Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shogun 2 bejelentés videó

A Total War visszatér a kezdetekhez?

2010.06.03. 12:54 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A totalwar.com oldalon érdekes videó fogadja a látogatókat. Úgy néz ki, végre visszatér a Total War sorozat a kezdetekhez és újra a misztikus Keleten dúl majd a háború.
A XVI. századi feudális Japánban járunk. Az ország, melyet egykoron egységes hatalom kormányzott, most egymással háborúzó klánokra oszlik. A játékosok egy daimyo - klánvezér - szerepét veszik át, és katonai ütközetek, gazdaság és diplomácia révén törnek a végső cél felé: Japán újraegyesítésére saját uralmuk alatt, valamint hogy az új sógunná - a megbékített nemzet megkérdőjelezhetetlen uralkodójává - váljanak.
A Shogun 2: Total War a sorozat nevét meghatározó, teljesen 3D-s tengeri és szárazföldi csatákat, valamint stratégiai térképet vonultat fel - amely sokak szerint a Total War sorozat sava-borsa. A vadonatúj mesterséges intelligenciát a japán hadviselést meghatározó alapművek befolyásolják. A Creative Assembly a kínai Szun Ce (Sun Tzu) mester ezeréves "A háború művészete" (más fordításban "A hadviselés törvényei") könyvének bölcsességét hozza el a Shogun 2: Total War játékba. Az ősi szöveg tanulmányozása lehetővé tette a Creative Assembly számára a könnyen megérthető, de megfelelő stratégiai mélységgel rendelkező játék megalkotását.
FRISSÍTÉS: További konkrétumok olvashatóak újabb hírünkben.

Shogun 2: Total War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shogun 2: Total War

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló