Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Syndicate Assassin's Creed Syndicate

Hasfelmetsző Jack is feltűnik az Assassin's Creed Syndicate-ben

Bemutatták a játék egyik ígéretes DLC-jét és a season passt.

2015.09.15. 19:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még meg sem jelent, máris az első DLC-ről érkeznek a hírek az Assassin’s Creed Syndicate kapcsán. A szóban forgó DLC a krimi- és horrorrajongóknak lehet nagyon érdekes, ugyanis abban nem más játssza majd a főszerepet, mint az utcalányok réme: hasfelmetsző Jack. A történések húsz évvel az alapjáték eseményei után veszik kezdetüket, nekünk pedig a Scotland Yard nyomozójához, Frederick Abberline-hoz kell csatlakoznunk, hogy felderítsük azt, ami valójában máig felderítetlen.
A Jack the Ripper DLC a season pass részeként fog megjelenni, de természetesen önmagában is megvásárolható lesz a játékhoz. A season pass a hasfelmetsző nyomozása mellett a következő DLC-ket fogja tartalmazni:

  • The Last Maharaja küldetéscsomag: tíz küldetésre indulhatunk Duleep Singh oldalán, hogy segítsünk neki vissza elsőszülöttként őt illető jogait.
  • The Long Night küldetés: a banda egy bajba jutott tagján kell segítenünk egy pörgős és veszélyes kalandban
  • Streets of London csomag: egy órányi új kaland, új küldetés, új fegyverek és felszerelések várnak a csomagban
  • Steampunk és Victorian Legends csomagok: előbbi új lőfegyvereket, utóbbi a korszak jellegzetes novelláit tartalmazza, de ami közös, az az új felszerelés és ruha
  • Minden season pass előfizető jelentős mennyiségű extra XP-t kap ajándékba

Az Assassin’s Creed Syndicate október 23-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Arról egyelőre nincs hír, hogy a Jack the Ripper DLC mikor érkezik meg. ■

Assassin's Creed Syndicate
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Syndicate

hozzászólások (9)

Raistlin666
Raistlin666 2015.09.16. 19:27
Hagyjuk már ezt a böszmeséget! Marhára nem ezért van annyi kalóz verzió! Vagy akkor kezd el szépen megmagyarázni, hogy a GTA5 pl. miért van annyiszor letorrentezve? Abban aztán van tartalom alapból amiért érdemes fizetni. Akkor?

A DLC meg egy ötletes dolog. Ha valóban úgy használják mint egy mini kiegészítő amire valóban nem volt idő megjelenésig. Egy AC-nál meg ne csodálkozzon senki már, hogy csak random kiszednek dolgokat későbbi eladás céljából...megszokhattátok volna már... :-O
Shadowguard
Shadowguard 2015.09.16. 21:20
Hát a GTA-t én is letorrenteztem, de azóta töröltem is, mert lehet, hogy van benne tartalom, de engem végképp nem kötött le. Viszont annyira oda volt mindenki, hogy gondoltam adok neki egy esélyt (és ha tetszik megveszem), mert szeretem a hasonló játékokat. Viszont ettől függetlenül a statisztikában mégis benne vagyok ;-)

A DLC-t meg én személy szerint rühellem, Fallout négyet például már biztosan nem fogom megvenni megjelenéskor, mert bármennyire is érdekel, meg szerettem az előzőeket, de nekem a megjelenés előtt bejelentett DLC olyan, mintha nagy betűkkel ráírnék, hogy "NE VEDD MEG, NINCS KÉSZ!!!" Majd ha lesz belőle egybecsomag minden DLC-vel akkor megveszem. Ha nem akkor előveszem az előző két részt és játszok azzal (amiket szintén csomagban vettem).

AC sorozat meg... A második rész tetszett és pár hónapja bepótoltam a 3-4et. És ennyi. Unity egyrészt a botrányos megjelenés (fizetős alpha-teszterekeket keresünk jeligére), másrészt az appos/coopos/fizetős baromságok miatt nálam esélytelen még a kipróbálásra is, pedig a kor érdekelt volna. És eddig ez a kieg se győzött meg (és itt a történelmi kor/helyszín se érdekel). Talán majd egyszer ránézek, ha lesz belőle all-in pack, valami téli vagy nyári 80%-os akcióban :)
Trufa
Trufa 2015.09.18. 16:31
Most vettem csak meg az AC4 Black Flag-et, Gold Edition, minden benne van. 4k volt. Ennyi. Lehet szájat tépni, de felesleges, alkalmazkodni kell.
VodevilX
VodevilX 2015.09.18. 18:29
Szerintem meg nem létezik nélkülözhetetlen dlc!
Kérlek mondjatok igazán jókat!
Mert én, ugye mint sokan itt rengeteg játékkal játszom, és summer sale, winter sale miegymás alkalmával vettem ilyen olyan GOTY meg all inclusive csomagokat, és nem tudnék egyetlen egy olyan dlc-t sem mondani, amin tényleg azt éreztem volna, hogy ez jó, meg hogy fel vagyok háborodva, hogy kivágták.
Sokkal inkább az a jellemző, hogy a végig játszott játék olyan amilyen, és akkor még ott a dlc ami csak legyen már vége feeling, mintsem ezt miért vágták ki. Ezeket egyértelműen a könnyű pénzszerzés vezényli, és érződik is rajtuk, hogy ha ki is vágták, közel sem kapta meg azt a törődést mint a fő játék.
Természetesen ez nem vonatkozik a komolyabb, expansion szerű dolgokra, mint a Firaxis játékoknál, vagy BF Prémium, vagy bármilyen on demand fegyver, autó, skin akármi dolgokra csakis a jó árú/pár órás sztori dlc-kre.
Ugyanúgy feleslegesnek éreztem a Burial at Sea-t, mint a Mass Effect Shadow Broker-ét amit úgy általában is az egyik legjobb dlc-ként emlegetnek.
Creativ3Form
Creativ3Form 2015.09.18. 19:14
Igen, pár év elteltével valszeg ez is ennyi lesz. De akkor én most addig ne játsszak vele? Ezt te sem gondoltad komolyan. :-D
ajánlott olvasnivaló