For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Empire: Total War képek

Rengeteg új kép a TW széria folytatásáról.

2008.10.28. 13:12 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Sega és a Creative Assembly tavaly óta gőzerővel dolgozik a Total War széria új tagján, az Empire: Total Waron. A stratégia ezúttal a 18. század viharába visz el minket: technológiai fejlődések, forradalmak, felfedezések, és persze hajózás. Az ETW-ben teljesen megújul a kereskedelem és a diplomácia, és persze szokás szerint ismét csak lélegzetelállító grafikára számíthatunk. A legnagyobb újítás azonban a hajózás - eddig ezen a téren mindössze statisztikákat láthattunk, ha két ellenséges hajóhad összement, hát ez most nem így lesz. Az Emppire pedig lassanként a boltok felé veszi az irányt, ennek örömére most nézzünk meg róla egy csokornyi új képet. ■

előző
következő
Empire: Total War képek
Empire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képekEmpire: Total War képek
Empire: Total War
A legutóbbi Empire: Total War cikkek, hírek

hozzászólások (7)

Marshal
Marshal 2008.10.28. 13:44
A lőtávok és a mozgás miatti tökölések miatt, jóval precízebben kell majd irányítani a csapatokat és új stratégiákat is ki kell dolgozni a M2 vagy rome-hoz képest. A M2-ben sajnos a puskások igenycsak sokat tököltek, forgolódtak mire lőttek. Jó sok időbe telt mikor egy főleg ilyen csapatokból álló hadseregnek kidolgoztam a megfelelő stratégiát dombos és erdős terepen. Aztán már ment minden mint a karikacsapás. :)
Marshal
Marshal 2008.10.28. 13:46
Dirert csináltam kisérleteket. Különféle felszereltségű ellenséges seregek ellen teszteltem a dolgokat. Aztan azt is ki kellet kisérletezni, hogy mennyi az otpimális sorszám egy csapatnak, ahhoz hogy minél kevesebbet tököljenek a töltögetéssel és helycserével.
Nicolas19
Nicolas19 2008.10.28. 22:34
Még a végén sikerül a stratégiai térképen is fejleszteni... jaj, nagyon várom már!
varga__kristof
varga__kristof 2008.10.28. 22:42
Milyen népek fognak szerepelni benne?
Akárki
Akárki 2008.10.29. 15:43
Én ezzel az eszement jóval még várnék. A Medieval2-re is ezt hittük. Jó lenne, ha azokat a dolgokat, amik az első Medievalban és a Romeban jók voltak, de a Medieval 2-ben elvettek, visszaadnák. A grafika csak egyik összetevője a játéknak. És nem is mindig a legfontosabb.
további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.