomád meghajtás választásának mi értelme van? Jópofa, de tökre feleleges. Ha én fel akarok menni arra a hegyre, akkor ne kelljen már külön terepfokozatra kapcsolnom. Egyszerűen "De miéééért????" kategória.
- komoly, hogy felszerelést csak a Nexuson tudok változtatni, bolygón, két harc közben nem? Jön a páncélos fenevad, páncéltörő skúlóm van, csak pont nem velem, így nehezebb ez az ütközet
- XBOX kontrolleren hogyan tudom közvetlenül előhívni a térképet? Erre nem jöttem rá, pedig jó volna ha már valamelyik okos kitalálta a no in game térképet.
- harc közben mivel tudom feltölteni az életerőmet? Ilyen opciót, tárgyat még nem találtam, úh. marad az imádkozás.
- azon viszont meglepődtem, hogy a társak is ilyen lazán csatlakoznak, kb. "Helló - Helló - közös téma - Csatlakozok! - Oké" szinten mozognak, legalábbis eddig.
- mimika az valami....

Meg ha jól vágom, akkor gyakorlatilag a hőseink már éltek a ME-ek történései alatt, csak elindultak felfedezőútra az Adnromedába, ahová 600 évig utaztak?

Igazából én bízom még a ME-ben, lehetőség még van benne és remélem nem hagyják veszni a szériát.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
529 levél
Válasz 18.11.16. 13:49 #783
Trufa
Hát én csak úgy 2-3 hete álltam neki és nem értem. Nem értem, mert nem lenne rossz játék, de annyi idegesítő, időhúzó elem van benne, amitől el kellett volna szakadni már negyedjére.

Az egyik ilyen a felszállás / leszállás animáció, mely feleslegesen hosszú, de erre szerencsére van mod. Amire nincs, hogy mi a fenéért nem lehet adott bolygó adott pontjáról akármelyik másik naprendszer másik bolygójának adott gyorsutazási pontjára menni? Mint a Witcher 3-ban. A hiperűrugrás is sokáig vacakol és unalmas az animáció (korábbi részek relés animja jobb volt szvsz), bolygók közt meg nyomkorászhatom a TAB-ot.

Több naprendszer teljesen feleslegesen van a játékban, van, ahol semmi nincs. Sok küldetés szándékosan zavar körbe a galaxisban. Csak úgy nem lehet belebotlani küldetésbe, hogy pl. találtál egy műhold roncsot, mert nincs ott, amíg fel nem veszed a küldetést.

Ja, igen a vault-oknál unalmasabb játékteret szerintem én még sosem láttam. A prince of persia ugrálásokat is szívesen kihagynám. A bolygók, amikre le lehet szállni, szintén elég játékos-szivatósra vannak megcsinálva, ami a terepviszonyt illeti.

Skillekből 3-4 használható igazán (overload, incerinate, energy drain, Remnant VI), de, ami még szomorúbb, hogy egyszerre 3 lehet csak nálad. Mindez negyedszerre egy negyedik játékban. Egy ponton túl már tök feleslegesek lesznek az XP-k, ha már a passzív képességek is a csúcson vannak.

A fejlesztés / gyártás szinte teljesen haszontalan, legalábbis medium nehézségen. A 86 féle nyersanyag kotorászása helyett jóval egyszerűbb megvenni egy páncélt, fegyvert, aztán kész.

A fedezékrendszer egy rakás sz@r. Tényleg nekem kell váltogatni, melyik oldalra nézzen? Legalábbis nem jöttem rá, miért csak a jobb váll felől akar lövöldözni. A legtöbb tereptárgy mögé vagy nem áll be vagy nem lehet kilőni mögüle.

Mindezeket leszámítva nem rossz játék, de az alkotók játsszák végig 1-2x a W3-at, aztán rakjanak össze egy újabb Mass Effectet vagy bármi mást, mert ez a játékmechanika 6 éve talán még elment, de már nem.

