Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Word of Warcraft: Warlords of Draenor béta [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Word of Warcraft: Warlords of Draenor béta
Belekukkantottunk a Blizzard tizedik születésnapjához közelítő MMORPG-jének legújabb kiegészítőjébe.

World of Warcraft: Warlords of Draenor

World of Warcraft: Warlords of Draenor
A legutóbbi World of Warcraft: Warlords of Draenor cikkek, hírek
19406 levél
Válasz 14.07.28. 19:50 #8
sipec
amig van raid es IRL guildtali, addig nekem
1398 levél
Válasz 14.07.28. 14:24 #7
jawsika
Jaa... értem. Nem tudom Defias Brotherhoodon meg Ragnán ezt annyira nem érzékelem. 10ből 9 ismerősöm PvPs nyilvánvalóan, a PvEs haverokat nem is kérdeztem.

Ezeket, amiket te időhúzásként írsz le én pl tök máshogy látom. Szerintem a játékkal eltöltött szerves idő az utazás is. Pl Mafiaban anno, vagy akármi ilyet mondhatok, LA Noire, GTA, Elder Scrollsok mindig szerettem mászkálni, felfedezni, kvázi utazni. Soha nem rajongtam a gyorsutazásért meg a repülésért. A Mass Summont bár nem értem, de nem is hiányolom. Anno Dalaranba feljutni először külön művészet volt. Ezt szeretem én nagyon, hogy meg kelljen küzdeni dolgokért, hogy sikerélmény legyen benne. Nekem ezek többségében mind pozitívumok.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
2181 levél
Válasz 14.07.28. 12:59 #6
Shadowguard
Gondolom inkább PvP-s emberekkel beszéltél erről Én inkább questelés/raidelés szempontjából nézem és a nagy többség közel sem örül neki. Meg azért az alapanyag árakra is kíváncsi leszek, mert így lényegesen nehezebb lesz alapanyagot is farmolni(főleg PvP-realmen). Ez ugyanolyan időhúzás, mint amikor elvették a mass summont. Mert az emberek a fővárosban álltak és egy ember odament idézni. Most meg odamegy két ember és idéz a kőnél vagy van lock.

Frakcióbalance alatt meg arra gondoltam, hogy a legtöbb szerveren erősen el van tolódva az erőegyensúly valamelyik frakció irányába. Például TN-en nem igazán szeretnék allis lenni.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
1398 levél
Válasz 14.07.28. 11:16 #5
jawsika
Az egyetlen épeszű vezető Sylvanas, ezt mindig tudtuk.

A repülő mountos dologban úgysem győzzük meg egymást. Én a Pandában is örültem, hogy gyalog jártam (nyilván ha más repül én is repülök, mert hülye nem vagyok). Most is nekem ez nagy pozitívum, és azoknak is tetszett, akikkel beszéltem.

Mit értesz frakcióbalance alatt?

Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
2181 levél
Válasz 14.07.28. 09:02 #4
Shadowguard
Hát én hamarabb állok neki felfedezni a területet egy repülő mounttal, mint gyalog. Főleg, amikor azt kell nézni, hogy ugyan merre kell menni, hogy ne húzzak be valami nyavalyás mobot, ami igaz, hogy egy ütésbe belehal, de azért csak leüt arról a nyomorult mountról. Meg tényleg mennyivel jobb körbekerülni a fél térképet egy szakadék vagy nagyobb szikla miatt, mint felülni a sárkányra és átrepülni fölötte. Időhúzás az egész.
A pvp-seknek meg adni kell egy külön zónát, ott ne lehessen repülni, mint most Timelessen és aki akarja ölje egymást. Bár utóbbihoz nem ártana az sem, ha lenne frakcióbalance Tudod: a world pvp csak akkor szórakoztató, ha te állsz a farok megfelelő végén. És igen, engem abszolút nem érdekel a PvP, nem véletlenül kezdtem PvE realmen. Maint is csak a rendes raider klán miatt vittem át Ragnára...

A sztori meg: Garrosh elszökik, egy időkapun keresztül visszamegy a múltba, megalapítja az Iron Horde-t és nyit egy téridő kaput Draenor múltjából a mi Azerothunk jelenébe, mert ő most aztán bosszút áll. Mi meg megyünk utána és majd jól öngyilkos küldetésezünk. Ahelyett, hogy már SoO végén felszeletelték volna az idióta orkját. De nem, inkább hagyják elszökni. És ehhez az egészhez kiadták a War Crimes-t, mint lore, amiből megállapítható, hogy az egyetlen épeszű vezető Sylvanas (!!!).
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
16296 levél
Válasz 14.07.28. 02:20 #3
david139
haldoklik a wow
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1398 levél
Válasz 14.07.28. 00:51 #2
jawsika
Hadd jegyezzem meg magam és az ÖSSZES PvP-s nevében, hogy ha egyáltalán nem lehetne repülni, az lenne a legjobb. Jól megvoltunk mindig nélküle, tiszta baromság. A felfedezés örömét, a megismerést, a PvPt, mindent tönkretesz.

Az alapötlettel meg főleg nem értem, mi a gond.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
2181 levél
Válasz 14.07.28. 00:03 #1
Shadowguard
Csak az maradt ki, hogy ez az egész alapötlet úgy baromság, ahogy van és most itt a WoD hátterére gondolok.
Meg azért letehetnének arról a hülyeségről is, hogy nem lehet repülni, csak majd egy későbbi patchben és lehet akkor is questhez kötik...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.