Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Mafia IIIÍrd ide hozzászólásod:11400 levél
16.10.17. 11:04
Lacko
Na írok valami jót is:

* Pl nagyon vicces, hogy az alagutakban elmegy a rádió - amúgy szarakszik a fülesem és azt hittem először, hogy azzal van baj, aztán rájöttem, hogy az alagút. Jó poén volt.

* Végre jött egy olyan küldi, ami méltó a Mafia sorozatra: nem lehetett lopakodni, küldeni kellett az ólmot. Amikor az egyik áttért alvezért kellett kimenekíteni a kőfejtőből. Remélem lesznek még ilyenek.
Kicsit félek, hogy az volt a fejlesztés, hogy pár ilyet kitaláltak mint ez a korábbi Mafiák alapján. Aztán rájöttek, hogy ez túl kevés és rövid lenne, ezért kitalálták ezt a racket rendszert, ami végtelen számú, de unalmas mini-küldetést generál. Ugyanis nekem már 26 óra lopakodós-pöcsölős játékidőm benne volt, mire jött az első komolyabb (kőfejtős) küldi. - Na jó, ez most negatívra sikerült, pedig csak pozitívakat akartam

* Baromira élvezem az autózgatást. Annyira nem vagyok oda New Orleans-ért. De ügyesen összerakták ezt a New Bordeoux-t, hogy élvezetes legyen fel-alá autózgatni. A mostani Honest Trailerben fikázzák a teljes sorozatot azért, mert egy-egy küldetéshez sokat kell kocsikázni - de ez nekem rohadtul bejön.
Kicsit sajnálom, hogy nincs saját garázsom, mert a kedvenc tipusomat nem tudom kérni az action menüből és nehéz találni a városban. De azért jó így is.

* Akartam tőletek kérdezni, hogy mi van akkor ha egy district két racketjét két különböző underbossnak adom (mert ezt csináltam), de aztán megoldódott, mert jött a jelent, hogy el kell döntenem ki kapja a kerületet, függetlenül attól, hogy kiknek adtam a racketet. Ez azért pozitív, mert amikor kiosztottam a racketet, akkor szívtam a fogam, hogy kéne Vitótól a védelmi pénzt begyűjtő consiglieri, de Cassandrától is a plusz tár. Ezért mindkettőnek adtam egyet, de kiderült, hogy cassandra "plusz tár"-a annyit jelent, hogy kib***ott 13 db tölténnyel több lehet nálam - nincs egy teljes tár. Sírt is a kerület elosztásánál, hogy miért Vitónak adtam.

Vissza