Nagy kár érte, mert hiánycikk a jó sci-fi RPG és azért látszik, hogy rengeteg energiát öltek bele.
i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64
1321 levél
Válasz 17.12.17. 18:28 #782
ivanova36
Első végigjátszás, ha nem vársz me2 élményt, akkor megfelelő lesz. Kicsit rányomja a játékmenetre a lelövés ténye a bélyegét, na meg hogy vígan utalgatnak a későbbi, eddig lelőtt eseményekre, de attól még elmegy.

El lehet benne merülni, new game+ miatt még újrajátszási faktor is van benne.
5095 levél
Válasz 17.12.17. 17:57 #781
subject17
Nagyjából a "you'll have some fun" írja körül a legjobban az Andromeda élményt. Ha ennyi a cél, nem lesz gond vele.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
2029 levél
Válasz 17.12.17. 17:15 #780
Aribeth
A közelgő karácsony tiszteletére előfizettem egy évre az Origin Accessre, most töltődik lefele a játék. (A fasza sávszélességemmel hét közepére tán sikerül is telepíteni.) A rossz kritikáktól és a projekt teljes lelövésétől függetlenül érdekel, hogy mit hozott ki a BW a témából.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
25281 levél
Válasz 17.10.16. 14:24 #779
Peace
Én nem tapasztaltam hasonlót, pedig megjelenéskor nagyon nem is volt peccselve.
5095 levél
Válasz 17.10.16. 13:59 #778
subject17
Sajnos valószínűleg erre annyi a magyarázat, hogy szar a játék. Pl. xboxon ha craftol az ember bármi tárgyat, akkor egy ideig lassított felvételben megy, ez megjelenés óta így maradt, most már véglegesen.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
886 levél
Válasz 17.10.16. 13:41 #777
cerebrum
Sziasztok!

Az szerintetek mitől lehet, hogy bizonyos helyeken a játékban nálam iszonyat módon ugrál le-fel az fps? Kevés lenne neki az i5-ös proci? Vagy a 8 giga ram lenne kevéske? (Feltételezem a videókártyám - GTX 970 - csak elég már neki.)

Ilyen ultra-high mix beállításokkal játszom 1920x1080-on, és pl. külső tereken (az elején, azon a villámos bolygón) stabilan 40-60 között mozog az átlag fps, a hajón, illetve most a Nexuson viszont van, hogy egy másodpercre lemegy 20-ra, aztán hirtelen fel 50-60-ra. De nem mindig ugyanott és ugyanakkor, hanem teljesen random módon. Pl. befordulok egy sarkon, akkor csinál egy ilyen ugrást, de ha még egyszer ugyanazon a sarkon befordulok, akkor már nem. És ugyanilyen beszaggatásokat produkál néha az átvezető videóknál is.

Az a vicc, ha totál lebutítom a grafikát (pl. medium-ra állítok mindent), akkor is ugyanúgy csinálja.

Driver a legfrissebb van (el sem akart addig indulni a játék, míg fel nem raktam), és fel is van a játék peccselve.

Szerintetek?

Köszi!
Lacho calad! Drego morn!
10570 levél
Válasz 17.07.01. 22:13 #776
davkar9
GamerPoop: Mass Effect Andromeda #2

Eh, még a gamerpoopból se lehet klasszikust összehozni ehhez. (bár a Dyslexi jó) Jaal poén a buzi patch előtt lett volna vicces. Így inkább szomorú, mert ez valószínűleg szó szerint így zajlott le a mítingen.
10570 levél
Válasz 17.06.10. 10:18 #775
davkar9
Ez az új preset 10 egész használható. A szeplő egész jól néz ki csak sajnosa bőrszínt nem lehet hozzá jól igazítani. Alap tisztára albínó, egy fél egységgel arrébb lévő pedig már túl sötét. #1 bőr viszont a default Saráé így remek helyettesítő lehet, amíg ki nem javítják a csillogó ajkát az alapnak.
1321 levél
Válasz 17.06.08. 20:50 #774
ivanova36
ME3 befejezése és a MEA után még akar bárki is esélyt adni még egy Bioware féle Mass Effectnek? Pláne azok után, hogy le is lőtték a folytatás lehetőségét, legalábbis jelen állás szerint.

