Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Bye bye Ion Storm

3553 levél
Válasz 01.07.26. 18:27 #7
The Lord
Denton kijavítalak: Looking Glass Studio először is, és a Thief2: The metal age GOLD-ot csinálták +3 pálya lett volna, kár érte me ez a fajta tíf is ql de nem olyan mint a régi
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
431 levél
Válasz 01.07.26. 14:04 #6
Denton
Ma azt olvastam, hogy a glassing studio szünt meg, és ők csinálták a thief3-mat, amit félbehagytak. Elfogyott a pénzük.

Információ hatalom...
2580 levél
Válasz 01.07.26. 13:19 #5
AriAmi
És ezt itt kell megtudnom? Hmm... Remélem a Deus Ex 2-t nem cseszik el. :/
417 levél
Válasz 01.07.26. 12:54 #4
Dauby
Nem kacsa, igaz.

Az ION ket reszlege kozul a most eppen bejelentett jatek nelkul allo megszunt, de az EIDOS ezt az idok vegeig el akarta tussolni...voltak, akik maguktol mentek, lasd Tom Hall es John Romero, a tobbieknek menniuk kellett, de allitolag meg hobbybol dolgoznak valamin az Anachronox-hoz. Egyebirant pont ez az, amiatt nem kapott semmifele reklamot sem az Anox az EIDOS-tol, mert halott reszlegbe es mar igencsak ketes nevu loba nem invesztaltak...durva.
A masik reszleg, ahol Warren Spector dolgozik a Thief3 es DeusEx2-kon, megmaradt, remelhetoleg virulni fog.

En csak annyit remelek, hogy Tom Hall valamikor elkesziti az Anox folytatasat, vagyt legalabbis hasonlo kaliberu megagammaval veteti magat eszre.

A Planetanachronox foruma peldaerteku, hiszen ide anno meg fejlesztok, maga 'Ion' Tom Hall es egyeb nagyon nagy arcok is irtak! Az informaciotartalom pedig nagyon magas szintu. Meg most is olvashato nehany elkeseredett fejleszto megkesett mementoja...
3313 levél
Válasz 01.07.26. 02:48 #3
Reapest
Én csak azt olvastam az Avault-on, hogy Romero és Tom Hall távozik a cégtől. Arról, hogy a Deus Ex 2 és a Thief 3 project-tel mit kezdenek az ION-osok, nem esett szó. Remélem nem mi, szépen várakozó gamerek, fogjuk a rövidebbet húzni ebből a távozásos diliből. Ha egyáltalán igaz ez a hír. Persze az is lehet, hogy Romero nem távozik, csak a Thief 3 és a Deus Ex 2 nem készül el .
3553 levél
Válasz 01.07.26. 02:33 #2
The Lord
sztem kacsa me a homepagen nincs semmi, és amúgyis tegnapelőtt mutattaák be az első thief3 képeket sza nem hiszem hogy rögtön ezután mexűnnek.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
1146 levél
Válasz 01.07.26. 01:40 #1
Warhawk
Most olvastam a Planet Anachronox oldalán a hírt, miszerint az Ion Storm is egyike lett a megszünt fejlesztőknek. Igaz ez? Remélem nem, és csak valami nagyon rossz kacsa áldozata lettem, mert egyébként nagyon szomoru leszek. Lécci, mondja valaki, hogy nem igaz az egész!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.