25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Újabb balhé a Fallout 76 körül: gagyi nejlonzsákot adtak a gyűjtői pakkban [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Újabb balhé a Fallout 76 körül: gagyi nejlonzsákot adtak a gyűjtői pakkban
Pedig vászontáskát ígértek a Power Armor Edition meghirdetésekor...

Peace
#16 Peace [27672]
52%-al leárazva store-ban. Hamar jött a bukta.

Válasz erre

Herr Hauptmann
#15 Herr Hauptmann [3179]
Azért kell hozzá pofa, hogy odaszúrjanak az embereknek 5 dollárnyi semmit, ami semmire se jó. Még te vegyél hozzá többet, hogy tudj is kezdeni vele valamit...Arról nem is beszélve, hogy a hivatalos oldalon azóta is ugyanúgy van írva minden. "canvas bag" jár a power armor editionhöz. Szánalom.

Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.

Válasz erre

jawsika
#14 jawsika [3744]
Nem, a TESO nem MMO szerintem. Illetve címében az, de tartalmilag, a questek szerkezete, a felépítés, a játék vezetése szerintem nem MMo-s. Csak azért lett belőle multi game, hogy felüljenek a vonatra... SWTOR ugyanez.

WoWnak meg a legnagyobb baja, hogy nem tud megújulni. Messze többet meg jobbat ad, mint a többiek, jobb a community is, viszont egy csodát várnak el tőle folyamatosan. Az meg nem megy. Amit nyújt, az jobb, mint a többiek, de a Blizardtól ez sem elég. Tőlük mindenki álleejtős csodát vár. De minden napra.

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: david139 2018.12.01. 10:48
Peace
#13 Peace [27672]
Az úgy más volt még régebben, folyamat ment Ventrilo-n az ökörködés. Nagyjából a közelben lakott mindenki, mentek a kocsmázások meg volt közös nyaralás is tó mellett. Ilyen társasággal azért jó volt együtt játszani, a végén meg már úgyis csak FUN-olás volt az egész. Nekem WoW-ban az nem tetszett már az elején, hogy 6-7-es szinten már tolta folyamat az olyan küldetéseket, amiket egyedül nem lehetett megcsinálni. Toltam a shout-ot, de mindenki leszart. Hagytam is a fenébe. Old Republic azért is jött be annyira, mert szinte a végéig egyedül lehetett menni, csak a komolyabb gear-hez kellett szopni 3 másik emberrel. Ha szerencséd volt, akkor sikerült végigcsinálni és ki lehetett szedni a szett-et. De a 16 fős instánál már ott is sorra buktunk el, hiába volt koordinálva TS-en keresztül....

Válasz erre

Előzmény: david139 2018.12.01. 10:52
david139
#12 david139 [18273]
A GW2 is szarul indított, de rendbe tették.
Abban egyetértek, hogy egy MMo csak akkor jó igazán, ha van jó társaság. Nekem is ezért nem megy egy ideje már, mert antiszoc lettem ilyen téren. Most WoWban végül beléptem haverral egy guildbe, de a guild leader egy tahó volt, volt jó pár ostoba ember, és csak nagyon kevés normális. Régen minden jobb volt

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻

Válasz erre

Előzmény: Peace 2018.12.01. 08:56
david139
#11 david139 [18273]
Miért nem MMO a TESO szerinted? Open world, vannak insták, van bg-k, minden ami kell. El lehet lenni benne egyedül is jó darabig, de szerintem ez pozitívum. Túl sokat nem játszottam vele, mert visszanéztem inkább BFA-ra (kár volt), de amit láttam, az tetszett.

A WoW-ot nem csak azért nem számolom, mert épp szenvednek (évek óta lol), hanem mert egyszerűen tényleg jobb mmo-k vannak, megszokásból meg warcraft szeretetből sokan játszák, de maga a játék elavult szar, és emellet folyamatosan mindent megtesznek, hogy egyre rosszabb legyen. Ha most valaki ezt kiadná, nem warcraft témával, a kutyát nem érdekelné, még f2p-ben sem.