Mondjuk ha úgy nézzük hogy 60 óra volt a MEA első végig jásztása, nem rossz ár/játékidő arány, de az újrázást abbahagytam a folytatás jegelésének hírére...
10570 levél
Válasz 17.06.07. 21:21 #773
davkar9
Kis bts mese az 5 éves fejlesztésről, ami igazából csak 18 hónap volt

Hmm, hát így nem csoda, hogy ez lett belőle. De akkor talán a fontosabb dolgokra kellett volna inkább koncentrálni, nem pedig arra, hogy kiket lehet megfarkalni... Nem is baj, hogy kaszálták a sorozatot. Talán 5-10 év múlva egy reboottal vissza lehet majd térni.
10570 levél
Válasz 17.06.07. 08:10 #772
davkar9
Kétszer ugrottam neki Saranak, mert a glóriás páncélba belelóg a default haja (akkor még úgy volt, hogy vele is lesz újra). Ázsiai arcokkal próbálkoztam (többi esélytelenül ronda). Fúrtam, faragtam, viszonylag elfogadható volt...aztán jött a cutscene. Brrr. Mentek is a tűzbe.
5095 levél
Válasz 17.06.06. 23:25 #771
subject17
Én is defaulttal játszottam, bajom sincs vele, de szeretek saját karaktermegjelenéssel szöszölni, aztán végigjátszani azzal a custom arccal a játékot. MEA esetében felháborító, hogy nem azért játszol defaulttal, mert "megfelel" - még ha így is van -, hanem mert a custom értékelhetetlenül csúnya.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
10570 levél
Válasz 17.06.06. 23:05 #770
davkar9
CC-t igazából magasról, mert a default arcok nekem megfeleltek. De azt szerintem mindenkinek látnia kéne, nekik is, a csodára vágyóknak is, hogy abból már soha nem lesz normális karaktergeneráló. Én már annak örülnék ha default Sara megint játszható lenne. Legutóbb tönkrevágták a száját és a haját.
A buzigomb főleg a korábbi legyen értelme a karakter szempontjából duma miatt nevetséges. Minél hangosabb a picsogás feedback, annál valószínűbb, hogy lépnek, ennyi a tanulság. Előbb utóbb jön majd a leszbi Cora is, mert hajrá píszí! Csak felhúzom magam ezen a hülyeségen. Ha csak fele ennyi energiát fektettek volna az írásba, mint amit a lkrqbtoh csoportoknak való megfelelésre...
5095 levél
Válasz 17.06.06. 22:31 #769
subject17
Szerintem külön lesz dialogue vonal ehhez, az eddigit nem befolyásolva, de teljesen mindegy is.
A karaktergenerálónál nem vártam csodát, azért gondolom mélyen bele kéne nyúlni a dolgokba nagy változtatáshoz, de hogy ennyi legyen a javítás... Hát eddig tartott az, hogy hittem, hogy akarnak szépíteni, bár így is tovább bírtam, mint az emberek 90%-a. Ezzel a patch-csel inkább elásták magukat.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
10570 levél
Válasz 17.06.06. 22:25 #768
davkar9
Nem is tudom, hogy ez a szánalmas vagy az undorító kategóriába esik. Több szempontból is rohadt gáz, nem is érdemes belemenni. Legalább ha eljutok egy újrához (Witcher 3 újrázás után mondjuk nem látom okát) a kötelező interakciókon kívül teljesen kihagyhatom ezt a modoroskodó kutyapolipot. Az eddigi barátságos/nem rohadék beszédek nyilván anders féle érdeklődésnek minősülnének ezentúl.
5095 levél
Válasz 17.06.06. 21:49 #767
subject17
1.08 Patch
Avagy a buzi patch... Komolyan, Eoson kiadás óta bugos a nagy kett bázis, de mi sem fontosabb, mint seggberakni Jaalt, character creatornál meg feloldani minden hajstílust mindkét nemnél, mert hát újakat készíteni derogál.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
5095 levél
Válasz 17.05.11. 10:38 #766
subject17
Én is szkeptikus vagyok ezekkel, de alapban is simán elképzelhető, és gyanús, hogy előzetes értesítés nélkül hirtelen kidobtak egy patchet most, aztán egyből jött a híresztelés.

