Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Nioh

3148 levél
Válasz 21.03.31. 12:20 #88
Shadowguard
Én nem igazán cheateltem akkor sem. A Starcraft első részén átcsaltam magam, örültem a fejemnek (meg érdekeltek a videók, mert mire én megszereztem már mindenki arról beszélt) de aztán végigszenvedtem becsületesen is és sokkal nagyobb élmény volt. Meg néha poén volt Age ofban is lehívni az autót, de csak random mapon, mert egyébként pont a kihívás veszett el az egésszel. Meg a Sims2ben a pénzkód, mert én abban csak építeni szerettem, akkori barátnőm élvezte a simek abalygatását...

Meg sok játékhoz nem is volt cheat amikkel játszottam. Vagy csak én nem tudtam róluk. Egy kivétel volt, amihez nagyon szerettem volna működő csalást, és az a Mechcommander első része. De aztán ismerőstől kaptam egy tippet és 89 (számoltam) próba után sikerült egészben lebombázni a Mad Catet Onnantól buli volt a játék.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.03.31. 07:54 #87
Peace
"Mennyire nehéz ez a játék?" Kétféle válasz van erre. Vagy úgy érzed, hogy baromira. Vagy pedig rászánsz pár órát az elején a gyakorlásra, ritmus felvételére és úgy már egészen könnyen vehetőek az akadályok. A boss-ok már más kérdés. Vagy megtanulod a támadásait és hogy mikor mi elől miképp kell kitérni. Vagy behívsz visitort és lenyomjátok. Steam-en nagyon nehéz volt segítőt találni az első részhez. Másodiknál már sokkal jobb a helyzet. Én nagyon rákattantam, de az első rész DLC-k eléggé lehoztak az életről. Azt ott le is tettem. Az utolsó DLC utolsó főboss-nál vagyok elakadva. Inkább elkezdtem a második részt, ami már sokkal élvezetesebb!
11286 levél
Válasz 21.03.31. 07:46 #86
VodevilX
Vajon mi lehet a pszichológiája, hogy souls játék nehéz fele ember nem szereti, de trainerrel az élmény miatt játszani fel sem merül Kiskorunkban cheateltünk orrba szájba, sőt az elmúlt évtizedben ugye hasonló jellegű dlc-ket is árultak már "time saver" és társai álnéven.
De mintha azóta ez ilyen tabu téma lenne vagy valami
Ráadásul egész jókat is találtam már, mert általában ott van az opció. A fair nehézség jó dolog, régen semmi baj nem volt vele, csak aztán elkezdtek a játékok kézen fogva vezetni teljesen megfordult a világ.
Viszont vannak játékok ami érdekel de abszolút nem kívánok több időt vesztegetni mint muszáj, pl AC Origins így nem volt nagy kérdés, őszintén még így is túl vontatott volt pedig ott aztán volt azt hiszem 8x game speed is az unalmas sétákhoz meg a millió ismétlődő open world teendőkhöz
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3148 levél
Válasz 21.03.30. 23:42 #85
Shadowguard
A Nioh is souls játék
Na most attól függ. Az első rész a nehezebb szerintem, a DLC-k különösen, de a történet miatt azok is érdekesek.. Peace elmondása alapján ott segítőt is nehezebb találni (ezek a visitorok). Tény, és való van pár igazán tapló, féreg boss, akiket a mai napig utálok. Kaptak is tőlem szép neveket (meg a mobok fele is, mindegy).

A kettő érezhetően könnyebb, NG++-nál van egy kisebb tüske a nehézségben, de semmi igazán vészessel nem találkoztam még (és ha nem akarod kimaxolni az achikat ez nem is érint). Egyetlen kivétel van, egy utólag belekerült párbaj... Na aki azt kitalálta azzal szívesen elbeszélgetnék négyszemközt, tanúk és következmények nélkül... Összetettebb a harcrendszer is kicsivel, de cserébe több a lehetőség. A DLC-k itt nincsenek túlnehezítve, különösebb tápolás nélkül lehet kezdeni őket az alapjáték befejezése után és egy szép keretet adnak az egész történetnek. És itt már nem csak visitort lehet behívni (ha van jelentkező), hanem más játékosok "szellemét" is. Már ha van, aki letette előtte a kék kardját az adott részre. De erről a részről inkább Peace tud nyilatkozni, én szólóban tolom

