Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Terminator Salvation - itt a T-600

Új fotó a "főgonoszról".

2009.02.04. 14:38 | szerző: Retee | kategória: Játék

A filmmel párhuzamosan készül továbbra is a Terminator Salvation című játék, amelyben a gépek uralta világban már csak egy maroknyi ember küzd a Skynet ellen. Méghozzá a Skynet új gépei ellene, akiknek egyikről, a T-600-asról most egy új fotót közölt le a GamePro magazin. Masszív jószág, az biztos. ■

Terminator Salvation: The Future Begins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Terminator Salvation: The Future Begins

hozzászólások (26)

Dark Archon
Dark Archon 2009.02.05. 09:58
A múlt megváltoztathatatlan, Corvus5 által vázolt paradoxon miatt. Nézd meg az Időgép c. filmet. Az egész Terminator film ott bukik, hogy Kyle Reese John apja. Sz'al nem kell komolyan venni... de el lehet gondolkozni a végtelen párhuzamos dimenziók létezésén, melynél mindegyik visszaküldött terminátor egy másik alternatív valóságot nyit.
afro
afro 2009.02.05. 10:05
Na igen, a könyvek. Azokban általában jobban le vannak írva a részletek. Amúgy az érvelés tetszik! :-)
Tris
Tris 2009.02.05. 19:07
A Terminátor könyvekben nem vagyok otthon, csak valamelyik első volt meg. Úgy rémlik, azok magyar íróktól származtak, talán a Cherubion adta ki őket. De lehet, hogy az újabb regények nem ezt a vonalat követik. Valaki világosítson fel légyszi.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2009.02.09. 19:12
Nézzük csak.Itt is külön csoportok vannak van a Beszivárgo egység és van mondhatni a leigázo egység.Namármost a beszivárgonak pont az a célje hogy az ellenséget alias az Emberiség megmaradt részét belülről térképezze fel és irtsa ki még a Leigázo egységnek az a célja hogy pusztitson amennyit és ahol csak tud...Tulajdonképpen hivhatjuk őket kémeknek is.A filmkekben is van a katona aki amerikai és német ruhában bekóricál az ellenséghez megtud dolgokat majd egyeztet leadja a jelet és jelen esetben jön a Leigázo egység alias pl légicsapás amely elpusztitja pont ugyanez az álláspont itt is csak itt a gépek hada végzi az irtást mig az Emberszabásu Terminatorok megprobálnak beépülni és belülről kivégezni az ellenséget.....AMugy meg szerintem azért nem lett a többi emberszabásu mert mindegyikre más emberformát kéne a Skynet-nek csinálnia meg ilyesmi és minek?Kifejleszt egy párat aztán kész....Ha ugy vesszük igy van minden...Pl egy számitogépes játékot is fejlesztenek csiszolgatják hogy tökéletesebb jobb legyen és a végén már csak sokszorositják ennyi........tehát tulajdonképpen ennél is igy van vagy mint a klónozás.Vagy TE vagy én vagy bárki más.Tehát egyedi mert nincs belőled mé egy Az iker az más az se teljesen ugyanaz mint Te magad mert valahol valamiben más még ha külsőre tök ugyanolyanok is vagytok.....DE hogyha magadat másolnád akkor ugyanolyan lennél legalábbis külsőleg és a gépeknél pont ez a cél náluk nincs olyan hogy más DNS vagy más viselkedés nekik a külső és a felépités kell hogy ugyanau legyen.....
Wing
Wing 2009.05.09. 19:23
„a gépek miért készítik magukat emberszabásúra?”

a pszichológiai hadviselés mond valamit? elég félelmetesek azért azok a T-600-asok. az ember számára pedig nem létezik félelmetesebb egy eltorzult emberi arcnál.
ajánlott olvasnivaló