Azt mindenki belátja szerintem, hogy ez a játék sehol se méltó ME névhez, minden technikai gondon túl a saját lore-ra is köptek helyenként, de valóban nem a jegelés lenne a megoldás, nem ezt érdemli a sorozat.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
10570 levél
Válasz 17.05.11. 10:04 #765
davkar9
Pletyka. Majd ha jön valami hivatalos infó erről annak inkább hiszek. Gameplay fronton igazából rendben volt a játék. Az íróknak kellett volna jobban odatenni magukat és mindezt megfelelő pacinggel tálalni. De mintha lett is volna hír időközben, hogy író , ilyen-olyan ember távozott a fejlesztés közben és ez egy-egy sztori küldi közben egy kicsit érződik is. Leginkább a hülye pcskedést kéne elfelejteni. Magasról szarni rá ha az jamaikai transzleszbikusok nem tudnak azonosulni a főhőssel vagy, hogy x és y akronim csoportok nem tudják végigdöngetni a hajót. Jó történetet, jó karaktereket, ennyi kell. Régen ez ment.

Open worldöt is dobni, BWnek ez nem az erőssége. DAIhoz képest előrelépés volt, de jó lenne inkább tartalommal és nem pedig üres távolságokkal kitolni a játékidőt. Ez vonatkozik másokra is (még véletlenül sem téged nézlek ubi...)

Szóval nem fogok a kardomba dőlni ha igaz, de szerintem inkább tanulniuk kéne ebből és nem pedig rolót lehúzni.
5095 levél
Válasz 17.05.11. 08:32 #764
subject17
Bár ha a pletykáknak hihetünk, akkor ennyi volt, a fejlesztőcsapatot szétszedik, ME sorozat meg cryosleepet kap.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
5095 levél
Válasz 17.05.10. 21:36 #763
subject17
Nálam nincs világító száj. Viszont mintha Scott szeme megint túl élettelen lenne, idunno... Színtévesztőként nem olyan könnyű megállapítani, mi a gond, de szerintem nem ilyen volt 1.05 után.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
10570 levél
Válasz 17.05.10. 21:19 #762
davkar9
Ezzel elkéstek, pont délután kezdtem bele a Witcher 3 újrámba. Így már nehezebben tudom védeni a MEA-t. Default Sarán már megint állítottak csak most rosszul, világít a szája. Codexben a sokadik scourge update továbbra is bugos, a tier 8 bolti és reward bugot pedig nem néztem, de a patch notban nem láttam, szóval gondolom az is változatlan. De azért alakul ez, ki tudja mi lesz itt fél-1 év múlva.
5095 levél
Válasz 17.05.10. 19:50 #761
subject17
Patch 1.06 out of the blue.
Bár én inkább azt adtam volna így meglepetésképp, ami már a karaktergenerálóhoz is tartalmaz frissítést. Viszont sok olyan javítás van, amit egyből tudtam játékosok által írt Answers HQ fórumtémákhoz kötni (a greyed out beszélgetési opciók konkrétan az én topikom), szóval ez megint egy piros pont nekik.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
8079 levél
Válasz 17.04.28. 01:13 #760
Gerry
Lehet csak en oregszek de az utolso atvezetoket fel szemmel neztem mikozben mobilon irtam, olyannyira voltak izgalmasak, hogy csuhajj. Meglepetes viszont nem allitom hogy nem lett volna ti. a vegen azt hittem, hogy tobb harc van rankk miutan rosszarcu ellenfelunket levalasztottuk a geprol, felkel es meg kell vele kuzdeni leven ez odaig remesen konnyu volt de nem, maradt megdegelve. Izgalom. Hu.
25281 levél
Válasz 17.04.17. 14:11 #759
Peace
Nem hiszem, hogy lesz valaha is NG+ számomra.
1321 levél
Válasz 17.04.17. 13:12 #758
ivanova36
Kicsit sajnáltam hogy a végén az utolsó csata helyszínére nem lehetett kimenni. Szívesen szétnéztem volna a gömbön belül is, vagy csak visszamentem volna rodeózni a Nomaddal a patakmederbe