A kettő alapvetően előzmény, illetve egy nagyon picit az első rész után is játszódik. Az első rész ismerői kapnak egy kis fan service-t Szóval ha nem vagy a souls-játékok híve akkor a második részt ajánlom és ha megtetszik még mindig elkezdheted az elsőt. Legalább lesz benne gyakorlatod. És ha tippeket szeretnél kérdezz nyugodtan

Sekiro-t ne emlegessük, végigjátszottam négyszer Nem lenne rossz játék, de ott nagyon rá vagy kényszerítve, hogy olyan stílusban játssz, ahogy a fejlesztők megálmodták (értsd: "Na köcsög, vagy megtanulsz deflectelni vagy vért fogsz sz@rni a FÜLEDEN keresztül!!!")
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
7030 levél
Válasz 21.03.30. 23:00 #84
GustyX
Mennyire nehéz ez a játék? Szemezek vele már régebb óta, azonban még nem mertem belevágni. Eddigi egyetlen és hasonló játék a Jedi fallen Order volt amivel játszottam, néha az is felhúzott rendesen. Kifejezetten a téma miatt érdekelne, sajnos nem sok ilyen tematikájú játék van, az a kevés (Sekiro) is souls like (értsd: kurva nehéz, szívatós, anyázós, gyakran meghalós).
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
3148 levél
Válasz 21.03.30. 21:58 #83
Shadowguard
Úgy a jó, nem szabad feladni. Majd belerázódsz lassan, aztán azt veszed észre, hogy már Dream of the Nioh-n aprítod a lila bossokat. Az elején még én is szenvedtem, pedig nekem van egy kis souls tapasztalatom. Aztán azóta Mezuki/Gozukit úgy ölöm, hogy hozzám se érnek. Bikanyak a stunból nem tud kijönni
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.03.30. 06:09 #82
Peace
Visitor. De ha nem jön, akkor tolom egyedül. Nem szokott rosszul menni amúgy. Legalábbis meglepően jól ahhoz képest, amit összebohóckodtam a második rész elején.
3148 levél
Válasz 21.03.30. 00:26 #81
Shadowguard
És még mindig visitorral mész vagy már próbálkozol egyedül is? Ha jól tippelem az achik alapján sejtem merre jársz, nemsokára lesznek szemét és újra felhasznált ellenfelek is.
Ugye jól emlékszek, hogy szeretted a Yamata-no-Orochit?

