Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dante's Inferno

Játék lesz az Isteni színjátékból.

2008.12.15. 11:27 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az EA Redwood csapatát eleddig a Dead Space nevezetű hororrjáték által ismerhettük, ám az Electronic Arts mostani bejelentése szerint a csapat ismét egy nagy nevet kíván összehozni. Olyannyira nagyot, hogy a projekt neve a Dante's Inferno, de akinek ez még nem rémlik, annak mondjuk úgy, hogy az Isteni színjáték. Annak is az első része, mikor is főhősünk a Pokol kilenc tárnáját járja meg - az elképzelés azért meglehetősen furcsa, de akár még valami eredeti is kisülhet belőle. Túl sok információ mindenesetre még nincs az új EA projektről: a rövid leírás a fantasztikus történet és a különleges játékmenet összeolvadásáról szól - ki gondolta volna. Sajnos az, hogy a Dante's Inferno mely platformokra érkezik, még nem hivatalos, egyes helyeken szerepel a PC, máshol nem, de ez hamarosan úgyis kiderül.
Ellenben egy bemutató trailer már érkezett, méghozzá egy egész hangulatos darab, úgyhogy tessék a play gombra kattintani: ■

Dante's Inferno (X360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dante's Inferno (X360)

hozzászólások (18)

Pyrogate
Pyrogate 2008.12.16. 00:33
Ha senkinek sincs finja róla, akkor miért baj, hogy játékot csinálnak belőle?:) Műveltebbek hátrányban, nekik sok Spoilert tartalmaz majd:D
Madrac
Madrac 2008.12.16. 03:23
Hanibal ante portas! ha jol tevedek.

Es az olvasas tudas tenyleg eleg vicces a mai altalanos iskolasoknal...
Shadowguard
Shadowguard 2008.12.16. 08:43
Stimmel :D
És szvsz inkább olvasni nem-tudásról van szó.
szbszig
szbszig 2008.12.16. 09:02
OFF: Hannibál hadjáratáról természetesen mi is tanultunk, de ez a mondás így konkrétan nem rémlett sehonnan. Persze ettől függetlenül a latin nyelvre nem volt nehéz rájönni, és miután beírtam keresőbe az "ante portas"-t, már láttam is a keresett kifejezést és a jelentését. ;-)
Shadowguard
Shadowguard 2008.12.16. 09:10
OFF: A mi könyvünkben benne volt ez is;-) Én meg megjegyeztem, mert gyűjtögettem az ilyen latin mondásokat egy időben. De ne kérdezd miért, mert a fene se tudja.
Másfelől meg: guglival szabálytalan:-D
ajánlott olvasnivaló