És akkor most indulhat a new game +, és a másik testvérrel ismét nekikezdeni, lvl54-en
25281 levél
Válasz 17.04.17. 11:11 #757
Peace
62 óra 54. szint, sikerült végigvinni! Kicsit leült a vége felé, mert túl könnyűvé vált, de az utolsó 1,5 óra pörgése mindenért kárpótolt! Abszolút nem bántam meg a vételt, nagyon élveztem!!!
5095 levél
Válasz 17.04.16. 09:58 #756
subject17
Hát miután a játékukon röhög a világ, ami ráadásul egy ME cím, muszáj lesz tanulniuk belőle, ha akarnak még bármit eladni. Ezt lemosni már nem tudják magukról, legalább mutassanak hajlandóságot a szépítésre. De eleve érthetetlen, hogy miért kellett amatőr balfaszokra bízni ezt, és miután rájuk bízták, miért kellett rábólintani a "végleges" termékre, és így kiadni. De amúgy a bugok nélkül is ez max. egy gyenge "hétpertíz" játék lenne, ME-től meg nem azt várja az ember.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
1321 levél
Válasz 17.04.16. 09:45 #755
ivanova36
Kérdés csak az, hogy terveztek-e folytatás(oka)t és azokban az itt meghozott döntések mennyire fognak számítani.

ME1-ben ha csak azt az egy játékot vesszük 1-2 komoly döntéstől eltekintve nem volt ott sem különösebb hatása a játékmenetre. Legfeljebb a ME2-ben köszönt vissza pár korábbi döntés illetve a ME3-ban.

Ha így gondolkoztak a készítők most is, és terveztek 1-2 folytatást akkor könnyen lehet hogy azokban fog visszaköszönni a dolog és akkor megint lesz az Andromeda újrajátszására ok.
ME1-et kb 4szer toltam végig zsinórban, Andromeda már a második közben nyögve nyelősen megy, igaz new game+, nem teljes restart. ME1-nél volt 3 NG+ és egy teljes restartom.

Az Andromeda Galaxis vs Helius Cluster ellentétre felfigyeltem, de számomra talán akkor lett volna ez elfogadhatóbb, ha a térkép nem Galaxy Map nevet kapott volna, és/vagy lenne egy felső réteg ahol ott az Andromeda galaxis.
Én is húztam a számat játék közben, hogy új galaxis, és mennyi is, összesen talán 2 új faj van benne, plusz a régiek akikről nem tudni kik-mik, de még így is max 3 új faj. A ME1-ben menni is volt? kb 10-15 és még a reaperek nem is voltak beleszámolva.

Játékmenetet szerintem feldobta a jetpack és a kombinálható tech-biotic-combat skillek használata, még úgy is, hogy a fegyverek a ME1-3-ból vannak átemelve.

Összességében 90+ óránál járok de szerintem a második végigjátszás lesz az utolsó jó darabig, így max 100-110 órát jósolok neki és megy a polcra. Ezek ellenére 15k-ért szerintem nem rossz ár/játékidő arány ahhoz képest hogy single és nem annyira repetitív mint egyik-másik mmo. Persze lehetett volna sokkal több-szebb-jobb is, de ezen már nem tudunk változtatni. És megint csak a kérdés, lesz-e folytatás, és ha lesz akkor tanultak-e az "első" rész hibáiból vagy sem. Vagy megint végigmennek az első trilógia fejlődési szakaszain, vagy nem, akkor más irányba viszik a dolgot?
5095 levél
Válasz 17.04.15. 17:54 #754
subject17
Nem a komplett galaxisban van két faj, az egész egyetlen clusterben játszódott. Többi jogos.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
8079 levél
Válasz 17.04.15. 17:32 #753
Gerry
Hat. A tortenet rem gagyi - az eredeti trilogia utan ujra elohozni ezt az 'osi faj, es ize' dolgot igencsak ciki. Parbeszedek jobbara szinten gagyik, sulyuk gyakorlatilag nincs, dontesi szabadsagunk minimalis, tiszta szerencse hogy a jatek hosszu mint allat mert az ujrajatszasi erteke konvergala nullahoz. A fohos neha tenyleg jopofa, altalaban meg erosen nem az, Nyilas Misi csicska a kobon, cserebe legalabb van emocionalis es racionalis valasztasi lehetoseg, igaz tobb se. Vilagteremtes katasztrofa, ket uj faj egy komplett galaxisban, bar ezt meg lenyelnem, de az, hogy par honap, maximum egy ev elteltvel miutan rakat embert kirugtak a Nexusrol (ahova elvileg, a project jellegebol fakadoan elovalogatott pofak kerultek nyilvan, ok voltak a nexusok, az adminisztrativ szemelyzet es tarsai, kiknek egy jo resze par honapos szenvedes utan feketeoves mafiozova vedlett akik vigan olik sajat telepes tarsaikat halomra - komolyan egy zombiapokalipszisben, polo Walking Dead sokkal lassabban lettek gyilkologepek az emberek, holott hello, zombiapikalipszis, picit neccesebb mint hogy keves az aram es a kaja a Nexuson, jaj) a fel galaxis tele van rablokkal es csempeszekkel, akiket gond nelkul nyirunk ki, mikoben parbeszedekben ha rajuk kerul a sor, allandoan arrol papolunk hogy nyilvan bekes modon kell hozzajuk viszonyulni, s hatha egyeszsegre jutunk...de nem, szazszamra nyirjuk ki oket holott szvsz 80,000 telepes jott plusz par ezer a Nexuson, akik mellesleg megerkezesunk elott alig vegetaltak mikozben minden martalocca vedlett biztonsagis meg eli vilagat szerte a galaxisban. Ahol, persze minden bolyo el van krva s csak protezissel muzsikalnak, azok nelkul rakat kaki az egesz, s persze logikus hogy megerkezven ezekre akarunk telepulni, mert szerte a galaxisban nincs mas semmi epkezlab bolygo. Stbstbstb. A harc jo ha neha kaotikus is, hotkeys tragedia, csak 3 kepesseg lehet aktiv, koszi strategiai melyseg, cserebe a mentesi rendszer kommentalhatatlan. A nomad viszont jo. Az atvezeto animacioktol sikitofraszt kapok, nezem s hallgatom kozben a gepet, nem is tolt kulonsebben, de hogy egyik bolgyorol masikra elmenni fel percet vesz igenybe, komolyan megutaltatta velem a mozgast, nem szivesen mozgok a bolygo koruli literben mert kinszenvedes es eszmeletlenul idorabol. Meg egy nyuvadt ajtot se lehet kinyitni egy kattintasra, ott is kell ket masodperc akkor is ha nem tolt mogotte nagyobb teret csak egy nyuves szobat.

Nem rossz, sot, es nyilvan, de egy Witcher 3 + kiegeszitok melle teve miert hat hot amatornek es technikailag kiforratlannak...a tortenetrol es a vilagteremtesrol nem is beszelve, amik a hangulatot es a beleleles lehetoseget bulldozerrel tapossak bele a foldbe. Persze nem rossz. Csak nem is kulonosebben jo. Hogy miert kellett ebben a penzugyi evben kihozni es nem varni vele karacsonyig, nyilvan valaki tudja es volt benne logika, de ez mersekelten vigasztal.
25281 levél
Válasz 17.04.10. 21:40 #752
Peace
Advanced!!! Külön fegyver alatta!!!! Az életbe nem láttam volna meg. Kösz!

Visszaolvastam előző hsz-eiteket is, ott is világosan leírtátok, csak nem fogtam fel. Betett ez a tegnapi túlóra....azt hiszem inkább le is dőlök.
25281 levél
Válasz 17.04.10. 21:32 #751
Peace
45.

