Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 4 Far Cry 4

Brutális előzetest kapott a Far Cry 4

Továbbra is izgalmasnak tűnik a himalájai környezet.

2014.07.04. 13:07 | szerző: Malakai | kategória: Játék

Dörzsölheti a tenyerét a Ubisoft, ugyanis a Far Cry 4, mely most akciódús és igen látványos előzetes kapott, remek kritikai visszhanggal távozhatott az idei E3-ról. A trailerben feltűnik főhősünk, Ajay Gale nemezise, Kyrat elmebeteg vezetője, Pagan Min is, de a látottak alapján a hentelésből az elefántok is ki fogják venni a részüket. Merthogy Kyrat elefántállományát láthatóan könnyen fel lehet bőszíteni, akkor pedig a békés iddogálás helyett autókat borítanak és széttapossák az ellent. Ez azért elég vagányul fest, nem? A trailer adrenalintól duzzadó jeleneteit pedig egy nagyon eltalált, bár létében igen nehezen értelmezhető dalocska kíséri végig.
A Far Cry 4 a tervek szerint november 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■

Far Cry 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 4

hozzászólások (8)

ufodani
ufodani 2014.07.09. 16:48
Infók

- Kyrat mérete nagyjából azonos a Far Cry 3 Rook Islandjével, ám annál sokkal sűrűbb, mivel hegyvidéki tereppel van dolgunk.
- A Himalájában a hőmérséklet meglehetősen extrém, hypotermiát kapsz, ha hideg vízbe esel, fertőzéseket kaphatsz, ha bizonyos állatok megharapnak. A fő játékban azonban ilyesmi egyelőre nem lesz, ha van érdeklődés a hardcore dolgokra, a csapat fontolóra veszi a mod elkészítését.
- Nincsenek cápák a Far Cry 4-ben, viszont lesz démon hal és méhészborz is.
- A magasabban fekvő területeken ritkább a levegő, oxigénpalackot kell magaddal vinned, ha ott életben akarsz maradni, bár nem lesz belőlük sok a játékban.
- Lavinákkal is találkozunk.
- Nem lesz osztott képernyős mód.
- Kompetitív multira is számíthatunk, részletek még nincsenek, de a stúdió tanult a Far Cry 3 multijának sikertelenségéből.
- A wingsuitra már a játék elején szert tehetünk.
- Nem lesznek QTE-szegmensek a Far Cry 4-ben. Néhány átvezető animációban azonban befolyásolhatjuk az interakciót.
- Hutchinsonnak rengeteg ötlete volt a lehetséges fegyverekre, jó eséllyel trágyát is használhatunk fegyverként, és lesznek mérgezett nyilak is.
- Vezetés közben is be dobhatjuk a gránátot az ellenséges autó ablakán, majd elhajthatunk.
- A tűz a Far Cry 4-ben is terjed.
- A HUD minden egyes elemét ki lehet kapcsolni, az új konzolok megosztási lehetőségeit is szem előtt tartják.
- Több befejezést találunk a játékban, bár ezek korántsem annyira egyértelműek, mint az előző részben, így nem lesz kimondottan jó és rossz vég.
- Különböző frakciókhoz csatlakozhatunk, ez hatással lesz a különböző karakterekkel való kapcsolatunkra és a befejezésre is.
- Bármikor resetelhetjük az előőrsöket.

forrás NeoGAF
balays82
balays82 2014.07.09. 17:00
"- A Himalájában a hőmérséklet meglehetősen extrém, hypotermiát kapsz, ha hideg vízbe esel, fertőzéseket kaphatsz, ha bizonyos állatok megharapnak. A fő játékban azonban ilyesmi egyelőre nem lesz, ha van érdeklődés a hardcore dolgokra, a csapat fontolóra veszi a mod elkészítését."

Remélem, nem lesz rá igény, Legalábbis, ha olyan módon oldanák meg, mint a második részben a maláriát, akkor részemről biztosan nincs.

"- Nincsenek cápák a Far Cry 4-ben..."

Megdöbbentő információ a himalájai helyszín fényében.:-)

"- A tűz a Far Cry 4-ben is terjed."

Ennek is maximum az ellenkezője bírt volna hírértékkel.

"- Bármikor resetelhetjük az előőrsöket."

Ez meg vajon mit jelent? Elfoglaljuk őket, aztán visszaadjuk az ellenségnek? A második részben ezt utálta mindenki a legjobban, vajon ki élne egy ilyen lehetőséggel?
Sucee
Sucee 2014.07.09. 17:17
A 2. részben egyből, csak úgy maguktól respawnoltak az őrök, és idegesítő volt, mert semmi értelme nem is volt megölni őket. Harmadik részben viszont behozták az XP rendszert, szóval amíg lehet fejlődni, van értelme lövöldözni >> farmoláshoz tökéletes. Bár kétlem, hogy akkora skillrendszer lenne, FC3-ban is nagyon gyorsan elérhettük a maximumot.
balays82
balays82 2014.07.09. 18:36
Tudom, hogy maguktól, követelte is mindenki, hogy ezt felejtsék el a következő részben. Ezért furcsa, hogy akár csak opcionális formában is visszahozzák. A farmolás valóban adná magát, de én sem hiszem, hogy olyan gyökeresen alakítják át a fejlődési rendszert, hogy értelme legyen. Mindegy, elfér.
ufodani
ufodani 2014.07.09. 18:41
Azért mazochisták mindig vannak. Vsz így korrekt, én döntök. Persze ahhoz kétség nem fér, h melyik oldal lesz bőven többségben.
ajánlott olvasnivaló