Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

World of Warcraft: The Burning Crusade infók és képek

Az E3-as bemutatón szerzett információink az év második felében várható kiegészítőről.

2006.05.15. 19:00 | szerző: Dino | kategória: E3 2006

Az E3-on a Blizzard standján számos gépen futott a World of Warcraft ez évben várható kiegészítője, a The Burning Crusade. Két új faj kerül a játékba, a már korábban bejelentett Blood Elf (Horde), valamint a frissen nyilvánosságra hozott Draenei (Alliance). Az előbbiek a Sunstride Isle-ról kezdik kalandozásukat, mely Quel’Thalasban helyezkedik el, Plaguelandstől északkeletre. Különleges képességük, hogy az ellenfelüktől manát tudnak rabolni. A Draenei faj kiindulópontja Ammen Vale, mely az Azuremyst Isle-n található, Kalimdor északkeleti partjainál. A háttértörténetük szerint korábban Outland elhagyására tettek kísérletet, azonban ez nem sikerült, gépük lezuhant, darabjait meg is találhatjuk a szigeten. A Draenei választása esetén papok, mágusok, hunterek, paladinok vagy harcosok lehetünk, azonban mindegyik kasztjuk képes egyúttal gyógyításra is. Az új fajok hátasairól egyelőre nem kaptunk infót, azonban bemutattak egy megidézhető repülő lényt, melyet minden faj el tud majd érni, ez pedig a Nether Drake. Lesznek a kiegészítőben olyan helyek, ahova csak ennek segítségével juthatunk el.
Karakterünkkel a Dark Portalon keresztül juthatunk el Outlandbe, a kiegészítőben megjelenő új kontinensre, mely az orkok ősi hazájának maradványa. Ezzel a hellyel már a Warcraft III: The Frozen Throne-ban találkozhattunk korábban. A Burning Crusade megjelenése után 70-es szintre juthatunk el karaktereinkkel, emellett pedig további varázslatokhoz és képességekhez juthatunk hozzá a szintekben előrelépések során. A kiegészítőről 25 új képet is kiadtak az E3 kapcsán, valamint egy játékmenetet bemutató videót Naxxramasról, az új raid dungeonről. ■

előző
következő
World of Warcraft: The Burning Crusade infók és képek
World of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képekWorld of Warcraft: The Burning Crusade infók és képek
World of Warcraft: The Burning Crusade
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warcraft: The Burning Crusade

hozzászólások (5)

Herr Hauptmann
Herr Hauptmann 2006.05.16. 09:45
Naxxramas nem Burning Crusade-es cucc :-)
A közelgő 1.11-es patch fogja magába foglalni.
Dino
Dino 2006.05.16. 10:19
Herr Hauptmann: Ok, de az E3 kapcsán adták ki újdonságnak :)
poszda
poszda 2007.02.19. 15:49
Mikor lehet már tört szerveren játszani?
Animus
Animus 2008.01.20. 18:23
Csátok!

A minap nekiálltam keresni a neten (és végul is sikerült találnom) egy zsíradék WoW Botot. Aki szeretnének kisebb vagyonra szerttenni sorozatos LUPolások mellett annak nagyon ajánlom.

u.i: A skill beállításokkal nekem akadtak kisebb gondok de aki kitudta tapasztalni a tökéletes beállítást azt kérem postolja!!


DOWNLOAD LINK:

http://rapidshare.com/files/85220815/WoWeR_BoT_v4.16.50_-_World_of_Warcraft_bot.rar.html
http://rapidshare.com/files/85220815/WoWeR_BoT_v4.16.50_-_World_of_Warcraft_bot.rar.html
http://rapidshare.com/files/85220815/WoWeR_BoT_v4.16.50_-_World_of_Warcraft_bot.rar.html
------------------------------------
Animus
Animus 2008.01.20. 18:25
Újra beillezstem több részletben mert látom nem lett az igazi :DDD


http://rapidshare.com/files/85220815/
WoWeR_BoT_v4.16.50_-_World_of_Warcraft_bot.rar.html


http://rapidshare.com/files/85220815/
WoWeR_BoT_v4.16.50_-_World_of_Warcraft_bot.rar.html

http://rapidshare.com/files/85220815/
WoWeR_BoT_v4.16.50_-_World_of_Warcraft_bot.rar.html
ajánlott olvasnivaló