Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia 2 - részletek

Egy cseh magazin érdekes részleteket közölt a második részről.

2008.10.17. 18:51 | szerző: Retee | kategória: Játék

2007 őszén jelentették be, hogy sokak nagy kedvence a Mafia folytatódik, méghozzá egy olyan második résszel, amely felülmúlhatja a várakozók minden igényét. És bár néhány kép azóta már napvilágot látott a játékról, túl sokat nem lehetett tudni a részletekről, egészen eddig, mivel most kikerült egy csokornyi érdekesség a projektről. Az egyik cseh magazin, amely angol verzióval is rendelkezik, s meglehetősen ismert az online magazinok világában, a következőkről számolt be:

  • Két karakter játssza a főszerepet a Mafia 2-ben, mi Vitot irányítjuk, míg a Joe nevű gengszter folyamatosan a segítségünkre lesz küldetéseink során.
  • A sztori kicsivel a második világháború befejezése előtt kezdődik, mikor Vito visszatér Európából.
  • Nem közvetlen folytatásról van szó, ergo a második rész története nem kapcsolódik az elsőéhez.
  • A kocsik megkapják a maguk igen realisztikus törésmodelljét, de emellett olyan apróságokra is ügyelnünk kell majd, mint a benzinkutak felkeresése, hogy tankolhassunk, illetve a koszos járgányt autómosókban tisztíthatjuk le.
  • Hasonlóan a San Andreashoz, a pénzzel itt is "tápolhatjuk magunkat", a már említett tankolás mellett például mehetünk étterembe is.
  • A grafika stílusát különböző pasztellszínekkel próbálják feldobni a fejlesztők, a beszámolók szerint ez picit hasonlít a BioShock világára.
  • Körülbelül 10 km2 területet járhatunk be, s a város különböző jellegzetes negyedekre tagolódik, amelyeket leginkább San Francisco ihletett.
  • Nem túl jó hír, a lap munkatársa szerint az X360/PS3 a vezető platform, s a PC-s verzió lehetséges, hogy csak jóval utánuk jelenik meg.
  • Bár nem hivatalos, de a feltételezések szerint a játék 2009 tavaszán/nyarán jelenhet meg. ■

Mafia II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia II

hozzászólások (24)

Pangloss
Pangloss 2008.10.21. 12:50
A Mafia első része szerintem az egyik legjobb játék volt az utóbbi időben. Ha a második rész esetében maradnak a jól bevált játékmenetnél - és nem mennek el túlságosan a GTA féle játékmenet irányába, akkor egy nagyon jó játékot fogunk kapni.
Az már nem meglepő, hogy a PC-s verzióra várni kell, viszont ha azt látom, hogy a megjelenés 2009 nyara, akkor már valószínűnek tartom, hogy 2009 ősz/tél előtt nem jelenik meg a játék (PC-re).
harlidavidson
harlidavidson 2008.10.21. 13:53
A mafia a világ legjobb játéka szerintem. nagyon imádom. sajnos az enyém rossz de megfogom venni.
Corvus5
Corvus5 2008.10.22. 16:25
Teljesen egyetértek. Mondjuk erre se lenne szükség, ha azok az "überkirály" konzolok tényleg olyan "überkirályok" lennének. Akkor nem kellene szivatni a PC-seket arra apellálva, h majd váltani fognak. Úgy néz ki, túl sokan vagyunk, akik csak azért mert az a menő, még nem vásárolunk konzolt. Viszont h kihaljon a PC-s játékipar?! Pont az előbb említett tábor miatt áll stabilabb lábakon, mint a konzol. Nem akarok belemenni a kettő összehasonlításába, mert az szubjektív lenne és vitát indítana, mint mindig. De a virtuális játékokon felnövő generáció ha ki akar majd kapcsolódni, akkor 30-40 éves fejjel nem a szőnyegre fog leülni gamepaddal a kezében, vagy ha munka közben lazít 10 percet, vagy unatkozik a repülőn, akkor se a konzolt fogja magával vinni a plazma tvjével és egy aksival együtt.
Lacko
Lacko 2008.10.22. 16:27
...hanem egy PSP-t! :D
Corvus5
Corvus5 2008.10.22. 16:53
...hanem egy Notebookot! :P
ajánlott olvasnivaló