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2018.12.01. 08:25
Peace
#10 Peace [27672]
Mos megnéztem egy ilyen pár perces összefoglaló tesztet a játékról.....ez így az elmondottak alapján botrány gáz! Még el is gondolkoztam volna rajta, mert imádom a Fallout-ot és most 21 euróért megvásárolható PC-re, de ezt így köszönöm szépen nem kérem!

Válasz erre

Peace
#9 Peace [27672]
Baromira örülnék egy jó MMO-nak, de társaság híján nem fog összejönni. Lineage 2 sem volt egy kiemelkedő alkotás, az összetartó társaság miatt viszont mégis toltam 7 évig kisebb-nagyobb megszakításokkal. Utoljára az Old Republic tudott beszippantani, de ott is kihunyt a fénye 7-8 hónap után sajnos, pedig mekkora királyságnak tűnt az elején!!! GW 2-t is rohantam megvenni, aztán egy karakter felhúzása után ment a levesbe, abban már tényleg nem voltam képes semmit találni, ami miatt újra elindítottam volna. Anthem-el még teszek majd egy próbát PS-en, ott elvileg társaság is lesz hozzá, de az ugye nem MMO. Pedig annyira jó lenne ha ismét elkapna a hangulat, hogy alig várjam a becsatlakozást a világba, fejlesztgetni, instázni, jó kis eventek! Mondjuk Destiny 2-vel is ez volt a baj, hogy a jó eventek meg boss-olások már késő este mentek, amikor már nem tudtam mikrofonba dumálni. Ezért maradtam le mindenről és hagytam is abba. Kéne már egy nagyobb lakás saját gémer szobával.

Válasz erre

Előzmény: jawsika 2018.12.01. 08:25
jawsika
#8 jawsika [3744]
A GW 2-t elfogadom, a TESO nem MMO, az egy multiban tolható single player game. És ha betesszük a többi Elder Scrolls mellé, siralmas. Gondolom a komrpmisszumok miatt, amiért multiplayerré tették.

A WoW-ot meg nem számolni MMO piacon olyan, mintha a Bayernt nem számolnánk a német bajnokságban... Lehet, hogy épp szenvednek, de attól még nem kérdés, hogy a legjobb csapatok versenyében csak a második hely kiadó. (Mondom ezt úgy, hogy nincs előfizum egy ideje)

Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Válasz erre

Előzmény: david139 2018.11.30. 18:50
gregmerch
#7 gregmerch [3766]
+1!!!

"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/

Válasz erre

Előzmény: david139 2018.11.30. 18:50
david139
#6 david139 [18273]
Azóta megjavították, és a TESO a 2 mai napon vállahaztó minőségű MMORPG egyike ( a GW2 a másik, a WoW-ot én nem számolom).

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻

Válasz erre

Előzmény: GeryG 2018.11.30. 11:10
Gobiakos
#5 Gobiakos [13197]
Ebben az esetben teljesen egyetértek veled. Ha van 10db ceruzaelemem. Eladok neked belőle ma 2db-ot 300Ft-ért. Holnaptól hadd álljon már jogomban a többit annyiért adni, amennyiért én jónak látom.

Válasz erre

Előzmény: subject17 2018.11.30. 14:39
subject17
#4 subject17 [6415]
"Amúgy nemrég hasonló "kompenzációban" részesült egy olyan felhasználó is, aki azért reklamált a kiadónál, hogy már 2 héttel a megjelenés után 40%-os akcióval (azaz 20-25 dollárral olcsóbban) kínálják egyes helyeken a játékot, miközben ő teljes árat fizetett érte a megjelenéskor."

Na azért egy határ legyen a felhasználók oldalán is... A jogos reklamálást megértem és támogatom, de amikor user error van a dologban (gy.k retardált módra megveszünk egy bukásra ítélt játékot teljes áron), azért nehogy a kiadó legyen már felelős.

