Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Watch_Dogs - kikapcsolható a közös játék [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Watch_Dogs - kikapcsolható a közös játék
Egyszerre legfeljebb nyolcan lehetnek egy játékban, de bármikor dönthetünk úgy, hogy kizárunk más játékosokat a saját történetünkből.

Watch_Dogs

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek
3483 levél
Válasz 14.03.11. 19:54 #3
Sucee
Embere válogatja, az is igaz. Engem offline módban is idegesítenek néha a random megjelenő "zavaró tényezők", pl. ha túl sok tolvaj spawnolt Assassin's Creedben, az hosszú távon már nem volt mókás.
1678 levél
Válasz 14.03.11. 19:48 #2
GeryG
Hogy a végleges milyen lesz, azt nem tudom. A gamescomos változatban viszont nem volt para egyáltalán. Játszottam a kis játékomat, haladtam az adott küldetéssel (vagy csak mászkáltam, már nem emlékszem), aztán egyszer csak jött egy figyelmeztető jelzés (jó negyed órányi játék után), hogy valaki épp töri a telefonomat. Ha jól emlékszem, volt valami indikátor-szerűség, ami segített belőni, hogy merre lehet az illető (de ebben már nem vagyok biztos), aztán ha megtaláltam, ő menekülőre fogta a dolgot, én meg rohantam utána. Vicces volt egy dagadt öregasszonyt üldözni, de végül azt hiszem hátba lőttem szegényt. A srác volt az a szemközti konzolról, intett, hogy "kössz, tesó..."

Akkor ez nem tűnt sem erőltetettnek, sem zavarónak, igaz, nyilván az egész móka megrendezett volt. Szóval összességében még lehet, hogy jól fog elsülni az egész.
3483 levél
Válasz 14.03.11. 19:44 #1
Sucee
Hogy őszinte legyek, rohadt idegesítő egy játékelemnek hangzik.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.