Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Mechcommander 2

2774 levél
Válasz 03.01.20. 08:57 #12
Martin bátyó
ez jo kérdés!

Engem az egy teljes éjjelekre a monitor elé szegezett és végig is vittem.
Anno a 2 demoját kiprobáltam...hát azt tom hogy akkor nem fogott meg de most kicsit visszaidézném tehát ha valaki tud valamit erröl a gammárol akkor jelentkezzen pliz!

De nem szo szerint vazzer :-Đ
3121 levél
Válasz 03.01.19. 22:46 #11
@Slider@
Megvan valakinek ez a játék?
925 levél
Válasz 01.07.23. 19:59 #10
Lacc
Miért, ti nem szoktatok járni a warezcenterre???? warezcenter.warez.hu
YEP YEP! - Kipling :P
11787 levél
Válasz 01.07.23. 19:20 #9
Ghoost
Honan vana a játék?
Yrd már meg mailben!
Köszi.
Ha azt mondod jo akkor biztos az is.
Kiváncsi avgyok rá nagyon.
71 levél
Válasz 01.07.23. 18:52 #8
aliendreamer
Ha minden úgy van, ahogy leírtad, akkor csak a helikopter, a "beültetés" + a lila szív új.
A robbanásokról: a készítők kegyének köszönhetően egyetlenegy Masakarit nyírtam ki az első részben sajátkezűleg: a legutolsó pálya legvégén. Két zsákmányolt Masakarival... Addig csak vártam, hogy hatótávba cammogjanak, aztán egy gyenge sorozat a tartályba, és már tényleg csak azon kellett izgulnom, megmarad-e belőlük vmi az újrahasznosításhoz. Szóval rendkívül örvendetes, hogy most is ott vannak a "petárdák" a játékban.
925 levél
Válasz 01.07.22. 23:24 #7
Lacc
Nnnna, bejelentem, hogy nekem megvan, tegnap töltöttem le. Még hogy C'n'C klón. Röhögnöm kell. Eskü alatt vallom, hogy az ÉGEGYADTAVILÁGON semmi köze a C'n'C-hez. Nem játszottam túl sokat az előző résszel, nem tudom mi benne az újdonság, de nekem nagyon tetszik! Tehát adott pár mech. Vagyishogy nem adott, mert ha akarod (meg kell is...) te adol/veszel mecheket, te állítasz be rajtuk mindent, stb. A történet eddig elég jó, bár még csak kb. a 4. mission-nél járok. Nagyon tetszik, hogy el lehet foglalni (meg néha el is kell) épületeket, amiket rendesen lehet használni is! Pl. ha elfoglalsz egy repai bayt, akkor meg lehet vele javítani a mechjeidet, és mondanom sem kell, többet ér, mint egy kis javítókocsi... Ha szenzor HQ-t fogalolod el, akkor a térkép szeinzorai a tieid lesznek, és látos az ellenséget, stb. Vannak még ilyen épületek, de mindet most nem mondom el... Aztán az is nagyon tetszett, hogy van ugye a pénz, de mellette vannak a resource pontok, amiket a missionok alatt lehet támogatásra költeni. Ilyen pl. hogy veszel egy kis felderítőhelikoptert, ami átrepül hegyen-völgyön, és frankón meglátod vele az ellenséget. Sőt, még van rajta egy kissebb gépfegyver is! Meg ott van még, hogy ha nem lősz szarrá egy ellenséges mechet, és katapultál belőle a pilóta, hívhatsz egy repülőt, ami leenged bele egy pilótát, és a saját oldaladra állítja! Ezután már csak egy kis javítás kell neki, és van egy új, fullos meched. Aztán még kérhetsz nagyhatótávolságű és erős telepített ágyút, javítókocsit, aknalerakót, probe droidot, airstrikeot, etc. Rengeteg ötlet van a gaméban, sokféle taktika van. Pl. ha el kell fogalalni egy ellenséges bázist, megteheted azt, hogy ajtóstul berontasz, vagy veszel fürge mecheket, amik kicsalját az ellenséget egy előre odakészített aknamezőbe, vagy akár azt is megcsinálhatod, hogy ha van a bázison benzintartály, akkor egy fürge, jetpackos mechel, vagy egy felderítőhelikopter könnyűgépágyújával felrobbantod (iszonyatosat tud robbanni egy ilyen tartály...), ezzel rengeteg kárt, és óriási felfordulást idézve, majd pedig a többiekkel berontasz... A pilóták fejlődnek, képességeket kaphatnak, előléptetéseket, sőt, még lila szivet is kaphatnak csatában kapott komoly sérülésért...
A grafika szerintem szép. Mikor először játszol, kicsit megakadhatsz a talaj csöppet elmosott textúrája miatt, de a többi objektum olyan jól ki lett dolgozva, hogy 5 perc múlva észre sem veszed...
De a legjobban a multiplayer fogott meg. Rengeteg féle játékmód, kezdve a sima deathmatchtől a bázisfoglalásig (két csapat van, mind a kettőnek van egy fullos bázisa, és el kell foglalni egymásét...ez szerintem a legjobb), king of the hill, last man standing, terület-foglalósdi (6 kis bázis van, és azoknak a HQ-ját kell elfoglalni, és megtartani), etc. Mindent meg lehet szabni: mennyi pénz legyen mechek vásárlására és tuningolására, milyen támogatások legyenek, milyen technikai szint legyen, hány tonnát lehessen bepakolni, stb. Szóval nekem nagyon tetszik a game, és ha valaki akar multizni, csak szóljon (a rip-ben is teljesen működik a multi, csak IP-n kell játszani, nem pedig az MSN-en).
Hmm... Ez 1 kicsit kosszú lett. De remélem sokmindent megtudtatok a gameről. Ha meg nem, akkor bocsi!
YEP YEP! - Kipling :P
142 levél
Válasz 01.07.22. 23:04 #6
_AlEsI_
Egyáltalán milyen az a sima mech rts?

Alesi
1592 levél
Válasz 01.07.22. 22:34 #5
imq
Nem tudom lehet,hogy az Emperor jobb(még nem játszottam vele
DE az valószínűbbnek tűnik,hogy nem amolyan sima C&C klón lesz -még az is lehet,hogy nagyon sok újdonsággal fog szolgálni(gondolok itt a játékmenetre)az RTS-ek rajongóinak.
Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftausstellung még szebb.
11787 levél
Válasz 01.07.22. 19:57 #4
Ghoost
Az lehet!
De a Dune nem mech RTS
1592 levél
Válasz 01.07.22. 19:12 #3
imq
Lehet, hogy igazad lesz,de valahogy most mégis úgy érzem ez a játék több lesz,mint egy sima mech RTS.
Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftausstellung még szebb.
11787 levél
Válasz 01.07.22. 15:52 #2
Ghoost
biztos nem lesz rossz de szeritnem nem lesz Westwood/Blizzard súlycsoport.
1592 levél
Válasz 01.07.22. 15:37 #1
imq
Ha minden igaz a remekbe szabott Microsoft játék(Mechcommander)folytatása is hamarosan megérkezik.Sőt a neten már igen sok helyen nagyon pozitív visszhangnak örvend a Ms legújabb stratégiája!
Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftausstellung még szebb.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.