Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megújult a Depo.hu

2006.06.01. 20:55 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A mai napon megújult Magyarország vezető elektronikus piactere, a Depo.hu. A gyorsabbá és áttekinthetőbbé vált oldalon jelentősebb szerepet kaptak a felhasználói vélemények, az árukínálat pedig új – például háztartási gépeket felvonultató - termékkategóriákkal bővült. Az oldal optimalizálása és áttervezése áttekinthetőbbé és gyorsabbá tette a site-ot. Kevesebb reklám jelenik meg, és az új menüstruktúrának köszönhetően átláthatóbbá vált a piactér. A fejlesztés részeként tovább bővült a termékkategóriák köre is: az egyik új terület a háztartási gépek csoportja lesz, az oldalra látogatók széles árfekvésben válogathatnak majd a konyhafelszerelések és háztartási eszközök között. A kínálat bővülését segíti az is, hogy számos termékcsoport forgalmazása esetében a Depo.hu munkatársai megszüntették az egyes kereskedőket eddig illető kizárólagosságot, és további partnerekkel kötöttek megállapodást. A bővülés egyébként folyamatos: az elmúlt negyedév alatt mintegy 15-20 százalékkal nőtt a partnerek száma, így a tervek szerint év végére 150 forgalmazó lesz tagja az online piacnak.
Bár a regisztrált felhasználók eddig is megoszthatták véleményüket az oldal látogatóival, a termékekről szóló vásárlói visszajelzések ezentúl hangsúlyosabb helyen lesznek jelen, és nagyobb jelentőséget kapnak. A Depo.hu üzemeltetői serkentik, hogy a felhasználók megosszák egymással tapasztalataikat: a rendszeres hozzászólók között negyedévente értékes ajándékokat sorsolnak ki. Újdonság lesz az a lehetőség is, hogy az oldal felhasználói jelenthetik majd, ha egy adott terméket a partner által meghirdetett árnál csak magasabb összegért tudták beszerezni. Ezeket az üzeneteket a rendszer regisztrálja, majd a kapott adatokból statisztikát készít, melybe a forgalmazók is betekinthetnek. "Ez a megoldás része lesz egy átfogó rendszernek. A megbízható, kizárólag valós árakat meghirdető kereskedőket és viszonteladókat honorálni kívánjuk, és ehhez kapcsolódóan speciális logóval jelöljük őket az oldalon. Ez a cégek számára elismerést, a jövendőbeli vásárlók számára pedig biztonságot és megbízhatóságot jelent majd." – összegezte Szabari László, a Depo.hu üzletágvezetője. ■

hozzászólások (1)

sic
sic 2009.09.05. 17:14
Kicsit rosszmájú leszek, bocsi :S
- új reklámokok vágódnak a képembe (intro, stb..),
- s lassabb mint valaha,
- "a látogató e-mailértesítőt kérhet arról, ha a választott termék ára egy adott összeg alá megy" - ez pedig már eddig is volt.

(Nem tudom, mi ez a dizájn mizéria, de biztos jó, mert így egyre több reklámmal és fölösleges marhasággal lehet elriasztani a látogatót, egy-egy portálról. Rengeteg dizájn váltást láttam már, de a legtöbb csak felesleges erőforrás és sávszélességet zabál, mert plusz funkciókat nem kínálnak, amit egyszerűbb-áttekinthetőbb kivitelben ne lehetett volna megcsinálni. Vagyis nemhogy gyosabbá-kényelmesebbé tennék az oldalakat, hanem ellenkezőleg, egyre nehezebb megtalálni az információkat. Röhej. És még azt mondják, hogy a látogatókért, vásárlókért vannak :D)
ajánlott olvasnivaló