Nálam most picit pihen a játék, lvl 620, már az utolsó nehézségi fokozatnál jártam, de egy picit kezdett sok lenni. Három régió ki van maxolva, meg a főküldetések egy részét megcsináltam a többiben is. Csak kell már egy kis változatosság, nehogy bele találjak unni.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.03.29. 09:19 #80
Peace
Meglepően kevés időt töltöttem sajnos játékkal, de haladgatok. 90-es szint környékén lehet a karakterem és pörög a story rendesen! Ez idáig nem tartogatott hű de nagy WTF momentumokat mondjuk, a mostani fordulat is már rég várható volt, de hátha sikerül még meglepniük. Viszont már szinte teljesen immunis lettem az elhalálozásra. Sokszor arcizmom sem rezdül, csak gépiesen nyomom a folytatást és megyek tovább a checkpoint-tól. Félelmetes érzés!
25073 levél
Válasz 21.03.18. 08:58 #79
Peace
Tolom neki nagyon a második részt, 3. vagy 4. területen vagyok, már nem is tudom. Kíváncsi leszek a story-ra!!! Főleg visitor-al tolom, mert nagyon élvezem, hogy itt végre vannak játékosok és be is csatlakoznak!!! Első részben volt, hogy 3-4 órán át nem jött egy sem...mondjuk régi játék.
25073 levél
Válasz 21.03.10. 12:44 #78
Peace
Kicsit ráfüggtem a második részre. Délután toltam pár órácskát, majd este folytattam. Kicsit fáradt voltam, így kiléptem. 00:20-kor! Pedig legkésőbb 22:00-kor már rég végem hétköznapokon. Meg is látszott rajtam reggel. Végre unlock-oltam azt a 4-5 skill-t ,ami már nagyon hiányzott és így máris nőtt a komfortérzet! A kék színű feléleszthető NPC-k remek ötlet!!! Hatalmas királyság, hogy betették! Jó lesz ez!!!
25073 levél
Válasz 21.03.08. 11:01 #77
Peace
Biztos ráérzek majd, csak tegnap így elsőre kicsit elvette a kedvem. De szerencsére hazaért párom és ki kellett lépnem.
3148 levél
Válasz 21.03.08. 10:57 #76
Shadowguard
Nem mondtam ám komolyan, hogy bikanyakkal meg kell küzdeni Ott még a játék is szól, hogy te bizony kicsi vagy és néha jobb kikerülni az ellenfeleket. Bőven ráérsz visszajönni hozzá az első dark realm kitakarítása után. A kicsivel jobb gear és a plusz pár szint is sokat számít az elején. Meg a soul core. Főkarival én is később mentem vissza, aztán a második karakterrel már nem hagytam ott.
Nem vészes egyébként és segít gyakorolni a burst countert. Akkor lehet büntetni, csak maradjon elég kí elmenekülni is. A többi csak ritmusérzék kérdése. Ajánlott begyakorolni, mert itt ő a helyi Onryoki A tesLÓ-val együtt, majd megismered őt is.

És a rossz szóviccről jut eszembe, van egy enemy, akit Tessonak hívnak. Imádni fogod
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.03.08. 10:19 #75
Peace
Harmadik DLC utolsó boss-án átok ül! Sikerült kinyírnunk, erre kivágott az asztalra a játék. Boss előtti oltártól lehet újra próbálkozni. Shadowguard bejelentkezett, hogy segítsen. Benyitok a boss-hoz, full fekete képernyő. Utána bementem egyedül kb. 30-szor meghalni, egyszer sem crash-elt és nem produkált hibát a játék. Viszont a fegyverem szánalmasan gyenge, alig sikerül sebeznem és mindig elborul az agya és valami finomsággal kinyír. Úgyhogy egy kicsti parkolópályára tettem tegnap, mert elég rendesen felba**ott.

Ennek örömére elindítottam a második részt és csak pislogtam! 120 FPS, HDR, PS controller layout! Viszont az első pálya nekem kicsit rossz érzés/élmény. Valószínűleg azért, mert ugye full feltápolt karakter után most nekiálltam 1-es szinten a folytatásnak és nagyon kis béna voltam. Alig sebzek és olyan kis esetlen vagyok. Szóval szerintem csak ez a hirtelen hatalmas szakadék, ami betett. Behívtam segítségnek kék NPC-t, hogy leverjük a pálya elején a nagy dögöt, de kicsinált minket. A skill tree elsőre rohadtul nem tetszett az első rész letisztult és átlátható felülete után, ezt még szokni kell. Szerencsére van lista nézet, ami segít és célokat is ki lehet tűzni, ami mutatja, hogy milyen útvonalon lehet eljutni hozzá. Szóval nyelnem kell majd egy nagyot, elfogadni, hogy ismét kis gyengus első szintű vagyok és nekiugrani!
25073 levél
Válasz 21.03.07. 05:44 #74
Peace
3148 levél
Válasz 21.03.06. 22:56 #73
Shadowguard
Ezt beteszem ide is, dicsekedni
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.03.05. 06:08 #72
Peace
Oh bakker! Remélem javítják, mire lemennek a DLC-k!
3148 levél
Válasz 21.03.05. 00:13 #71
Shadowguard
Hmm, kedden jött frissítés, elvileg javított pár apróságot, amikkel én nem is találkoztam eddig, de ám legyen. Viszont most már a billentyűzet gombjait írják a tooltippek, ami egyszerre furcsa és örömteli.

