Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A PETA támadja a Far Cry 6-ot [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A PETA támadja a Far Cry 6-ot
Nem meglepő módon nincsenek elragadtatva az egyik minijátéktól…

Far Cry 6

Far Cry 6
A legutóbbi Far Cry 6 cikkek, hírek
2720 levél
Válasz 21.10.15. 19:44 #9
jawsika
Ettől függetlenül, egy lépéssel hátrébbról nézve tényleg beszarás, hogy a halomra ölés (legyen bármilyen reális) tök oké mindenkinek. De két csöcs, vagy valamilyen kakasviadal (amúgy ez áthallásos ), az nem. Puritán alapítású ország, na.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
33351 levél
Válasz 21.10.15. 09:58 #8
szbszig
Az utolsóhoz még annyit, hogy ez se mindegy, mi hogyan, mennyire realisztikusan van ábrázolva. Igen, a Pokémonban is van állatviadal, meg a játékok túlnyomó többségében van valamilyen szintű erőszak, de ha nem ezen van a hangsúly, meg nem valósághűen, hanem mondjuk csak rajzfilmszerűen van ábrázolva, az azért nem ugyanaz, mintha közvetlen közelről mutatják, ahogy ömlik a vér, meg szakadnak a végtagok lefelé.

A PETA-t pedig tényleg annyiban lehet védeni, hogy nekik ez a szakterületük, mással ők nem foglalkoznak. Más megkérdőjelezhető tartalmakért más jogvédő szervezeteknek kell szót emelni, amennyiben ezt szükségesnek látják. Ettől függetlenül a PETA-t én is rühellem természetesen. Amúgy voltak ők egyáltalán nem polgárpukkasztó, celeb módban valaha? Mert mióta az eszemet tudom, én már így ismerem őket.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
17665 levél
Válasz 21.10.15. 07:56 #7
david139
Abban más a kettő, hogy az egyiket te csinálod, a másikat meg nem. Pl emlékezzünk mekkora port kavart, amikor CoD-ban részt kellett vennünk a reptéren civilek szétlövöldözésében. Amíg csak a gonoszok lövöldönek rájuk nincs baj, hisz akkor gonosz tett. Ha mi csináljuk, akkor már teljesen más tészta.

Ettől függetlenül nem értek egyet a PETA-val, ők már ilyen polgárpukkasztó celeb módban vannak jó ideje, csak szerintem azért ez fontos különbség, ezért szerettem volna kiemelni.
Meg hát 100 évnyi pokémon után, ami lényegében állatviadal extra lépésekkel, nem igazán illdomos ebbe belekötni
Forget the horror here
10805 levél
Válasz 21.10.14. 19:10 #6
Dark Archon
Lassan már játékokban sem lehet csinálni semmit...
Dark Archon | i5-8600 - RTX 3070 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN
2720 levél
Válasz 21.10.14. 17:12 #5
jawsika
Megölsz ezekkel.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
33351 levél
Válasz 21.10.14. 15:54 #4
szbszig
A magyar labdarúgó-válogatott topikjában tegnap már foglalkoztunk ezzel érintőlegesen, de az van tényleg, hogy a nyugati értékrend az utóbbi időben eléggé félre van csúszva. Látszólag lényegtelen kérdéseken képesek lovagolni, meg lényegtelen, akár szándékosságot nem is tartalmazó esetekből hatalmas botrányt kavarni, míg a valós problémákkal meg egyáltalán nem foglalkoznak. Szép példa ebbe a sorba ez a mai hír is szerintem.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
5244 levél
Válasz 21.10.14. 14:29 #3
subject17
Hát ez a profiljuk, erre szólhatnak be. Nyilván ettől függetlenül nevetséges, de az az egész szervezet nevetséges már jó ideje, pont az ilyenek miatt.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
2119 levél
Válasz 21.10.14. 14:14 #2
GeryG
Erről egy kedves kis történet jutott eszembe...

Azt hiszem, ma kerül a mozikba a Gyilkos Halloween, amiben nyilván Michael Myers fogja szeletelni a jónépet. Ahogy teszi ezt 1978 óta mindig, válogatás és különösebb magyarázat nélkül, csak úgy.

A Gyilkos Halloweennek volt nemrégiben egy előzetese, amiben van egy jelenet. Ebben Michael épp Laurie Strode lángoló házában pihenget, amikor megérkeznek a tűzoltók, szépen kimentik, ő meg jó pszichopatához méltó módon lemészárolja az egész bandát.

Nos, van egy online petíció, ami habzó szájjal követeli ennek a jelenetnek a kivágását a filmből. Az indítója egy leendő tűzoltó, akinek saját bevallása szerint papa és mama is nyugalmazott tűzoltó. Ezért úgy érzi, hogy a film készítői túlmentek minden határon és azonnal ki kell vágniuk a jelenetet. Hogy képzelik, hogy tűzoltókat ölnek meg a filmben?!

Az, hogy egyébként rendőrök, orvosok, mentősök, kutyasétáltató nagymamák és egyéb civil lények is meghalnak, az tök rendben van. De tűzoltót, na azt már nem...
3322 levél
Válasz 21.10.14. 12:54 #1
Shadowguard
De szeretnék egyszer az életben annyira ráérni, hogy ne legyen más dolgom, mint ilyesmikkel foglalkozni.

Egyébként kicsit érdekes az értékrendjük: embereket gyújtanak fel, kínoznak meg, végeznek ki és dolgoztatnak rabszolgaként a játékban? Semmi gond, az teljesen normális dolog. De a kakasviadal az nem, az túlmegy minden határon, azonnal be kell tiltani.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.