Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hasfelmetsző Jack is feltűnik az Assassin's Creed Syndicate-ben [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Hasfelmetsző Jack is feltűnik az Assassin?s Creed Syndicate-ben
Bemutatták a játék egyik ígéretes DLC-jét és a season passt.

Assassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate
A legutóbbi Assassin's Creed Syndicate cikkek, hírek
32671 levél
Válasz 15.09.18. 19:14 #9
Creativ3Form
Igen, pár év elteltével valszeg ez is ennyi lesz. De akkor én most addig ne játsszak vele? Ezt te sem gondoltad komolyan.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11120 levél
Válasz 15.09.18. 18:29 #8
VodevilX
Szerintem meg nem létezik nélkülözhetetlen dlc!
Kérlek mondjatok igazán jókat!
Mert én, ugye mint sokan itt rengeteg játékkal játszom, és summer sale, winter sale miegymás alkalmával vettem ilyen olyan GOTY meg all inclusive csomagokat, és nem tudnék egyetlen egy olyan dlc-t sem mondani, amin tényleg azt éreztem volna, hogy ez jó, meg hogy fel vagyok háborodva, hogy kivágták.
Sokkal inkább az a jellemző, hogy a végig játszott játék olyan amilyen, és akkor még ott a dlc ami csak legyen már vége feeling, mintsem ezt miért vágták ki. Ezeket egyértelműen a könnyű pénzszerzés vezényli, és érződik is rajtuk, hogy ha ki is vágták, közel sem kapta meg azt a törődést mint a fő játék.
Természetesen ez nem vonatkozik a komolyabb, expansion szerű dolgokra, mint a Firaxis játékoknál, vagy BF Prémium, vagy bármilyen on demand fegyver, autó, skin akármi dolgokra csakis a jó árú/pár órás sztori dlc-kre.
Ugyanúgy feleslegesnek éreztem a Burial at Sea-t, mint a Mass Effect Shadow Broker-ét amit úgy általában is az egyik legjobb dlc-ként emlegetnek.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
276 levél
Válasz 15.09.18. 16:31 #7
Trufa
Most vettem csak meg az AC4 Black Flag-et, Gold Edition, minden benne van. 4k volt. Ennyi. Lehet szájat tépni, de felesleges, alkalmazkodni kell.
2181 levél
Válasz 15.09.16. 21:20 #6
Shadowguard
Hát a GTA-t én is letorrenteztem, de azóta töröltem is, mert lehet, hogy van benne tartalom, de engem végképp nem kötött le. Viszont annyira oda volt mindenki, hogy gondoltam adok neki egy esélyt (és ha tetszik megveszem), mert szeretem a hasonló játékokat. Viszont ettől függetlenül a statisztikában mégis benne vagyok

A DLC-t meg én személy szerint rühellem, Fallout négyet például már biztosan nem fogom megvenni megjelenéskor, mert bármennyire is érdekel, meg szerettem az előzőeket, de nekem a megjelenés előtt bejelentett DLC olyan, mintha nagy betűkkel ráírnék, hogy "NE VEDD MEG, NINCS KÉSZ!!!" Majd ha lesz belőle egybecsomag minden DLC-vel akkor megveszem. Ha nem akkor előveszem az előző két részt és játszok azzal (amiket szintén csomagban vettem).

AC sorozat meg... A második rész tetszett és pár hónapja bepótoltam a 3-4et. És ennyi. Unity egyrészt a botrányos megjelenés (fizetős alpha-teszterekeket keresünk jeligére), másrészt az appos/coopos/fizetős baromságok miatt nálam esélytelen még a kipróbálásra is, pedig a kor érdekelt volna. És eddig ez a kieg se győzött meg (és itt a történelmi kor/helyszín se érdekel). Talán majd egyszer ránézek, ha lesz belőle all-in pack, valami téli vagy nyári 80%-os akcióban
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
3337 levél
Válasz 15.09.16. 19:27 #5
Raistlin666
Hagyjuk már ezt a böszmeséget! Marhára nem ezért van annyi kalóz verzió! Vagy akkor kezd el szépen megmagyarázni, hogy a GTA5 pl. miért van annyiszor letorrentezve? Abban aztán van tartalom alapból amiért érdemes fizetni. Akkor?

A DLC meg egy ötletes dolog. Ha valóban úgy használják mint egy mini kiegészítő amire valóban nem volt idő megjelenésig. Egy AC-nál meg ne csodálkozzon senki már, hogy csak random kiszednek dolgokat későbbi eladás céljából...megszokhattátok volna már...
32671 levél
Válasz 15.09.16. 19:18 #4
Creativ3Form
Pontosan. Mire megkapom azt a játékot, amit eleve kellett volna, már simán több mint 20 ropit költöttem rá. Nevetséges.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
24 levél
Válasz 15.09.16. 18:50 #3
roland_93
Ilyenkor egy kicsit elgondolkozhatnának a kiadók hogy miért van annyi kalózverzió. Megveszem a teljes árú játékot, és lassan ott tartok hogy csak a felét kapom meg, a többi DLC amiket viszont a kontenthez képest horribilis áron dobnak hozzád
943 levél
Válasz 15.09.16. 03:16 #2
ivanova36
Költői kérdés: vajon alapból benne lett volna ez a küldetés?
Kicsit kezd furcsa lenni hogy a játék még kint sincs, de már DLC-kről beszélnek, akár a fenti, akár a Fallout kapcsán.
Maga a DLC mint értékesítési forma, és mint életciklus növelő - elgondolás nem rossz, csak szerintem már túltolták olyannyira hogy nem látom belőle a visszautat és nem csak az UBI, hanem majd az összes.
32671 levél
Válasz 15.09.15. 20:05 #1
Creativ3Form
Annnnnnnnyira tudtam, hogy a Hasfelmetszőből fizetős DLC-t fognak csinálni. El is mehetnek nyugodtan az édes anyjukba.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.