Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Takeda 3 - irány a feudális Japán

Keletre visz minket az új stratégia.

2008.02.13. 17:25 | szerző: Retee | kategória: Játék

Talán sokan emlékeznek még a Total War széria első részére, a Shongura, amely a szamurájok birodalmába vitt el minket, s bizony azóta is sokan várják az esetleges második részt. Nos, ha nem is a Total War széria által, de visszatérhetünk a történelmi Japánba, legalábbis a Takeda 3 ezt ígéri nekünk. Lássuk a Magitech Corporation alkotásának részleteit:

  • Huszonöt Japán klán közül választhatjuk ki a nekünk szimpatikust, akik saját korukban valóban léteztek is. De ez általánosságban elmondható mindenre, mivel a fejlesztők igyekeztek valós történelmi adatokkal dolgozni.
  • Nem csak harccal léphetünk előre a szociális listán, hanem diplomáciával, árulással is. Diplomatáink mellett rendelkezésünkre állnak ninjáink is, akiket orgyilkosságra, felderítésre, szabotázsra egyaránt használhatunk. Ráadásul asszaszinunk fejlődik is - a corruptor, testőr, elit orgyilkos, és Tanító skálán mozoghat.
  • A politikai élet aktív részesei lehetünk, diplomatáink segítségével szövetségeket hozhatunk létre, háborúkat indíthatunk, s persze eközben folyamatosan előrelépünk a ranglétrán. Sőt, egyes klánokba akár be is házasodhatunk.
  • Körülbelül hatszáz történelmi személy szerepel majd a Takedában, akik mind egyéni képességekkel rendelkeznek - tudásukat pedig fokozhatjuk különböző speciális tárgyak megszerzésével is.
  • A harc a Total War sorozathoz hasonlóan 3D-s terepen zajlik, ahol tizenkét történelmi formációba sorakoztathatjuk fel egységeinket, akiknek hatásfoka függ az időjárástól is (köd, eső, hó stb.), s persze kondíciójukra sem árt majd odafigyelni.
  • Ötféle - a valóságban is használt - egységtípust vethetünk be: szamurájok, dárdások, íjászok, lovasság, és végül a puskások is várják parancsainkat.

  A Takeda 3 a tervek szerint még idén áprilisban megjelenik, de addig is lássuk az első képeket: ■

előző
következő
Takeda 3 - irány a feudális Japán
Takeda 3 - irány a feudális JapánTakeda 3 - irány a feudális JapánTakeda 3 - irány a feudális JapánTakeda 3 - irány a feudális JapánTakeda 3 - irány a feudális JapánTakeda 3 - irány a feudális JapánTakeda 3 - irány a feudális Japán
Takeda 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Takeda 3

hozzászólások (10)

Morus
Morus 2008.02.14. 11:31
Lackó ha jól tudom nem az következik.
Valami hajós csatákat vívhatunk majd ami eddíg kimaradt vagy ilyesmi
Lacko
Lacko 2008.02.14. 12:05
Ja, tényleg! Valami imperializmusost...
Sebaj, kivárjuk...
Retee
Retee 2008.02.14. 12:21
Akkor még várjatok is, utána Rome 2, vagy semmi más. :)
szbszig
szbszig 2008.02.14. 12:38
Ez most vicc vagy komoly? A képeket elnézve meg kellett keresnem a dátumot, hogy valóban 2008-as cikkről van-e szó... :-|
Morus
Morus 2008.02.14. 12:55
Azthiszem ez egy garázs project...ezt azért vegyük figyelembe
ajánlott olvasnivaló