I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status

Válasz erre

Sityi
#3 Sityi [1613]
Azért olyan sokan csak nem vették meg ezt a 200 dolláros csomagot, hogy akkora anyagi teher legyen a vászon okozta pluszköltség. Arcvesztés helyett nem lett volna pozitívabb PR-hatású, ha beleállnak, és benyelik ezt az extra kiadást / kisebb profitot? (Azt a marketingest pedig gondolom lapátra tették, aki ezt kiszámolta így, hogy csak nejlon férjen bele...)

https://www.mixcloud.com/Sityi/

Válasz erre

gregmerch
#2 gregmerch [3766]
A TES az egyik legjobb RPG széria szvsz, így nem gondolnám, hogy abba kellene hagyniuk. A TESO nem volt rossz, és a "magányos farkasoknak" is tudott és tud szórakozást, kikapcsolódást nyújtani ugyanúgy, mint a csapatban játszóknak. A játékmenet egyre jobban egy single módon játszható MMO-ra kezdett hajazni a Morrowind és az Oblivion után (a Skyrim bennem teljesen ezt az érzést keltette, amelyben a fő sztori is csak egy amolyan útmutatóként szolgált).

Én sokkal inkább azt látom, hogy ahogy alakul át a videojátékok palettája, piaca és közönsége, úgy érik el az egyes stílusok a "falat", legalább is egyelőre. Nem egy tesztem vagy "maszek", szabadidős játékom során éreztem azt, hogy bizonyos stílusokból jelenleg kihoztak mindent, amit lehetett. Ilyen volt a TR sokadik rebootja vagy az ACOd esetében, de az FPS-eket is kb. csak a multi arénák tartják életben. Ha valami nem teljesen open-world, és van tele csillió random eseménnyel, ill. nem iszonyat élethű meg részletes, mintha csak egy virtuális világban élnél - ld. RDR2 -, akkor per pill. nemigen tud labdába rúgni. Maradnak a jobb indie címek, és néhány több évtizedes sorozat (pl. Super Mario vagy Zelda és társai), akik nem tudnak hibázni - vagy eddig legalább is nem tudtak. ÉS ennek nem a hardverek szabnak jelenleg - ahogy én látom - határt, hanem a fejlesztők. Kicsit át kéne gondolni, hogy mit erőltessenek, és milyen gyakran/mennyi fejlesztés után. Ne adjanak ki egy béta fázisban lévő bugtengert, amelyhez azonnal dobják is ki a nulladik napos első (45GB-os) tapaszt... Ne a fizető játékosok teszteljék, mi nem működik még, és mit bír a szerver. És ne akarják ugyanazt a csonttá csupasztott rókát folyton, még soványabban eladni nekünk. Kezdetnek már ez is megtenné... (Amúgy is eleve szerencsétlen dolog egy hatalmas renoméval rendelkező brandet egy-két iszonyat rosszul sikerült résszel végleg leírni. A mai játékosok zöme nem fog emlékezni a régi nagy elődökre, csak ezt látja. Én pl. nagyon várnék egy igazi, békebeli, hangulatos AitD játékot végre, de az Illumination-nel egy jó időre - és itt erősen remélem, hogy nem végleg! - kinyírták a szériát, pedig a '93-as első rész volt minden idők egyik első 3D-s túlélő horror címe, még ha ezt az RE-nek tulajdonítják is legtöbben.)

Kár a Fallout franchise ilyen durva porig gyalázásáért, de remélem ez még nem kiköszörülhetetlen csorba. És reménykedve várom a (valóban reboot jellegű és értékű) vérfrissítést számos más sorozat/műfaj/stílus esetében is!

"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/

Válasz erre

Előzmény: GeryG 2018.11.30. 11:10
GeryG
#1 GeryG [2279]
Amennyire én emlékszem - bár mivel egyetlen percet sem játszottam vele, így csak külsős szemlélőként - a The Elder Scrolls Online sem volt az a kirobbanó siker. Valahogy a Bethesdának nem megy ez az MMO biznisz, maradniuk kellene annál, amiben jók (vagy legalábbis jobbak). Vagyis az egyszemélyes szerepjátékoknál. Bár, ha jobban belegondolok, akkor már a The Elder Scrolls IV: Oblivion is nagyjából ugyanazt a játékmenetet kínálta, mint a Skyrim, illetve a Fallout sem sokat fejlődött (legalábbis előre) a harmadik rész óta... Lehet, mégse kéne neki ezt az egész szerepjátékosdit sem erőltetni?

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.