Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: The Old Republic - a trailer

A tavalyi E3 után idén ismét egy kötelező jellegű Star Wars trailer érkezett.

2010.06.15. 11:35 | szerző: Retee | kategória: Játék

A tavalyi E3 legjobb trailerének választottuk a BioWare Star Wars: The Old Republic videóját, melyben a jedik és sithek ütköztek meg. Nos, a tegnap éjjeli Electronic Arts konferencián a BioWare ismét bizonyított, és egy újabb bemutató videót küldött az SW MMO-ról, amit idén sem szabad kihagyni: ■

Star Wars: The Old Republic
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Old Republic

hozzászólások (13)

lordrevan
lordrevan 2010.06.16. 18:55
Nekem is van egy elméletem a hasonlóságok alapján. A Kotor 1 és a New Hope egyes elemei nagyjából megegyeznek. Szerintem a Bioware úgy gondolta megtartja ezt a jó szokását és fent tartja ezeket a hasonlóságokat. Valószínűleg azért mert így "epicebb" az egész.
MattMatthew
MattMatthew 2010.06.16. 19:30
Jaja, nagyon unalmas már ez klónok meg mandalóriaiak meg minden... Inkább Ewokokkal kéne játszani, mondjuk gyümölcsgyűjtést, esetleg a végére egy rohamosztagos gyilkolgatós is beleférne.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.08.01. 20:43
nem, inkább legyenek ezentúl mindenhol klónok, mert az milyen jó, hogy mindenhol ők vannak, már kitalálni sem kell mást, mert őket már kitalálták. több ezer évvel később gyártják le őket? kit érdekel, klónokat a játékba, az kell a népnek...

te nem olvastad el az alábbi posztokat, vagy csak nem fogtad fel őket? vagy csak szimplán hülye vagy?
MattMatthew
MattMatthew 2010.08.01. 21:12
Megtisztelő, hogy ily' régi kommenteimet is tartod annyira, hogy írj. Nos, talán a békesség kedvéért a legutolsó verziót választanám és annyiban hagynám a dolgot.
pb69
pb69 2010.08.01. 22:45
Ez az egész trailer azt sejteti, hogy a gamerekről minél többet akarnak lehúzni. Nekem nem igazán volt bajom a páncéllal és a klónkérdésről annyit, hogy egy nagyjából fehér, teljes testet betakaró páncél már nem is különbözhet annyira a rohamosztagosokétól vagy a klónokétól. Ez annyira még talán nem is aggasztó, mint úgy az egész.
Eleve ez egy jól megcsinált film és nem más. A játéknak szerintem ehhez semmi köze nem lesz. Nehezen képzelem el, hogy ilyen látványos és mozgalmas akciót lehetne megvalósítani egy RPG-ben, mint ahogy azt itt látjuk.
Másrészt én nem sok SW-feelinget érzek a trailer alapján. Megint olyan Force Unleashed érzetem van, amikor minden mezei jedinek és sithnek olyan ereje van, mint 10 Yodának és Sidiousnak együtt. Arról meg ne is beszéljünk, hogy megint elsütik azt a problémát, ami már a prequel trilógiánál is sokaknak szemet szúr, hogy az egész világ fejlettebb, mint a későbbi. A filmeknél ezt még ki lehet magyarázni a Birodalom sötét mivoltával, de azért az Old Republic esetén ez már nagyon sántít. Évezredekkel a filmek kora előtt jobb fegyverek, hajók, droidok, erősebb jedik és sithek, stb., stb..
Az meg milyen, hogy felrobban egy gránát, ami előtte elég komoly irtást végzett a droidok közt és még egy szimpla ember se hal bele amikor a kezében robban fel???
Amúgy a katonákon kívül a droidok is erősen hajaznak a későbbi modellekre dehát ez már csak ilyen.
ajánlott olvasnivaló