Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Zene

»» Eurovíziós dalfesztiválÍrd ide hozzászólásod:

52644 levél
16.05.15. 08:29
Barthezz
Köszi a részletes válaszokat, így már tiszta a kép. Ez a kiemeléses rendszer tényleg egy vicc így, hogy rendre rosszul szerepelnek ezek az országok. De amúgy ez bizonyos szempontból éppen hogy hátrány is nekik a döntőn, hiszen a többi ország előadását már egyszer legalább látta mindenki addigra, így a nézők fülébe mászhat a dal a döntőig, míg a kiemelteknek olyan produkcióval kellene előrukkolniuk, hogy azonnal levegyen minden nézőt a lábáról. Elsőre fülbemászó nóta pedig nagyon kevés van.

A végeredmény nagyon komolytalan lett. Az ukránok nyilván erős politikai hátszéllel nyertek, megsajnálták őket, de ennek a versenynek nem erről kellene szólnia... Az ausztrálok majdnem győzelme is egy vicc, lassan átnevezhetjük Wold Vision-re, főleg, hogy az indexen most olvastam, hogy Kína is nagyon érdeklődik a verseny iránt. A szintén kiemelkedő eredményt elérő orosz produkció pedig sztem rendkívül giccses és ízléstelen volt.

Freddie nótája sztem a legjobb 5-ben benne volt, de nyilván a külpolitikánk miatt most mindenki utál minket, a 19. hely sztem ennek tudható be.

AZ eredményhirdetés pedig el volt cseszve. Ember nincs, aki ezt ki tudja várni. Kb. 20 perc után bealudtam és így csak reggel értesültem az eredményről. Addigra is már nagyon elhúzott az ukrán - ausztrál páros (bár akkor még az ausztrálok tűntek befutónak) és már egyértelmű volt az is, hogy nem leszünk az első 10-ben mi sem, így számomra érdektelenné is vált. A közönségpontokat ezek szerint gyorsabban lezavarták? Ott nem mentek végig már újra az országokon?

Vissza