Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Vegyes rockzenei hírek - új Korn album jön

Elhunyt Ronnie James Dio, nyártól stúdióban a Red Hot Chili Peppers.

2010.05.19. 09:30 | szerző: Dino | kategória: Zene

Kilencedik stúdióalbumát adja ki júliusban a Korn. A lemez a Korn III: Remember Who You Are címet kapta, és 10 szám lesz rajta. Az első trackbe – Oildale (Leave Me Alone) – már bele lehet hallgatni a lemezkiadó oldalán.
Május 6-án, vasárnap távozott Ronnie James Dio az élők sorából. A gyomorrákkal már tavaly óta küzdő legendás heavy metal énekes olyan együttesek hangja volt, mint az Elf, a Rainbow, a Black Sabbath, a Dio és a Heaven & Hell. 67 éves korában hunyt el. A rajongók Dio hivatalos facebook oldalán búcsúzhatnak az énekestől.
A négy évvel ezelőtti Stadium Arcadium dupla album után ismét új lemezen dolgozik a Red Hot Chili Peppers. A felvételeket júliusban kezdik meg, Rick Rubin producer felügyelete alatt. Decemberben váltotta fel gitárosként John Frusciantét Josh Klinghoffer, így az új lemezen már ő lesz hallható. Az előmunkálatokat már elkezdte az együttes, Chad Smith dobos elmondása szerint mintegy 20 új számuk van már.
Végül pedig álljon itt az első videoklip a gitáros-legenda Slash nemrég megjelent (és nemes egyszerűséggel a Slash címet viselő) albumáról a By the Sword szám videoklipje, melyben Andrew Stockdale énekel a Wolfmotherből. A lemezről pár további számba is bele lehet hallgatni Slash MySpace oldalán. Az album számaiban amúgy más és más közreműködik énekesként, mint például Ozzy Osbourne, Fergie, Lemmy Kilmister, Iggy Pop vagy Chris Cornell. ■

hozzászólások (2)

Lovi Tommy
Lovi Tommy 2010.05.19. 17:28
Végre új KoRn album :D mióta várok is erre...el se hiszem :9 nem is rossz ez a szám.
LordMatteo
LordMatteo 2010.05.19. 17:33
Végre RHCP :love:

(és most jól kárörvendek azokon akik anno a feloszlásukat ünnepelték, mikoron szünetet jelentettek be)
ajánlott olvasnivaló