40 óta VI-osok esnek.
1321 levél
Válasz 17.04.10. 20:41 #750
ivanova36
Milyen szinten áll a karaktered?
Bár ha T6-osokat dobnak akkor kb 50+ -nak kellene lenned és az adv fejlesztéseknek is meg kellene jelennie.
10570 levél
Válasz 17.04.10. 20:02 #749
davkar9
5095 levél
Válasz 17.04.10. 20:01 #748
subject17
De ne developmentnél nézd. Amiket manuális, research pont költéssel járó fejlesztés nélkül tudsz craftolni, azok az alapok, amiknek a szintlépéseid során mindig feloldja az újabb változatát, és automatikusan developmenthez bekerülnek. (Ki is írja időnként a játék, hogy feloldotta az újabb tiert ezekhez.)

Research fülre rámész, 5-ig megveszed a fejlesztéseket, és megjelenik alatta az advanced, ahol ugyanezt eljátszod 10-ig. Kép, Revenantot/Sandstormot nézd. Ennél egyszerűbben nem lehet mondani, mert így működik.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
25281 levél
Válasz 17.04.10. 19:57 #747
Peace
De egy csomó fegyverből meg páncélból meg gyártható VI-os úgy, hogy sosem fejlesztettem egy szintet sem rajtuk. Ez akkor most mi?
25281 levél
Válasz 17.04.10. 19:49 #746
Peace
Nah mondom mi van...Ishray és Dahn is ki van kutatva V-ösig. Semmi nem jelenik meg alatta. Gyártásnál megjelenik pár VI-os fegyver meg páncél, de se Ishray, se Dahn. Ez akkor most így mi? Mit nem veszek észre?
5095 levél
Válasz 17.04.10. 19:22 #745
subject17
Inkább az a szar benne, hogy nem felülírja mindig az újabb szint, hanem pluszba odakerül, aztán amikor minden már lvlX, akkor ott van még mind a hatszáz fajta cucc kilenc gyengébb változatban, ami aztán a kutyának nem fog soha kelleni.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
10570 levél
Válasz 17.04.10. 18:35 #744
davkar9
De az utána külön kutatás lesz. Pl Revenant. Mind az 5 csík világít, ha megvagy lvl5ig és utána alatta megjelenik majd az advanced revenant szintén 5 csíkkal és szinttel. Kicsit hülyén van megoldva a crafting, de annyira azért nem átláthatatlan.
25281 levél
Válasz 17.04.10. 18:30 #743
Peace
Még szép, hogy ki van.
5095 levél
Válasz 17.04.10. 18:18 #742
subject17
Mert konkrétan ki kell fejleszteni V-ig, hogy megjelenjen.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
25281 levél
Válasz 17.04.10. 15:49 #741
Peace
Ott keresgéltem egyből, de 5-ös szint van és alatta semmi. Vagy én nem láttam.
1321 levél
Válasz 17.04.10. 14:59 #740
ivanova36
Advanced akkor jön, ha T5-öt kifejleszted, akkor alatta meg fog jelenni a az Advanced T6-10 közötti részre, 10 szintes bontásokban. T8 az lvl60-as, ha jól emlékszem.

