Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8
A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Shadow Tactics - Blades of the Shogun

52920 levél
Válasz 17.01.23. 20:03 #8
Barthezz
Nah ez érdekes, mert nekem uyge korábbi állás visszatöltése után is előjött. Szerencsére annyira nem volt zavaró, Aiko képessége ráadásul itt csak a leglentebb álló katona figyelmének eltereléséhez kellett, hogy le tudjam szedni a teljes útra rálátó őrt, majd el tudjak osonni a várfal alatt a többiekkel. Utána a két beszélgető szamuráj mögött a belső udvarba érve pedig újra látható volt Aiko a képességét használva, így csak egy rövid szakaszon történt ez velem.
33278 levél
Válasz 17.01.23. 14:54 #7
szbszig
Nálam nem volt ilyen bug az utolsó pályán. Ezt már csak azért is tudom biztosan, mert Aiko álcáját a térkép utolsó részén is végig használtam. Még a tornyon felfelé is, ami kicsit sem lehetett feltűnő, ahogy a tetőcserepeken egyensúlyozik komplett gésaöltözékben.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
52920 levél
Válasz 17.01.23. 10:17 #6
Barthezz
Nah elkezdtem megnézni a videot, az ajtó beragadásos bug nagyon komoly. Itt jót nevettem (bocsika ), hogy pont előtte mondtad el, hogy milyen jó, hogy mentés-visszatöltés nélkül ennyit tudtál haladni.

Én az utolsó pályán találkoztam egyébként egy szintén komolyabb buggal. Miután bejutottam a kúton át a kastély belső udvarába, ha Aikoval magamra öltöttem az álcát, akkor teljesen láthatatlanná változott. Ott volt, lehetett irányítani, figyelmet elterelni is vele, de nem láttam belőle semmit, érzésre kellett irányítanom. Ha levettem az álcát, akkor újra láthatóvá vált, de ismét felvéve a ruhát megint eltűnt. Próbáltam visszatölteni korábbi mentést, újraindítani a játékot, de ennél a résznél konstans előjött a bug. Aztán ahogy beértem a még belsőbb udvarba, hirtelen újra megjelent a ruhája.
52920 levél
Válasz 17.01.22. 14:35 #5
Barthezz
Én sem gyűjtöm őket, csak ami alapból jön az első teljesítés révén, vagy amit elolvasva 5 perc megcsinálnom. Az ilyen lehetetlen badge-eket, meg amihez a teljes pályát újra kéne játszanom, kihagytam, mert ennyi időm nincs. De attól még kíváncsi vagyok néhánynak a megoldására, ami első olvasatra képtelenségnek tűnik.
2088 levél
Válasz 17.01.22. 11:55 #4
GeryG
Nem tudom, én egyelőre lemondtam a badge-ek gyűjtögetéséről, inkább csak a pályák teljesítésére koncentrálok. Azt hiszem, nem is lehet előre megnézni, hogy milyen badge-ek vannak egy-egy pályához, szóval úgyis csak utólag derül ki, hogy mire lehet rámenni egy újrajátszásnál.
52920 levél
Válasz 17.01.22. 11:33 #3
Barthezz
Próbálkoztam egy darabig ott is, de én sem láttam esélyét, mivel a 2 szamuráj mindent belátott. A környező embereket viszont a ház körül és az erkélyről likvidáltam, mert azt hittem, úgy kell a balesetet megcsinálni, hogy senki ne lássa, hogy Aiko húzza meg a kart. Későbbi pályán rájöttem, hogy hülyék az őrök ahhoz, hogy ezt összekombinálják, így jól megnehezítettem itt a dolgom, mivel a tekerőkarra rálátó őrök likvidálásához tényleg senki nem maradhatott a közelben életben.

Én amúgy a don't enter the water badge megoldására lennék kíváncsi, mert egyszerűen képtelenség átmenni azon a bizonyos hídon.
2088 levél
Válasz 17.01.22. 11:27 #2
GeryG
Akkor ezek szerint nem én voltam az egyetlen, akinek lehetetlennek tűnt fent megközelíteni őket. De azt pl. nem is próbáltam, hogy Hayatóval hogyan lehetne a közelükbe férkőzni.
52920 levél
Válasz 17.01.22. 11:18 #1
Barthezz
Még nem néztem meg a teljes videot, csak a legvégét, mert kíváncsi voltam, te mennyi időt szórakoztál el azzal, hogy Aikoról állandóan lehullott a lepel. Én be is írtam ekkor a játék topicjába, hogy szerintem bugos, de végül rájöttem, hogy azzal lelepleződöm le, ha érintem a szamuráj hulláját. vagy a bokrot. Neked mákod volt, mert másodszorra véletlenül pont úgy sétáltál, nálam viszont olyan hülyén esett össze a szamuráj, hogy csak egy minimális rés maradt a hullája és a bokor között, kb. 10 sikertelen kísérlet után ötlött fel, hogy mi van, ha emiatt lepleződöm le és ekkor próbáltam meg átmenni ezen a résen, ami sikerre is vezetett.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.