Viszont azóta elkezdett crashelni a játék, ami baromi idegesítő. Előtte cirka 170 óra alatt egy sem volt, ma négy óra alatt kettő. És ahogy keresgéltem a neten én még örülhetek, van akinek minden misszió után összeszakad... Ennyit nem ért az a tooltip...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.03.04. 09:59 #70
Peace
Tegnap egész este Warzone volt.
3148 levél
Válasz 21.03.04. 09:50 #69
Shadowguard
Nekem személy szerint a harmadik rész jobban tetszett. Hangulatban is, játékmenetben is. Bár ez főleg a DLC-k érdeme, Gael magasan az egyik legjobb boss a három fázisával. A maga módján még Midirt is szerettem, mert mégiscsak egy epikus sárkány, bár miután kiismertem inkább már unalmas volt a qrva sok HP-jával.
És ott aztán nincs pozitív befejezés...

Kicsit olyan, mint a Sekiro vége. Rengeteg hibája van annak a játéknak, de cserébe kapsz egy-két epikus bossfightot és hihetetlen pályatervezést. Viszont ott is a négy befejezés közül nem tudnék olyat mondani, ami nem minimum keserédes.

Peace: Tegnap végül eljutottál a féregkezű féregig a DLC-ben? Engem az első részben boss nem idegesített fel annyira, mint az a mocsok. Egyébként visitorral egyszerűbb, de az igazi élmény mégis az, amikor egyedül, vért izzadva leölöd a büdös dögöket. Én első végigjátszásnál még direkt nehezítettem is rajta (kettőben is), mert sloth és weakness nélkül csináltam végig az egészet

Én már elprogresseltem magam a kettőben NG++ végéig, akár nyithatnám is a következő nehézséget, triplabossos pályán már leöltem a főbosst is. Azért ritka nagy tapló mostanra ő is. Mikor 10% HP alatt csak a oneshot move-ot spammeli amíg egyszer el nem talál vele az egy kicsit túlzás... És egyszer úgyis eltalál... De legalább 3 (!) óra alatt sikerült szerezni egy (!!!) valamennyire normális Yatsu core-t... És kb. ennyi hasznom volt az egészből
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.03.03. 11:47 #68
Peace
Az új PS5-ös Demon's Souls-t mindenképp megveszem majd. Az érdekel!
4958 levél
Válasz 21.03.03. 11:43 #67
subject17
Kíváncsi vagyok, ezek után bele mersz-e kóstolni majd Dark Soulsba. Igen, tud az egész extrém módon genyó lenni, de semmi DS1-hez fogható játékélményben nem volt még részem, egyszerűen annyira egyedi az atmoszféra, hogy a befejezés után az emberrel marad.

GG, az első soulslike mindig nagy lépés.
25073 levél
Válasz 21.03.03. 11:40 #66
Peace
Na az alapjáték kipipálva! Az "utolsó" küldetés nem volt egyszerű!!! A végéig eljutottam egyedül minden gond nélkül, de a legvégső összecsapáshoz nem volt erőm. Ott már kellett a visitor! Jól meg is haltunk. Aztán vártam egy fél órát és jött végre egy másik arc, akivel sikerült lenyomni a dögöt, de izzadtam rendesen így is, hogy elugráljak a találatok elől és ne haljak meg. Ugye akkor távozik a visitor a játékodból és bukod a felajánlott kis edénykét is. Viszont ezután jön egy ténylegesen utolsó küldetés, ahol se visitort nem lehet behívni, se semmi mást csinálni az oltároknál!!! A végén a boss-nál már minden bajom volt, szegény Shadowguard hallgatta a sírásom Steam-en, hogy ez nekem nem megy, feladom, ott rohadjon meg, ahol van!!! Aztán erőt vettem magamon és még egyszer nekifutottam és MEG IS DÖGLÖTT!!!!!!!! Valami hihetetlenül jó érzés volt! A szívem a torkomban dobogott, de beérett a 60+ órányi gyakorlás és gyilkolás, mert kinyírtam a rohadékot!!! Kíváncsi leszek a DLC-kre, amik állítólag mocskos kemények. Remélem nem kell ítéletnapig farmolnom, hogy legyen megfelelő cuccom a végigjátszáshoz...

Jah és ma meg is vettem a második részt!!!
25073 levél
Válasz 21.03.01. 12:27 #65
Peace
"Age of Samurai: Battle for Japan" doksi sorozatot nézzétek, mert csúcs!!! Még csak 3 epizódot sikerült megnéznem, de imádom! Pont jókor érkezett!
3148 levél
Válasz 21.03.01. 11:10 #64
Shadowguard
Oh, a jó öreg Sawayama castle Ott is elhagytam párszázezer Amritát az első végigjátszásnál. De legalább a boss nevetségesen könnyű lett, first try megvolt, azt hiszem ráadásul kapásból a crushert is megkaptam (nohit).
Akkor még két main mission van hátra, a demon kingre vigyél magaddal sok nyugtatót. ODa aztán minden szemetet összefújt a szél.

Metontour2: Egy-két rész van benne, ahol kissé mintha túltolták volna, de nekem összességében nem tűnt fel. Videón nézve egyébként zavaróbb, de a játékban nagyon hangulatos. Az első rész azért nagyrészt a mosott szürke-barna színekkel operált (még a havas pálya is fakó volt), ilyen téren tényleg színesebb. Viszont jól áll a játéknak és annál nagyobb a kontraszt, amikor bemész egy dark realmbe ahol szinte minden fekete-fehér. Bossok közül is hirtelen egy jut eszembe (és az ő különböző változatai) ahol nagyon villódzik a játék.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
40 levél
Válasz 21.03.01. 10:53 #63
Metontour2
Gratulálok én is a végigvitelhez! A második rész tényleg annyira színes, szagos villog hogy nagyon? Írták neten hogy volt aki nem bírta pedig eddig nem volt semmivel ilyen gondja.
25073 levél
Válasz 21.03.01. 10:35 #62
Peace
Most az utolsó pályák egyike volt, ahol már nagyon elegem volt! Nem is az ellenfelek, hanem a tetves aknák és amikor a harmadik rejtett csapóajtó nyílik ki és zuhansz le....na az valami hihetetlen frusztráló. Mikor elérik, hogy rettegve tegyél meg minden lépést, mert ki tudja mit rejteget a következő pár méter...
25073 levél
Válasz 21.03.01. 10:33 #61
Peace
Ha ráérzel a harcra és elkap a hangulat, akkor nem lesz gáz. Ha meg végképp kikészülsz és nincs erőd, akkor lehet hívni a visitor-t és ketten elkenitek az adott boss száját!!!
3148 levél
Válasz 21.03.01. 09:39 #60
Shadowguard
Dühkezelésről majd a DLC-k után beszélgessünk. Ott vannak az igazi mocskos szemétládák. Amikor az esetleg túl is szintezett, egyébként OP-nak gondolt karaktered találkozik a féregkarú féreggel... De nagy kedvencem a DLC-ből a Magatsu warrior is...
Illetve fognak megnyílni mellékküldetések az alapjáték teljesítése után, azok között is vannak szépek. Konkrétan ott volt egy olyan, ahol bementem, megláttam mivel kellene megküzdeni és ki is jöttem.

Én tegnap végeztem a kettővel New Game+-on is, még mindig imádom a játékot. Dream of the Demon (NG++) nehézségbe is belenéztem, azért itt van egy érezhető ugrás a nehézségben. Nagy arccal nekikezdtem, aztán az első cursed ellenfél lecsapott a francba... Ráadásul egy Yamanba, ami erre két végigjátszás alatt nem volt képes
Attól függetlenül a játék még mindig baromi jó, a zenéje eszméletlen hangulatos és kezdtem egy második karaktert is, kell némi változatosság.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
13334 levél
Válasz 21.03.01. 09:37 #59
McCl@ne
Én így szép csendben gratulálok itt ehhez, követem a topikot az elmúlt hetekben és eléggé motivál is, hogy nekiugorjak a játéknak, amint kikeveredek az aktuális Total War elől. Hasonló félelmeim miatt hanyagoltam ezt a műfajt eddig, de látva, hogy mennyire élvezed, már tudok bízni benne, hogy lesz kitartásom hozzá nekem is.
Respect is not given. It's taken.
25073 levél
Válasz 21.03.01. 09:17 #58
Peace
Úgy néz ki, hogy elértem az utolsó pályára az alapjátékban 57 óra játékidővel. Sose hittem volna, hogy képes leszek eddig lejutni, de töretlen a lelkesedés és továbbra is iszonyatosan élvezem az aprítást. A lándzsás build a szettel iszonyatosan OP! Persze így is egy szempillantás alatt meglehet halni és bizony halok is. De dühkezelésre teljesen jó ez a játék! Az elején teljesen ki voltam és agyvérzés közeli állapotba kerültem 1-1 haláltól. Most már csak a tenyerembe temetem az arcomat pár másodpercre, sóhajtok egy nagyot, majd folytatom a pályát.
25073 levél
Válasz 21.02.21. 17:49 #57
Peace
Ma ismét nagyon büszke voltam magamra! Ogress kinyírt csúnyán és mivel rohadtul senki nem csatlakozott be hozzám vasárnap reggel, így összeszedtem minden erőm és megint nekiugrottam és sikerült is kinyírni!!!!!! A torkomban dobogott szívem az utolsó pár cm HP-nál ,de meglett! Ma kiesett végre a Red Demon szett utolsó két darabja is, úgy hogy most már iszonyat komolyan tolom neki a Spearfall-al.
3148 levél
Válasz 21.02.20. 17:23 #56
Shadowguard
Vége a második résznek. Tegnap este már rendesen kiidegelt a DLC első pályája, de az utolsó küldetéstől mindent megbocsájtottam. A boss egy pöcs, de kiismerhetőbb, mint az előző volt. Szóval az is megbocsájtva. És mivel elmondhatom, hogy minden bosst megöltem sloth, weakness és más könnyítés nélkül (a villámos fegyver határeset) a következő nekifutásra az összes parasztot agyon fogom lassítani És élvezettel fogom megölni őket.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
3148 levél
Válasz 21.02.18. 12:28 #55
Shadowguard
Nue anno meglett elsőre nekem Mondjuk némi kis előnyben voltam, előtte már láttam a TheVR streamet, tudtam mit kell csinálni. Még utána döntöttem el, hogy ez a játék kell.
A kettőben viszont aljas egy dög. Annyira bennem van az eredeti moveset, hogy rendre azért haltam meg, mert "ezt nem így csináltad".
Kb. mint tegnap este a második DLC-ben az újabb visszatérő karakter miatt. Béka... Csak ez már varázsol is...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.02.18. 08:22 #54
Peace
Ott is felment a pumpa!!! Elsőre majdnem lement, 1 cm élete maradt! Nem is akartam hinni a szememnek! Aztán végül két behívott visitor meghalt sajnos, de a harmadikkal levertük, aki tök jó arc volt, mert maradt velem végig a pálya második részén is és kipucoltuk az egészet.
40 levél
Válasz 21.02.18. 08:14 #53
Metontour2
Nue-t milyen hamar verted le? Nekem ő nagy harc volt még.
25073 levél
Válasz 21.02.17. 09:41 #52
Peace
Igen, van rá esély, hogy előtte már húztam egyszer...
3148 levél
Válasz 21.02.17. 09:34 #51
Shadowguard
Igen, erre értettem, hogy nőnek. Csak rosszul fogalmaztam. A Raikirit már gondolom többször is matchelted, a Nami-Oyogit most először. Ha találnál egy ugyanolyan szintű Raikirit és megnéznéd látnád, hogy az egyiket 130k húzni, a másikat meg 20k.
