Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

50 darab Gagyi mami

2006.02.03. 17:08 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nehéz manapság jó premiert szervezni. Minden volt már valahol másutt is. Vagy csak majdnem minden. Martin Lawrence új vígjátéka, a Gagyi mami 2 (Big Momma’s House 2, hazai bemutató: március 2.) producerei, úgy látszik, nem fogynak ki az ötletből: a film Los Angeles-i premierjére sikerült olyasmivel előrukkolniuk, amivel korábban még senki. Meghívták a főszereplőt... de ötvenszer. A szuperelegáns hollywoodi étteremben szervezett eseményen a főszereplő nagy meglepetésére ötven nagytestű, nagyhangú, színes kartonruhás asszonyság jelent meg: mindannyian a filmbeli titkosügynök beépített másai, akik a vacsora után boldogan árasztották el a táncparkettet: a fotósok nagy örömére Martin egymaga egyszerre vagy ötöt táncoltatott meg közülük.
- Nagy poén, és nagy meglepetés, hogy ennyi Gagyi Mamit hívtak a buliba – nyilatkozta Martin Lawrence – Csak azt sajnálom, hogy egyikük sem a Bo Derek-jelenetemből vette a báli ruha tippjét. A filmben szerintem az a legnagyobb poén, amikor Gagyi Mami bikiniben szaladgál a tengerparton. Nehéz lesz felülmúlni a harmadik részben! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.