Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Last of Us: Part II

4195 levél
Válasz 18.06.18. 23:06 #14
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Egyetértek. ND, CDPR, QD (a D:BH-t TheVR végigjátszást végignézve igazolta számomra), ők jelenleg az ászok piacon, és még lehet fokozni:

Még egymás nevét is tudni fogják az ellenfelek
33139 levél
Válasz 18.06.18. 21:38 #13
Creativ3Form
Új videojátékos mérföldkő lesz a The Last of Us 2 - Az E3-ról jelentjük

Csak pár apróság, hogy miért a Naughty Dog a legnagyobb király a jelenlegi játékos generációban. Nem csak a hasalásra írtak egy külön enginet, de a testrészek egymással való érintkezésére is. Legyen az egy kézfogás, egy váll a vállnak támaszkodás, vagy akár az előzetesben is látott csók. Ezért néz ki olyan élethűen, nem pedig egymásba lógnak a karakterek textúrái, ahogy a játékok többségénél szoktak (vagy pár centire egymástol "lebegnek" mintha a levegőt csókolnák), hanem pont úgy viselkednek, ahogy a valóságban viselkedik két ajak, ha egymáshoz ér. Zseniális. Vannak fejlesztők akik egy, a teljes játék által használt motort se tudnak rendesen megírni, a Naughty Dog meg különféle interakciókra ír külön-külön egyet-egyet. Elképesztő, hogy minden téren milyen mértékű precizitással dolgoznak. Nagyon sok fejlesztő van, akikben vakon megbízom (pl. a már sokat tárgyalt CD Project Red), de nálam jelenleg a Naughty Dog van a legmagasabb szinten.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
22056 levél
Válasz 17.10.31. 08:39 #12
Peace
Úgyis mindig lesz más. Black Friday-re már ki van nézve az új monitorom (jelenlegi 8 éveset váltja, ami már egyszer a halálból lett visszahozva), jövő tavasszal vagy nyáron pedig már nagyon esedékes az alaplap+CPU+RAM csere. PS-hez még ráadásul kellene egy 5.1-es DAC egység is, amivel rá tudnám kötni a hangot a 15 éves Genius Home Theater rendszeremre. Inkább megint elodázom pár évvel.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
13197 levél
Válasz 17.10.31. 08:33 #11
McCl@ne
Úgyis lesz Black Friday, akkor kell ráugrani egy alap PS4-re, ha nem akarsz sokat rákölteni. Tavaly 50e körül mentek az alap modellek, ami 4k-s tévé hiányában elvileg teljesen megfelelő, és azért az nem egy nagy összeg. Persze a játékok drágák, de őszintén, mennyi olyan van, amit azonnal meg kell venni? Kettő-három egy évben?

Nekem sincs ám, csak hasonló megoldásban gondolkozom éppen.
Respect is not given. It's taken.
9631 levél
Válasz 17.10.31. 08:30 #10
davkar9
Azért ez erős túlzás. CDP-nek teljesen más a hozzáállása minden téren (a játékkészítés, a játékosokhoz való viszony, stb). ND a sony kutyája (heh). De ha a "politikától" el is vonatkoztatunk mi volt ebben most olyan hú de nagy szám? N+1. esős techtemó (minden ps cím így néz ki), az első teaser legalább hangulatos volt.
Simple. Eternal. Beige.
22056 levél
Válasz 17.10.31. 08:23 #9
Peace
Csak kéne egy rohadt PS! Mondjuk majd egy évtizede ezt mondogatom.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4195 levél
Válasz 17.10.30. 23:29 #8
Juraviel.Ihuan.Bedvin
A PS-en az a Naughty Dog, mint PC-n a CD Projekt Red (függetlenül attól, hogy konzolokra is megjelent a harmadik rész, a második meg Xbox 360-ra).

Egyszerűen olyasmire képesek, amire nagyon kevesek. És pont.
3944 levél
Válasz 17.10.30. 21:32 #7
Sucee
33139 levél
Válasz 16.12.05. 11:18 #6
Creativ3Form
Van valahol a tubeon egy olyen verzió, amit egy srác úgy vágott össze, mintha egy sorozat évad lenne. Asszem 6 darab 1 órás epizódot csinált és az összes fontosabb momentum benne van. Ha mást nem, azt mindenképpen nézd meg. Remekül összeszedte és összevágta a srác. Ha hazaérek, rákeresek neked és belinkelem.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2251 levél
Válasz 16.12.05. 11:10 #5
Shadowguard
Egyszer már tényleg meg kellene néznem egy végigjátszást youtube-on mi olyan nagy szám ebben, mert nekem ez megmaradt hallomás szintjén Meg úgy is fog maradni, mert nem hiszem, hogy a közeljövőben lenne belőle PC-s verzió és különösebben végigjátszásokat sem szeretek nézni, pár perc után vagy könyvet olvasok vagy másik ablakban kezdek el vacakolni...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
3505 levél
Válasz 16.12.04. 19:28 #4
Raistlin666
Mindig is furcsa lesz nekem a LoU-ra visszagondolni. Persze nem vitatom mennyire zseniális, de főleg a vége felé nekem már teljesen hiteltelen volt maga játékmenet.
A sztorit viszont szépen zárták egy cseppet sem szokványos csavarral!


És így elnézve ezt a videót...őszintén mondom, hogy nem villanyoz fel. Az eltelt 5 év random gyilkolással telt érzésem szerint. De egy ilyen világban felnőtt és kvázi tömeggyilkos Ellie sztorija nekem már nem hiányzik. Ahogy ott ül és a (gondolom pár perce saját kezűleg) kivégzett tetemek felett gitározgat...nettó dilis egy beteg világban...

Jólvan nem álltatom magamat, persze hogy megveszem majd! Csak előre félek hogy könnyes lesz a vége nagyon...
33139 levél
Válasz 16.12.04. 19:07 #3
Creativ3Form
Na, beszélgettek kicsit Neil Druckmann, Troy Baker (Joel) és Ashley Johnson (Ellie) hármassal és kiderült pár apróság. A történet 5 évvel az első rész után fog játszódni, és a gyűlöleté lesz a főszerep. Azt nem tudjuk, hogy Ellie kiken akar majd bosszút állni, de a hangsúly ezen lesz majd és ennek köszönhetően, őt fogjuk majd irányítani. Druckmann arra is kitért, hogy ezért nem The LAst of Us 2, hanem Part II, mert a két játék története együtt fog egy kerek egészet alkotni, így fontos lesz az előzmény ismerete. Természetesen az első rész külön is megállja a helyét, de a másodikkal egybevéve lesz az igazi. A gombazombikról nem esett szó, de kétlem, hogy teljesen elkaszálnák őket.
Én bízom Druckmannban, amit az első résszel alkotott, és amit az Uncharted 4-el művelt, az nekem bőven elég ahhoz, hogy 100%-ig higgyek ebben a projectben.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
9631 levél
Válasz 16.12.03. 21:32 #2
davkar9
És ez már jön PC-re is!

Oh, wait...

Első rész teasere izgalmasabb volt, persze YT végigjátszást megér majd ez is.

SPOILER
Hmm, az csak seb vagy a ~tudós csapatból sikerült valakinek túlélni a nyomára bukkanni? Remélhetőleg azért a gombazombik maradnak a fő ellenségek és nem az lesz, hogy Ellie is átmegy reboot Larába.
Simple. Eternal. Beige.
33139 levél
Válasz 16.12.03. 20:59 #1
Creativ3Form
Lehet még korai topicot nyitni neki, de...nem érdekel. Kb. az Év híre nálam játék fronton.

The Last of Us Part II Trailer
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.