Amúgy most elkezdett szívatni az Isharayal. Eddig ment a oneshot, nagyobbakra is, majd lvl50 felett már csak a legkisebbekre, most lvl60 felett már azokra sem ment, T7es Isharay sniperrel. Most legyártottam a T8ast belőle, meglesem azzal, hátha, de valami szerintem most elcsúszott, lehet a New Game + miatt.
Vintage heatsink pedig egészen érdekes módon cseszi el a fegyverek clip méretét. Gyártáskor nem jelzi hogy csökkenne, csak legyártás után, felszereléskor az addig két lövetűből lesz 1, az addig 150+ clipes Revenant lett 70 kb. Szerencsére a Revenant slotokkal bővíthető, így visszamászott 130+-ra, de pl mivel már heatsinkes, nem jelzi hogy a tárban mennyi van darabra, hanem százalékosan jelzi. Ebből kiindulva, a Heatsink mintha felezné az aktuális clipméretet. Vagyis Soldier profil már nem "kell" Heatsinkes Isharay mellé. Meglesem az Infit akkor, hátha az még üt, bár a Soldier +30% dmg- szemben az Infi jelenlegi 14% heatshotjával...
25281 levél
Válasz 17.04.10. 12:20 #739
Peace
Nah ilyesmit nem láttam, jobban meg kell lesnem. Nézegettem, V-ös szint volt továbbra is a max, aztán hagytam is. De már jó régóta esnek a VI-os cuccok....
10570 levél
Válasz 17.04.10. 11:07 #738
davkar9
Kapsz egy új listát annál a tárgynál. Advanced *amit gyártani akarsz*, azokat is meg kell venni rp-ből. Csak azok a receptek lépnek szintet amik alapból is elérhetőek.
25281 levél
Válasz 17.04.10. 08:12 #737
Peace
Tier VI-os cuccokat amúgy mikor lehet gyártani? Vagy gyártani nem? Mert a VI-os Maverick páncél szett már megvan meg a legtöbb fegyver mod VI-os...
10570 levél
Válasz 17.04.10. 07:33 #736
davkar9
A 15-20 papíron jól hangzik, de sok lenne a filler. A task fülhöz bekerülő küldik elsőre elég hangulatosak voltak, azóta viszont folyamatosan kopik a máz. Jó lenne valami tényleges következmény, nem csak a 2+%. Pl Kadara
SPOILER
A fegyverszállítmányos Eost támadná. Gyorsan kilőttem a hajójukat, de nem tudom, hogy ha elmenekülnek, akkor van e valami folytatás task eoson vagy Bradley küld egy mailt sírva, hogy pár embere odaveszett.


TP-t mondjuk azért is szeretem, mert a DAI fölösleges zónái után tök jól esett a lineáris játékmenet a több karakter interakcióval és a jobb ütemű történettel.
Endgame
SPOILER
Tuti becsúszik valami outfit pack vagy egyéb lehúzós dlc, de szerintem, ha ezek mellett odateszik magukat, akkor jövő év elején kijöhet egy combos kett cleanup&quarian ark dlc, ami az itteni TP lehetne. Engame + pár hónap. Primus tényleg elég semmilyen volt, kár lenne egy egész játékot rááldozni. Egy kis nyomozgatás, harc, vegyék figyelembe az exaltation facility döntést és a killcode nem/ használatot. Ezzel le is lehet zárni. Esetleg a küldisor végére egy hívást a kett homeworldről, hogy akkor most mégis mi a lófaszt csinálnak heliusban immáron 80 éve. Kell menni vagy sem?
Quarian arknál több variáció van. Reaperek és pótolják a huskosított mw fajokat (Tali banter, hogy miért nincs husk quarian). Annyiból ez persze nem jó, hogy ha akár csak egy flagshipről is van szó azt a heliusban meglévő erőkkel képtelenség lenne legyőzni.
B változat a kett (és akkor össze lehetne vonni a két questlinet) vagy a jardaan ellenfél. Esetleg pont belehajtottak egy lassan de folyamatosan záródó scourge hálóba. Továbbra is csak abban reménykedem, hogy bármi is történt, a podok lakóinak többségét kinyírta és csak a quarian és drell utasokat lehet megmenteni.


Ami nagyon fontos a dlc esetén, hogy mindenképpen endgame utáni tartalom legyen. DAI-nál lehet ugyan kezdeni előbb is, de epilógus után játszva több értelmük volt szerintem. TP "új játékot" indított, ami itt a galaxy map miatt nem megoldható. Bár esetleg egy korábban csak szkennelhető bolygót elérhetővé tehetnének vagy egy új naprendszert adnak hozzá. A lényeg, hogy ne csak annyi legyen, hogy "ja hát mostantól eoson autózhatsz tovább még pár métert".
5095 levél
Válasz 17.04.09. 22:41 #735
subject17
Bah, köszönöm a nemszerkesztheted üzenet támogatását.

Endgame
SPOILER
Én őszintén azt sem sajnálnám, ha a post-credits bejátszás nem a következő rész, hanem egy nagy dlc konfliktusa lenne csak. Ha megint a macskákat hozzák vissza, és nem adnak kellő változatosságot hozzá, vagy nem tudunk meg jelentősen többet róluk, akkor az úgy eléggé... "been there done that".
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.