Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shock Force - British bejelentés

Az USA leghűségesebb szövetségese is bekerült a Szíriában játszódó taktikai játékba.

2008.12.01. 09:21 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Régóta nem titok, hogy a Marines Module után a következő kiegészítő a Combat Mission Shock Force játékhoz a British Forces lesz. A fejlesztő Battlefront már hónapokkal ezelőtt csöpögtetett el információkat ezzel kapcsolatban, de most végre hivatalos formát öltött a bejelentés: jönnek a britek!
A - lassan valósággá váló - hipotetikus háborúról szóló játék, mely Szíria és az USA kiegyenlítetlen harcán keresztűl ad lehetőséget a modern fegyverek és fegyverrendszerek taktikáinak alkalmazására, most a két hadviselő fél mellé, harmadikként - illetve az USA szövetségeseként - behelyezi a briteket is. Ez nem jelent új játéákot, csak új egységeket (az L85A2 gépkarabélytól a Challenger 2 harckocsiig) és szervezeti felépítést. Természetesen az új egységekhez új kampány és küldetések is tartoznak. Sőt - ami a britek esetében elengedhetetlen - fel kellett újítani a hangokat is, hiszen Monty Python nemzete nem szólalhat meg a rágógumi nyelvén!
A kiegészítő futtatásához nincs szükség a Marines module-ra, csak az alapjátékra. megjelenés pontos dátuma még nem ismert, azonban félhivatalos infókból kiderül, hogy párhuzamosan - a Normandy munkanévvel futó - II. világháborús csomagon is dolgoznak a fejlesztők. ■

előző
következő
Shock Force - British bejelentés
Shock Force - British bejelentésShock Force - British bejelentésShock Force - British bejelentésShock Force - British bejelentés
Combat Mission: Shock Force - British Forces
A legutóbbi Combat Mission: Shock Force - British Forces cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.