25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

50 darab Gagyi mami

Írta: Dino

Nehéz manapság jó premiert szervezni. Minden volt már valahol másutt is. Vagy csak majdnem minden. Martin Lawrence új vígjátéka, a Gagyi mami 2 (Big Momma’s House 2, hazai bemutató: március 2.) producerei, úgy látszik, nem fogynak ki az ötletből: a film Los Angeles-i premierjére sikerült olyasmivel előrukkolniuk, amivel korábban még senki. Meghívták a főszereplőt... de ötvenszer. A szuperelegáns hollywoodi étteremben szervezett eseményen a főszereplő nagy meglepetésére ötven nagytestű, nagyhangú, színes kartonruhás asszonyság jelent meg: mindannyian a filmbeli titkosügynök beépített másai, akik a vacsora után boldogan árasztották el a táncparkettet: a fotósok nagy örömére Martin egymaga egyszerre vagy ötöt táncoltatott meg közülük.
- Nagy poén, és nagy meglepetés, hogy ennyi Gagyi Mamit hívtak a buliba – nyilatkozta Martin Lawrence – Csak azt sajnálom, hogy egyikük sem a Bo Derek-jelenetemből vette a báli ruha tippjét. A filmben szerintem az a legnagyobb poén, amikor Gagyi Mami bikiniben szaladgál a tengerparton. Nehéz lesz felülmúlni a harmadik részben!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!