Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hatásos belépő a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Hatásos belépő a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben
Rövid kedvcsináló érkezett a Tokyo Game Show alkalmából.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
A legutóbbi Metal Gear Solid V: The Phantom Pain cikkek, hírek
1633 levél
Válasz 14.09.15. 08:40 #5
-T0ng-
Félreértés ne essék, nem védeni akarom a MGS soron következő részét, de ezek a túlzások soha nem álltak messze a sorozattól. Már ott kezdődik az egész, hogy a címben szereplő gép egy hatalmas két lábon járó robot, és akkor még nem említettük a sorozatban felbukkanó furábbnál furább ellenfeleket.

Persze a bikini is lehetne túlzás (teszem hozzá ezt én is annak érzem), de már az első részben Sniper Wolf és a harmadik részben Boss is köldökig kivágott dekoltázzsal mászkált. Innentől fogva azt hiszem egy bikini igazán nem nagy ügy.

Én a Metal Gear Sorozattól soha nem vártam hatalmas valóságalapot, és igazából ezen sem akadok fenn, azon viszont annál inkább, hogy az egyik gameplay videóba egy egész tengerjárót elhúzat egy repülővel nyomeltüntetés címén.
5502 levél
Válasz 14.09.15. 07:38 #4
Dino
Fantasy RPG-kben az ilyen öltözéket szokták +30-as páncélnak hívni
3337 levél
Válasz 14.09.14. 21:59 #3
Raistlin666
És ha javasolhatnák valamit ennek a bagázsnak:
Nyomják le a Last of Us-t, hogy láthassák hol kezdődik egy valódi JÁTÉK manapság!

De lehet nem értenék mire kell figyelni...ez a baj...
3337 levél
Válasz 14.09.14. 21:48 #2
Raistlin666
A logikátlan és teljesen komolytalan dolgok sajnos elhatalmasodtak a MGS sorozatban!
Soha nem volt a realizmus szobra persze, de ez már sok. Nálam a 4. rész is már csak becsületből ment le. A történet (ami addig nagyon a helyén volt) kusza és a karakterek (itt volt némi visszaesés részenként mert egy Mantis mindig viszi a prímet) súlytalanok lettek. Különösen a szuper 3. rész után volt csalódás amilyen irányba elmentek.

Az új rész már nem mozgat meg. Nem veszem be még 1x a cumit. A MGS sorozatot valahol a 3. rész végén szépen lezárták. Azóta (Kojima is lenyilatkozta 20x hogy unja és lelép, de mégis előkuncsorog mindig) csak grafika pornó gyártás van, de a LÉLEK ami sugárzott mindig a régebbi részekből...na az elveszett örökre...

Külön szánalom az egész promó stratégia ami az 5. résznél van. Ment a nyáladzás, hogy mennyi az fps meg milyen a felbontás itt-ott (most éppen a PS4-nek nyalnak be, mert azon megy csutkán), előkotornak ilyen bikinis szereplőket, amin aztán csámcsoghat a sok kopasz tökű gyökér (akik persze a régi részekről már nem is hallottak)!
Még mindig az a nagy nosztalgia pillanat amitől el kellene élveznem (mint MGS veterán), hogy az aktuális főhős előhúz egy karton dobozt...szánalmas!

R.I.P.6679 levél
Válasz 14.09.14. 20:00 #1
GustyX
Az ilyenek miatt is fogadom két véglettel a játékot: nagyon kell - nagyon nem kell...

Egy küldetésre induló...legyen ügynök, tucatnyi fegyveres férfi ellen egy kirívó öltözékben. Ami még elfogadható lenne, de itt bikinről van szó!!!

Az esést és láthatatlanságot már nem is említem, ha csak annyi lenne akkor nem a fenti két véglettel viszonyulnék a játékhoz
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.