Ez a NG+ nehézségeken megjelenő pluszos fegyverek miatt került bele szerintem. Mert ott csak egyenként lehet léptetni a fegyvert
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.02.17. 09:25 #50
Peace
Természetesen karddal próbáltam húzni. Nami-oyogi Kanemitsu-t is egy sima fehér karddal húztam fel, az meg töredéke volt pénzben....
3148 levél
Válasz 21.02.17. 09:20 #49
Shadowguard
És látod, ha egyedül ölöd meg akkor teljesen más az élmény is Majd amikor belerázódsz és már meg sem fordul a fejedben, hogy segítséget hívj.
Soul match következetes, két fontos dolog hozzá:
- Az első egyértelműbb: hasonlót a hasonlóval. Ha egy speart tonfával akarsz matchelni baromi sokba kerül, ha másik spearrel már jelentősen olcsóbb, ha a saját magasabb szintű változatával (eltérő rarity miatt vagy csak nincs kedved reforge-onli) akkor a legolcsóbb
- A második és ez lesz a magyarázat a Raikirire is: a költségek nőnek. Későbbi nehézségen lesz is olyan affix, hogy "Reset No. of Soul Matches". Egyszer leteszteltem én is, százezres különbségek vannak
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.02.17. 08:59 #48
Peace
Annyira büszke voltam magamra tegnap!!! Általában idegrohamot kapok és anyázok boss-oknál majd végül behívok egy visitort és lenyomjuk. De Joro-Gumo-t egyedül sikerült megölnöm második próbálkozásra!!! Az is érdekes volt, hogy a Raikiri-n akartam 10 szintet húzni soul match-el, erre kiírta, hogy 130k gold. El is engedtem inkább. Erre tegnap végre kiütöttem a Nami-oyogi Kanemitsu-t, aminek örültem, mint állat! Poénból megnéztem, hogy 12 szint húzás mennyi lenne, 30k...fel is húztam egyből! Nem túl sok következetesség van ennél a soul match-nél vagy én nem vágom mi van. Klánba is beléptem, haladok szépen. Még mindig nagyon adja az egész feeling. Meg kellett érnem erre a feladatra, de ezek szerint felnőttem a játékhoz.
40 levél
Válasz 21.02.15. 13:02 #47
Metontour2
Kicsit dizájnolták Barba papát de ugyanaz szerintem is így a videó alapján meg a név is hasonlít.
25073 levél
Válasz 21.02.15. 11:49 #46
Peace
25073 levél
Válasz 21.02.15. 11:20 #45
Peace
Én meg lejutottam oda, hogy lassan jobban élvezem ebben a harcot, mint azt a Tsushima-ban! Mikor már nem féltem annyira a nagyobb dögöktől, hogy living weapon nélkül is nekik megyek, akkor már éreztem, hogy jó lesz ez!
3148 levél
Válasz 21.02.15. 11:00 #44
Shadowguard
The Ocean Roars Again. Már a játék elején is volt egy olyan érzésem, hogy ezt már láttam valahol, aztán az első pár vízbeesés után már azt is tudtam, hogy hol.
De amikor megjelent a boss az egy kicsit sok volt. Vagy csak szerintem hasonlít nagyon a két főellenfél?
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
40 levél
Válasz 21.02.15. 10:46 #43
Metontour2
Ha nem spoileres a kérdés melyik pályáról van szó?
3148 levél
Válasz 21.02.15. 01:40 #42
Shadowguard
Egen, a második Még ha időrendben pár küldetést leszámítva az első előtt játszódik is. De a végére szépen összeérnek a szálak, vannak érdekes átfedések.
Az első DLC viszont eddig csalódás. Visszahozták az egyik legidegesítőbb pályát átskinezve a hozzávaló főellenféllel együtt, szintén átskinezve és az egyik mellékküldetés végén egy másik boss is visszaköszönt az első részből... Remélem több nem lesz...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.02.14. 09:05 #41
Peace
Ez a második rész, tegyük hozzá.
3148 levél
Válasz 21.02.14. 02:05 #40
Shadowguard
Az alap kész, jöhetnek a DLC-k. Alaposan bejárva a pályákat 63 óránál fejeztem be a történetet, kicsit sajnálom, hogy vége lett. Tudtam volna még játszani vele egy darabig...
Oh, wait... Vannak DLC-k
Majd ha azokkal is végeztem véleményezem, de alapvetően tetszik
A vége meg...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
25073 levél
Válasz 21.02.12. 12:28 #39
Peace
Már haza se merek menni. Ott vár rám!!!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.