Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Lola a színpadon, a Sims 2 az előcsarnokban hódított

Az énekesnő koncertjén a legújabb Sims 2 kiegészítő is kipróbálható volt.

2008.03.11. 19:07 | szerző: Dino | kategória: Bulvár

Mivel legutóbbi felmérésünk óta tudjuk, hogy olvasóink 64,6 százaléka titokban Lola rajongó, úgy gondoltuk, nem foszthatjuk meg őket az alábbi, ma beérkezett hírtől. Mindezt vágatlanul, ahogy postaládánkba érkezett egyenest az Electronic Artstól.
Kicsik-nagyok, fiúk-lányok csápoltak teljes erőbedobással Lola első, élő nagykoncertjén. Pénteken hét órára megtelt a Petőfi Csarnok. Az ember nem lehetett elég fiatal, Lola közönsége között igenis túlkorosnak érezte magát. Az átlagéletkort talán a szintén fiatal szülők emelték, akik Lola- és Sims-rajongó gyermeküket kísérték el a koncertre.
Igazi nagyszabású élőkoncerttel rukkolt elő a fiatal énekesnő Lola. A Petőfi Csarnok minden előzetes várakozást felülmúlva, színültig megtelt. A különleges, félsziget formájú színpad közelében annyian tömörültek, hogy egy gombostűt sem lehetett volna leejteni. Kisírt szemű kislányok, a dalszövegeket kívülről fújó fiatal srácok tapsoltak, énekeltek, táncoltak, sikítottak Lola dalaira. A zsenge korú énekesnő első élőkoncertjére befutott sztárok, komoly zenekarok tagjai is kíváncsiak voltak. A VIP-teremben gratulált Lolának a Sugarloaf zenekar, a Hooligansből Tóth Tibi, a Fiestából Knapik Tomi, a Groovehouse, de kíváncsi volt a koncertre a Unique zenekar, a No Thanx együttes gitárosa, Csánk Peti és a Kozmixos Lala is. A rendezvényről nem hiányozhattak a Rakonczai-testvérek, akik rendszeresen együtt dolgoznak Lolával, s Steiner Kristóf sem, akivel az énekesnő viszonya szinte testvérinek mondható: Lola ugyanis már dalt is írt a Viva egykori műsorvezetőjének.
A Lola-koncert vendégelőadójaként Tóth Gabi is színpadra lépett. A két lány fergeteges előadása minden maradék könnyet kisajtolt a színpad előtt sikongató tinilányok és fiúk szeméből. Megnyugvást csak a csarnok előterében felállított Sims-házak látogatása hozott. Ott kicsit leereszthettek a fiatal rajongók, némi játék, s egy üdítő után rohanhattak is vissza a küzdőtérre énekelni, táncolni, bulizni életük talán első igazi nagykoncertjén.
Az Electronic Arts jóvoltából rendkívüli ajándékkal kedveskedett Lola rajongóinak. Aki belépőjegyet vásárolt, ajándékba kapott egy The Sims Kertvárosi Krónikák bónusz lemezt. A demot kifejezetten erre az alkalomra készítették el, mely nem került kereskedelmi forgalomba, így ehhez a trendi The Sims DVD-hez csak így juthattak hozzá a rajongók.
:-)

előző
következő
Lola a színpadon, a Sims 2 az előcsarnokban hódított
Lola a színpadon, a Sims 2 az előcsarnokban hódítottLola a színpadon, a Sims 2 az előcsarnokban hódítottLola a színpadon, a Sims 2 az előcsarnokban hódítottLola a színpadon, a Sims 2 az előcsarnokban hódítottLola a színpadon, a Sims 2 az előcsarnokban hódítottLola a színpadon, a Sims 2 az előcsarnokban hódítottLola a színpadon, a Sims 2 az előcsarnokban hódítottLola a színpadon, a Sims 2 az előcsarnokban hódítottLola a színpadon, a Sims 2 az előcsarnokban hódított

Forrás: EA

The Sims 2: Szabadidő
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sims 2: Szabadidő

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló