Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Brutális előzetest kapott a Far Cry 4 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Brutális előzetest kapott a Far Cry 4
Továbbra is izgalmasnak tűnik a himalájai környezet.

Far Cry 4

Far Cry 4
A legutóbbi Far Cry 4 cikkek, hírek
16362 levél
Válasz 14.07.09. 18:41 #8
ufodani
Azért mazochisták mindig vannak. Vsz így korrekt, én döntök. Persze ahhoz kétség nem fér, h melyik oldal lesz bőven többségben.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
14264 levél
Válasz 14.07.09. 18:36 #7
balays82
Tudom, hogy maguktól, követelte is mindenki, hogy ezt felejtsék el a következő részben. Ezért furcsa, hogy akár csak opcionális formában is visszahozzák. A farmolás valóban adná magát, de én sem hiszem, hogy olyan gyökeresen alakítják át a fejlődési rendszert, hogy értelme legyen. Mindegy, elfér.
3486 levél
Válasz 14.07.09. 17:17 #6
Sucee
A 2. részben egyből, csak úgy maguktól respawnoltak az őrök, és idegesítő volt, mert semmi értelme nem is volt megölni őket. Harmadik részben viszont behozták az XP rendszert, szóval amíg lehet fejlődni, van értelme lövöldözni >> farmoláshoz tökéletes. Bár kétlem, hogy akkora skillrendszer lenne, FC3-ban is nagyon gyorsan elérhettük a maximumot.
14264 levél
Válasz 14.07.09. 17:00 #5
balays82
"- A Himalájában a hőmérséklet meglehetősen extrém, hypotermiát kapsz, ha hideg vízbe esel, fertőzéseket kaphatsz, ha bizonyos állatok megharapnak. A fő játékban azonban ilyesmi egyelőre nem lesz, ha van érdeklődés a hardcore dolgokra, a csapat fontolóra veszi a mod elkészítését."

Remélem, nem lesz rá igény, Legalábbis, ha olyan módon oldanák meg, mint a második részben a maláriát, akkor részemről biztosan nincs.

"- Nincsenek cápák a Far Cry 4-ben..."

Megdöbbentő információ a himalájai helyszín fényében.

"- A tűz a Far Cry 4-ben is terjed."

Ennek is maximum az ellenkezője bírt volna hírértékkel.

"- Bármikor resetelhetjük az előőrsöket."

Ez meg vajon mit jelent? Elfoglaljuk őket, aztán visszaadjuk az ellenségnek? A második részben ezt utálta mindenki a legjobban, vajon ki élne egy ilyen lehetőséggel?

16362 levél
Válasz 14.07.09. 16:48 #4
ufodani
Infók

- Kyrat mérete nagyjából azonos a Far Cry 3 Rook Islandjével, ám annál sokkal sűrűbb, mivel hegyvidéki tereppel van dolgunk.
- A Himalájában a hőmérséklet meglehetősen extrém, hypotermiát kapsz, ha hideg vízbe esel, fertőzéseket kaphatsz, ha bizonyos állatok megharapnak. A fő játékban azonban ilyesmi egyelőre nem lesz, ha van érdeklődés a hardcore dolgokra, a csapat fontolóra veszi a mod elkészítését.
- Nincsenek cápák a Far Cry 4-ben, viszont lesz démon hal és méhészborz is.
- A magasabban fekvő területeken ritkább a levegő, oxigénpalackot kell magaddal vinned, ha ott életben akarsz maradni, bár nem lesz belőlük sok a játékban.
- Lavinákkal is találkozunk.
- Nem lesz osztott képernyős mód.
- Kompetitív multira is számíthatunk, részletek még nincsenek, de a stúdió tanult a Far Cry 3 multijának sikertelenségéből.
- A wingsuitra már a játék elején szert tehetünk.
- Nem lesznek QTE-szegmensek a Far Cry 4-ben. Néhány átvezető animációban azonban befolyásolhatjuk az interakciót.
- Hutchinsonnak rengeteg ötlete volt a lehetséges fegyverekre, jó eséllyel trágyát is használhatunk fegyverként, és lesznek mérgezett nyilak is.
- Vezetés közben is be dobhatjuk a gránátot az ellenséges autó ablakán, majd elhajthatunk.
- A tűz a Far Cry 4-ben is terjed.
- A HUD minden egyes elemét ki lehet kapcsolni, az új konzolok megosztási lehetőségeit is szem előtt tartják.
- Több befejezést találunk a játékban, bár ezek korántsem annyira egyértelműek, mint az előző részben, így nem lesz kimondottan jó és rossz vég.
- Különböző frakciókhoz csatlakozhatunk, ez hatással lesz a különböző karakterekkel való kapcsolatunkra és a befejezésre is.
- Bármikor resetelhetjük az előőrsöket.

forrás NeoGAF
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1633 levél
Válasz 14.07.06. 10:55 #3
-T0ng-
Ez a videó pont az E3-as végigjátszásból lett összevágva....ami nem baj. Nem szeretném, ha úgy járnánk, mint anno a Tomb Raider esetébe (ami azért így se lett csalódás), hogy egy videóba belevágják az egész játékot. Függetlenül ettől nekem nagyon ígéretesnek tűnik! Attól, hogy havat nem mutogatnak még biztos lesz, főleg, hogy ott vannak a havas hegyek is.

Mellékesen megjegyzem, hogy azért az eddigi Far Cry részek sem különböztek annyira a többitől: A Far Cry 2 az első résztől annyiban, hogy végre normális, földhöz ragadt történetet kaptunk és lehetett rendesen gerillázni. A 3. részbe belepakoltak pár tornyot a la AC, meg egy crafting és skill rendszert. Ha a negyedik részben csak ennyi pluszt raknak bele már nem panaszkodom.
1228 levél
Válasz 14.07.05. 21:45 #2
Baracklekvár
Hát, nézzétek el nekem az örök elégedetlenkedést, de én olyasmit vártam, hogy egy kolostor megjelenik kívül és belül is, esetleg szerzetesekkel, kis hegyi falukkal, nagyobb magasságban főképp hóval-hóviharral, lábnyomokkal.

Ez, amit látok, számomra semmiben nem tér el a Far Cry 3 trópusi szigetétől, csak lecseréltek pár textúrafát örökzöldre.
pogessor.pcdome.hu
6679 levél
Válasz 14.07.04. 13:10 #1
GustyX
Várjuk szeretettel.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.